background preloader

How tsunamis work - Alex Gendler

How tsunamis work - Alex Gendler

http://www.youtube.com/watch?v=Wx9vPv-T51I

Related:  MaantietoGéographie

Syrjäisellä saarella tapettu lähetyssaarnaaja jäänee niille sijoilleen - ”ei ole hyvä idea mennä lähellekään” Heimon selviäminen on asiantuntijoiden mielestä tärkeämpää kuin itsensä tapattaneen amerikkalaisen noutaminen. Videon toistaminen epäonnistui(Virhe: 102630) Yhdysvaltalaisen John Allen Chaun ruumista ei todennäköisesti haeta pois Pohjois-Sentinelin saarelta, asiantuntijat arvioivat uutistoimisto AFP:lle. Nesteen asemalla robotti tankkaa ja kuljettaja pysyy autossa: ”Jos se toimii Suomen talvessa, toimii se silloin muuallakin” Polttoainevalmistaja ja -jakelija Neste on aloittanut kokeilun, jossa robotti tankkaa henkilöauton ilman, että kuljettajan tarvitsee nousta autosta. Samalla avattiin uusi miehittämätön myymälä. Neste esitteli uutta kylmäasemakonseptiaan.

Katso kuvat uusista liikennemerkeistä: tiedätkö jo, mitä tarkoittaa ”tikkataulu”? - Autot Katso kuvat uusista liikennemerkeistä: tiedätkö jo, mitä tarkoittaa ”tikkataulu”? Tieliikennelain uudistus tuo kahden vuoden päästä Suomen teille täysin uusia liikennemerkkejä. Täysin uudet merkit esimerkiksi kieltävät nastarenkailla ajamisen ja ohjaavat kunnan tai kaupungin keskustaan. Nastarengaskieltomerkki kieltää nimensä mukaisesti ajamisen nastarenkailla varustetulla moottorikäyttöisellä ajoneuvolla. Kielto ei koske ajoa tien varrella olevalle kiinteistölle, jos sille ei ole muuta ajokelpoista yhteyttä. Keskustaan ohjaava merkki muistuttaa tikkataulua sisäkkäisine valkoisine ja mustine renkaineen. Korkea- ja matalapaine ja suihkuvirtaukset Matalapaineeksi luokitellaan alue, jossa ilmanpaine on ympäristöä matalampi. Korkeapaineet ovat taas alueita, joissa ilmanpaine on ympäristöään korkeampi. Suihkuvirtaukset määrittävät matalapaineiden reitin ja jakavat eri lämpöiset ilmamassat. Matalapaine

Euroopan Unioni Esitykset voivat olla hyödyllinen työkalu opettajille, EU-asioista puhuville, opiskelijoille ja muille, jotka haluavat esitelmöidä Euroopan unionista. Ne selittävät selkeästi, mitä Euroopan unioni on, mitä se tekee ja miten se toimii. Esitysten käyttö on maksutonta ja sitä ei ole rajoitettu tekijänoikeuksilla. Voit myös muokata esityksiä omalla vastuullasi. EU:n perusta Countries Hurling eli irlantilainen maahockey on Irlannin ikivanha kansallispeli. Kolmilehtinen apila on Irlannin kansallissymboli. Irlannin länsirannikko on vuoristoista, ja sää on usein kostea ja tuulinen, mikä tekee Atlantin rannikosta jännittävän ja vähän vaarallisen näköisen. Irlannissa on noin 4,76 miljoonaa asukasta. Neljännes heistä asuu Dublinissa.

Maailmassa enemmän pakolaisia kuin koskaan aiemmin – yli 65 miljoonaa ihmistä joutunut jättämään kotinsa Julkaistu 19.06.2017 08:02 Järjestön mukaan maailmassa oli viime vuoden loppuun mennessä 65,6 miljoonaa ihmistä, jotka olivat joutuneet jättämään kotinsa sotien, väkivallan tai vainon vuoksi. Vuodesta 2015 pakolaisten määrä oli kasvanut 300 000:lla. untitled Videon avulla voit matkustaa Lappiin keskelle kauniita talvimaisemia. Oululainen Mikael Kunnari, 23, halusi piristää muita ja koosti yhteen kuvaamiaan parhaita paloja aiemmilta Lapin reissuiltaan. Videon pätkät ovat useamman talven ajalta ja suurin osa niistä on kuvattu Utsjoelta sekä Inari-Saariselän alueelta. Matkoillaan Kunnari on ollut pääsääntöisesti yksin, joskus ystävä mukanaan. Mikael Kunnari puhuu myös kotimaan matkailun tärkeydestä, kun vallitseva koronavirustilanne hellittää. Hän aikookin lähteä Utsjoelle, kun vain tilanne sen sallii.

Latitude and Longitude Finder on Map Get Coordinates

Related: