background preloader

Tabletkoulu - A New Way to Learn and Teach

Tabletkoulu - A New Way to Learn and Teach

https://www.tabletkoulu.fi/

Related:  ANDROID-appsit TABLETEILLEKouluopettajan työvälineet

Etuoikeuskävely — KATJU ARO / FEMINISTINEN PUOLUE Kuinka etuoikeutettu olet? Millaisia vastoinkäymisiä muut saattavat joutua kohtaamaan? Vastaa 50 kysymykseen ja tee pieni etuoikeuskävely. Miten testi toimii: Ota esiin kynä ja paperi. Saat ottaa yhden askeleen eteenpäin jokaisesta väittämästä, joka pitää kohdallasi paikkansa. Yksi askel = yksi piste. Oppimiskokonaisuus – suunnittelusta arviointiin – digiope Luokkani lukuvuoden ensimmäinen monialaisuutta ja ilmiöpohjaista oppimista toteuttava oppimiskokonaisuus alkaa olla viimeisiä arviointeja vaille valmis. Isoksi teemaksi valitsin kestävän kehityksen, mutta ideana oli että jokainen sai yhteisen osuuden jälkeen viedä omaa oppimistaan haluamaansa suuntaan. Oppiaineista korostuivat: biologia, fysiikka/kemia, äidinkieli, yhteiskuntaoppi, kuvataide sekä liikunta. Tämä projekti oli opettavainen kokemus myös minulle. Toki olen projekteja tehnyt aikaisemminkin, mutta laajuudeltaan paljon pienempiä. Useita oppiaineita yhdistävän jakson toteutus on eri asia kuin yhden oppiaineen sisällä tapahtuva parin viikon projekti.

Uutiset Suomalaisautoilijat rynnivät itärajan taakse paitsi bensan, myös renkaiden ja varaosien perässä. Syynä on ruplan matala kurssi, joka painaa hinnat tällä hetkellä kotimaan hintatasoa reilusti alemmas. Yksi kaveri sanoi just, että kun Suomessa Ladan startti maksaa 180 euroa, niin Venäjältä sen saa viidelläkympillä, joensuulainen Ilkka Pirhonen tietää. Työhuoneen seinälle: Opas toisten tuotosten käyttöön Yhdelle sivulle tiivistettynä kaikki, mitä on huomioitava, kun harkitsee toisten tuotosten käyttöä. Tulosta vaikka työpisteen seinälle tai jaa opiskelijoille ja kollegoille. Vuokaavio kysymyksistä, joihin vastaamalla voit arvioida käyttöoikeuksiasi toisen tekemään tuotokseen. MIKKELIN TYÖVÄEN KIIPEILIJÄT Länkkärin koulun arkea ja juhlaa: Suomi 100v -peli Tein tuossa taannoin Afrikka- jaksoon pelin Afrikan tähti -idealla. Innostuin niin että päätin tehdä samaa ideaa käyttäen Suomi 100v. pelin. Tällä kertaa peli mielestäni sopii 1-6lk. koska jokaisessa kortissa on valokuva mitä pitää tehdä jos lukutaito on vielä aluillaan. Pelin kortit löytyvät Poeerpoin -tiedostona.

elokuu « 2016 « Saukon Taivaspaikka Tykkäätkö? Tykkää tästä: Tykkää Lataa... Peruuta Oma vika, jos et ole vähintään maisteri - Kaupunki Minullapas onkin akateeminen tutkinto, lällällää. Ajattelin siksi avata teille, miten koulutukseni on seurausta vain älykkyydestä ja ahkeruudesta. Oma valinta. Minulla oli turvallinen lapsuus, opettajavanhemmat, talo täynnä kirjoja. Minulle ei koskaan sanottu, että sitten jos sinäkin pääset edes peruskoulusta.

Open ilmasto-opas Pikku Kakkonen - Android Apps on Google Play Yleisimmät ongelmat ja niiden ratkaisut löydät osoitteesta: PIKKU KAKKOSEN SOVELLUSPikku Kakkosen sovellus on suunniteltu 3-6 -vuotiaille lapsille. Sovelluksen käytöstä on tehty helppoa ja turvallista selkeiden symboleiden sja ääniohjauksen avulla. Lukutaitoa ei sovelluksen käyttämiseen vaadita. Peruskoulun uusi opetussuunnitelma voimaan – näin lapsesi koulu muuttuu Tänä syksynä peruskouluissa otetaan käyttöön uusi opetussuunnitelma. Se tuo kouluun asennemuutoksen: oppilaasta tulee aktiivinen tiedonetsijä, joka ottaa itse selvää asioista. Kotimaa 9.8.2016 klo 06:47päivitetty 27.9.2016 klo 14:53

Opettajan verkkopalvelu Ihosyöpä yleistyi rajusti – katso oman kotiseutusi tilanne kartalta - Terveys Suomen syöpärekisterin tilastojen mukaan ihosyövät ovat yleistyneet huomattavasti viime vuosien ja vuosikymmenten aikana. Rekisterin tilastojohtaja tilastojohtaja Janne Pitkä kertoo, lisääntyminen koskee etenkin ihomelanoomia. – Ihan viime vuosina kasvu on pikkuisen tasaantunut, mutta kasvu jatkuu edelleen, hän sanoo. Pitkäniemen mukaan myös pohjoismaisista Nordcan-syöpätilastoista selviää, että vuosien 1993–2013 välillä uusien ihosyöpien ilmaantuvuus on jotakuinkin tuplaantunut. Esimerkiksi miehillä niitä todettiin vuonna 1993 251 kappaletta, vuonna 2013 taas 722 kappaletta. – Se kuvaa kasvua jotakuinkin.

Related: