background preloader

Snapseed

Snapseed
Related:  ATK

Autodesk SketchBook Prezi Educreations Interactive Whiteboard ShowMe Interactive Whiteboard Haiku Deck - Presentation and Slideshow App with Beautiful Charts and Graphs Teacher Recommended: 50 Favorite Classroom Apps Educators and students are quickly becoming more comfortable with classroom technology, allowing them to shift from thinking about the technical side of integrating a new tool to focusing on how it improves learning. While the sheer number of education apps is still overwhelming, increasingly teachers have found what works for them and are sticking to them. “The conversations I had were radically different than they were a year ago,” said Michelle Luhtala, the librarian for New Canaan High School and host of an Emerging Tech webinar on edWeb. She tapped her professional learning network of educators, teaching all grades and located all over the country, to share their favorite tech tools. “A year ago people felt like it was this new thing that was so overwhelming,” Luhtala said, “and now it really seems much more comfortable.” Educators have become proficient with their favorite classroom apps and are getting more creative with using them to achieve teaching goals. Epic!

Koodarin aapinen, I luku: Ohjelma on käsikirjoitus Jos haluat ymmärtää ohjelmointia ja päästä siinä alkuun, tämä opas on sinua varten. Netti on pullollaan tietoa ohjelmointia jo ymmärtävälle ja osaavalle, mutta esimerkiksi alaa vaihtavalle johdantoteoksia ei juuri löydy. Tällä pääset alkuun, ja lisää voit oppia esimerkiksi Codecademyn JavaScript-kurssin avulla. Lähes jokaisella suomalaisella on taskussaan puhelin. Ympärillämme on siis lukemattomia tietokoneita, jotka työskentelevät siten, kuin niitä on ohjeistettu toimimaan. Nykyään maailmassa on enemmän tietokoneita kuin ihmisiä. Moni tietokone kykenisi helpottamaan elämäämme paljon nykyistä enemmän, jos vain osaisimme kertoa niille, mitä haluamme niiden tekevän. Millaista kieltä tietokone ymmärtää? Ohjelmointi on käytännössä toimintaohjeiden kirjoittamista kielellä, jota tietokone ymmärtää. Tietokoneille itse asiassa voidaan kirjoittaa toimintaohjeita useillakin kielillä, ja jotkin kielet soveltuvat eri tarkoituksiin toisia kieliä paremmin. jos (liikettä havaittu) { avaa ovi } Python

An Adult's Guide To Snapchat Verkkovelhokoulu Verkkovelhokoulu on Noora Korpin laatima opetuspeli verkkosivunteossa tarvittavien HTML- ja CSS-kielten opiskeluun. Olethan yhteydessä, mikäli kiinnostuit ja/tai sinulla on palautetta pelistä. Hauskoja velhoiluhetkiä! -Noora (noora -ät- elonkoulu.fi) Hei kaikki verkkovelhon arvostettua tutkintoa havittelevat noviisit ja tervetuloa Verkkovelhokouluun! Verkkovelhokoulu perehdyttää teidät verkkosivun laatimisen mysteereihin ja tarjoaalaajemman ymmärryksen siitä, miten maagiset merkintäkielet HTML ja CSS toimivat. Tasolta toiselle siirtyminen Opetussuunnitelmamme on jaettu 15 tasoon (level). Korkeampaan velhopiiriin nouseminen Tutkinnon eri osien välillä siirtyäkseen on ansaittava paikkansa korkeamman velhopiirin riveissä. Maineen ja mammonan kartuttaminen Verkkovelho-oppilaat voivat kohentaa mainettaan jakamalla Kirjastossa ällistyttävän hienoja oivalluksia ja asioita (piste per linkki tai vinkki). Tutkinnon I osa: Verkkovelhokokelas Tutkinnon II osa: Verkkovelho Aloittakaamme!

Koodauksen ABC Miten aloitan? | Koodaustunti Miten aloitan koodaamaan? Ohjelmointi on paljolti niinkuin urheilu, parhaiten oppii kun alkaa tehdä! Hyväksi jääkiekkoilijaksikaan ei kehity vain katsomalla kun muut pelaavat. Eli ei kait siinä muuta kuin liikkeelle, you can do it :) Kaikille Kokeile samantien! Opettajille ja järjestöille Tarjoa ryhmällesi tunnin mittainen mahdollisuus em. perehdytyksen läpikäymiseen. Mikäli et halua järjestää perehdytystä omassa koulussa, voit tutustua ja ilmoittautua muiden järjestämiin pajoihin. Ohjelmoijille Osaat jo, joten ryhdy koodauskummiksi! Haluatko lisää haastetta? Mikäli haluat edetä ohjelmointiharrastuksessasi pidemmälle, tsekkaa nämä mahdollisuudet: Johdantotaso Learn.Code.org:n 15-25 tunnin johdanto ohjelmointiin (sama linkki kuin yllä mainittu "Haluan lisää!" Suomenkielistä Scratch-oheismateriaalia Opi ohjelmointia pelaamalla Codecombat - "Learn to Code JavaScript by Playing a Game" Edistyneemmille Codecademy.com - Harjoittele vaikkapa omien nettisivujen tekoa!

Course: Digikurssi Tällä johdantokurssilla opiskelija oppii tieto- ja viestintätekniikan perustaidot, joilla pärjää kursseilla. Kurssi perustuu itsearviointiin eli harjoittelemme myös oppimaan oppimisen taitoja. Kurssisivu on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta sen suorittaminen edellyttää kirjautumista Tampereen lukioiden tai Tredun opiskelijana tai opettajana. Kurssin ovat suunnitelleet ja toteuttaneet opiskelijat Tanja Tredusta, Santeri Clasusta ja Frans HaLusta #kesäduuni.

Ota enemmän irti Twitteristä | Kuningaskuluttaja Facebook on suomalaisten suosituin sosiaalisen median palvelu, mutta yhä useampi myös twiittaa. Twitterin käyttö liittyy Suomessa usein työhön, mutta palvelun kautta on myös helppoa seurata ja jakaa tietoa. Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, tässä muutamia vinkkejä siihen, miten saa enemmän irti Twitterin käytöstä. Tule huomatuksi ja saa näkyvyyttä Jotta Twitterissä saa sanomansa perille, pitää tulla huomatuksi. Yleisesti arvioidaan, että eniten uudelleentwiittauksia saavat kirjoitukset, jotka ovat lyhyitä, sisältävät linkkejä tai lainauksia sekä hashtagin. Kun hetki koittaa Sanoman lisäksi pitää ottaa huomioon myös oikea ajankohta. Huonoin Twitter-kirjoittelun hetki on amerikkalaisten mukaan perjantaina kello 15 jälkeen, mikä viitannee siihen, että suurella osalla ihmisistä on mielessä jo töistä kotiin lähteminen, eikä business-vetoinen Twitterin käyttö. Video kertoo enemmän kuin 140 merkkiä Twitterin omalla sovelluksellakin voi helposti kuvata ja editoida videota twitterin video

Related: