background preloader

Atacac - Kinetic Garment Construction

Atacac - Kinetic Garment Construction
lyssna på Egypten röstar för stabilitet 15 januari kl 21:44 Folkomröstningen om konstitutionen i Egypten är inne på sin andra dag, många egyptier säger att de röstar ja till stabilitet efter tre års turbulens och utanför vissa vallokaler har folk dansat och jublat. Samtidigt har elva personer dödats i samband med demonstrationer som det Muslimska brödraskapet kallat till. Enligt statliga media har oroligheterna inte påverkat valdeltagandet. Men det finns också de som bojkottar utan att tillhöra det muslimska brödraskapet. Reporter: Cecilia Uddén. Elva döda vid protester.

http://sverigesradio.se/

Related:  camia7Februari 2021

Utländska medborgare måste visa negativt covidtest för att få resa in i Sverige Förra veckan uppmanade Folkhälsomyndigheten i en hemställan regeringen att införa krav på utländska medborgare att uppvisa ett negativt coronatest vid inresa i Sverige. Syftet är att minska risken att nya varianter av viruset får spridning i landet. De nya virusvarianterna är oroväckande, säger Stefan Löfven (S) på onsdagens digitala pressträff. GR-Utbildning, Läromedel Göteborg (AV) / Standardsökning SLI.SE använder sig av naturliga sökningar, dvs. man skriver det man söker efter helt naturligt utan några ytterligare tecken. Du kan skriva ord, eller allra helst fraser i titeln, sökord eller i beskrivande text - du kan t.o.m. skriva ett ISBN/produktnr om du kan det. Om du t.ex. vill hitta en produkt som heter "Människans utveckling sedan stenåldern" är det bästa att skriva precis det. Om du inte är säker på titeln kan du prova med att skriva t.ex.

”Fel strategi att i blindo jaga mutantvirus bland inresande” Sverige sällar sig nu till en lång rad länder som tycker att det är rimligt att lägga stor energi på att stoppa import av en smitta som redan härjar i det egna landet. Det aktuella mantrat är masstestning av inresande. Om inte denna landskamp i testhysteri skulle varit så tragisk skulle man kunnat tycka att spektaklet var lika charmigt som knattefotboll. Alla springer efter bollen. Bollen är nya virusvarianter. Målet förefaller vara att flytta fokus från bristfälligt inhemskt smittskydd till hotfulla utländska mutanter. Logga in på Hjärntorget Popup-blockerare Denna webbplats använder sig av popup-fönster. Vänligen se till att eventuella popup-blockerare är avstängda. Cookies Systrarna riskerar utvisning: ”Kommer bli katastrof” Av: Beri Zangana Publicerad: i går 14.17Uppdaterad: i dag 09.58 Systrarna Rudmila, 16, och Montaha, 13, har bott större delen av livet i Sverige. Nu har de fått ett utvisningsbeslut – till ett land som de inte har någon anknytning till.

Vaccinet ska gå till medborgare – inte papperslösa - Bulletin KRÖNIKA. Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlsson meddelade på torsdagen att den som har andra riskfaktorer än de rent medicinska behöver prioriteras i samtliga vaccinationsfaser. Han sa till SVT: ”Man behöver ta hänsyn till socioekonomiska faktorer som koppling till etnicitet, utbildningsnivåer, trångboddhet, befolkningstäthet i bostadsområden och förutsättningar att ta till sig och följa rekommendationer som skyddar mot smitta när man planerar för vaccinationskampanjerna.” Etnicitet? Försvarsmakten ska stödja gränsbevakning mot Norge Under onsdagens pressträff meddelade statsminister Stefan Löfven att regeringen nu inför kvar på att alla som kommer från utlandet in i Sverige ska uppvisa ett negativt covid-19 test. – De som reser in till Sverige ska visa på ett negativt covid-19 test och det måste vara högst 48 timmar gammalt, säger han under pressträffen. Extra ansträngande

Nekades vid gränsen – försökte springa från Sverige till Norge Av: Sophie Tanha Publicerad: i dag 12.36 En man som nekades inresa till Norge från Sverige gav sig inte. Strax utanför gränskontrollen hoppade han ur bilen och började springa mot den norska skogen. – Men vi hade det ju på film, säger polisen Kjetil Ringseth.

Related: