background preloader

World Book

World Book

https://www.worldbookonline.com/wb/Login?ed=wb

Related:  Recursos CCSS

Index General classes virtuals d'Història de la professora Caty González PRIMER DE BATXILLERAT (Hª de Món Contemporani) T.1 L'Antic Règim T.2 L'època de les revolucions (1770-1870) La revolució industrial La revolució burgesa T.3 L'època dels Imperialismes El període 1870-1914 El capitalisme monopolista L'expansió imperialista El període 1914-1919 La I Guerra Mundial La revolució russa T.4 L'època d'entreguerres (1919-1939) L'evolució de la Unió Soviètica L'evolució dels països capitalistes La crisi de 1929 T.5 La II Guerra Mundial (1939-1945) T.6 La Guerra Freda (1945-1990) Les relacions entre els dos blocs L’evolució dels països capitalistes L'evolució dels països comunistes La descolonització i el sorgiment del T.M.

La aventura de aprender Proyecto cuyo objetivo es visibilizar el aprendizaje producido en entornos “no académicos” a través del trabajo de diferentes colectivos generadores de los mismos. Así “La aventura de aprender” actúa como plataforma de conocimiento conectando dichos aprendizajes con la actividad del aula, poniendo en valor que aprender es inseparable de compartir, colaborar y cooperar. Los contenidos se publican con licencia Creative Commons (enlace a licencia de este proyecto) en diversos formatos que permiten su uso, descarga, edición y publicación posterior por toda la comunidad educativa.

EL WEB DE LES CIÈNCIES SOCIALS · Enllaços i recursos per a les Ciències Socials a l'ESO i al batxillerat: Història i Geografia, Història de l'Art, Història del Món Contemporani, etc. Enllaços i recursos per a les Ciències Socials a l'ESO i al batxillerat: Història, Geografia, Història de l'Art, etc. © El Web de les Ciències Socials, 2018 Apunts Incomplets: Història món contemporani, 1r batx. Apunts Incomplets: Història, 2n batxillerat Apunts Incomplets: Socials ESO (Moderna i Contemporània) Libros del Ministerio de Educación de todas las asignaturas para DESCARGAR - El Ministerio de Educación a través de su sitio brinda la facilidad a las personas de que puedan obtener los libros de las diferentes asignaturas con su respectivo nivel, esta es una forma sencilla de conseguir los textos deseados. Actualmente el MINEDUC ha realizado ciertas modificaciones en cada uno de los textos, por lo que ya se encuentran disponibles las nuevas versiones de estos libros y se podrán descargar de una manera fácil y rápida. El MINEDUC pone a disposición los textos educativos vía online, ya que se considera que es de mucha importancia para las personas, debido a que en ocasiones se necesita alguno de estos libros y no hay forma de conseguirlos. Realmente con esta facilidad que brinda el MINEDUC ayuda mucho y satisface las necesidades de los usuarios, aunque la descarga en ocasiones puede tardar un poco, pero esto se debe a que la página se puede colapsar. Subnivel Preparatoria 1.° Grado (guia del docente)

Un mapa cada dia: Quan els noms volen dir coses diferents En els mapes, en la cartografia, una peça essencial són els noms. Noms d’estat, de nació, de regió, de ciutat, d’accident geogràfic, de muntanya, de riu, de mar… Sense els noms, els mapes sembla que perden el sentit. Però què passa quan canvien de significat al llarg del temps? Aquest mapa intenta exemplificar el problema que significa ensenyant sis casos de noms geogràfics africans que abans significaven una cosa i que ara en volen dir una altra. Butlletí de notícies de VilaWeb Ensurt als canals de Venècia: un gran creuer envesteix una embarcació turística Un incident aquest matí de diumenge al port de Venècia pot ser la gota que fa vessar el got de la paciència dels seus habitants amb el turisme de grans creuers que envaeix la ciutat dels canals. Un creuer de grans dimensions de l'empresa MSC ha perdut el control i ha envestit una petita embarcació turística al port de Venècia, al canal de la Giudecca. Els creueristes que viatjaven a l'MSC Opera també han pogut captar amb les seves càmeres el moment en què el creuer xoca i desplaça l'altra embarcació al moll de San Basilio: Des d'un altre angle es pot veure com els vianants que hi havia al moll en aquell moment fugen espantants mentre la gran proa del vaixell s'acosta imparable cap a ells.

PPCC WEB Siti del Cercle Alfons Mias Carrer Georges Brassens, 9 66740 Sant Genís de Fontanes06.71.94.39.18. Roma Victrix: Douglas Bader y Adolf Galland Adolf,segundo por la izquierda y Dougas, en el centro. Hay ocasiones en que se ven cosas difíciles de entender. Como cuando vas despacio por una carretera, por medio de un paisaje yermo y árido y, de pronto, se aparece ante nosotros una bella y solitaria flor casi al borde de la cuneta que al menos nos alegra en parte el recorrido... o incluso cuando tienes la oportunidad o la desgracia de compartir mesa y mantel con un grupo de gente en el que son mayoría los mediocres y, en medio suyo, aparece una persona de aquellas que captan tu atención solo por la habilidad con la que miden sus gestos o sus palabras. De igual modo, hay veces en las que la amistad fluye de manera extraña, duradera y casi incontrolable. En 1940, en medio de lo más duro de la Batalla de Inglaterra, Douglas Bader fue derribado en su caza. Bader no era un personaje al uso.

Username: wbaccess Password: freeaccess by diuliani Apr 17

Related: