background preloader

Digitális Témahét

Digitális Témahét

http://digitalistemahet.hu/

Related:  Osztályfőnöki

A 15 legjobb ingyenes szófelhő készítő program - Usernet Mi az a szófelhő? A szófelhő (angolul word cloud vagy tag cloud) egy esztétikus és látványos módja a szöveges adatok vizualizálásának. Minél gyakoribb egy szó a szövegben, annál erőteljesebben jelenik meg a felhőben. Légy kreatív és alakítsd át szövegeidet, ügyfél visszajelzéseidet, beszédeidet, prezentációidat egyszerű szófelhővé és kommunikálj a kulcsszavakkal egy könnyen érthető és rendkívül esztétikus módon. Mire használjuk a szófelhőket? Többnyire poénból vagy csak azért, mert jól néznek ki.

LearningApps - interactive and multimedia learning blocks Intézményi digitális fejlesztési tervek összeállítása - DPMK Intézményi digitális fejlesztési tervek összeállításaDigitális pedagógiai módszertani csomagokIntézményi digitális fejlesztési tervek módosítása A digitális oktatás pedagógiai eszközrendszerének és támogató környezetének kialakítását szolgáló pályázatokban — EFOP-3.2.3-17 és VEKOP-7.3.3-17 — megfogalmazott szakmai célok elérése, a pályázók, illetve a pályázatot megvalósítók szakmai tevékenységének támogatása a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ egyik kiemelt feladata. A hivatkozott pályázati felhívásokból fakadó feladataink ellátása során keletkezett, a pályázók, illetve a pályázatot megvalósítók körét meghaladóan is érdeklődésre számot tartó információkat és dokumentumokat ezen oldalon keresztül hozzuk nyilvánosságra. A projektek szakmai megvalósítását támogató, zárt fórumot is működtetünk.

GeoEduView: Kincsvadászat okostelefonnal Ötletek a QR-kódok iskolai felhasználásához Mostanság azért foglalkoztat az okostelefonok iskolai használata annyira, mert a tanulók szinte elválaszthatatlanok a kezükben levő kütyüktől, és csak zavarja őket – és bennünket pedagógusokat is – az iskolai munkában. Ezzel együtt ezeket az eszközöket akár a pedagógiai munka szolgálatába is állíthatjuk a keretek helyes kijelölésével és motiváló feladatok kiadásával. Tanárblog-az IKT portál Fortepan Etherpad-közösen szerkeszthető online dok Regina Nagy - eTwinning - digitális kompetencia fejlesztése

Related: