background preloader

Anti-Trump gekte grenst aan psychose

Anti-Trump gekte grenst aan psychose

http://www.rtlnieuws.nl/cookiewet

Related:  doc5IGZ - UMC_Utrecht_KNO // Grolman - Pothen GGD lijksInfo4 / 5 & 8 meiRTL WOB declaratie bonnetjes universiteits/HBObesturen june15,

Prof.dr. Arie de Ruijter (Professor) Professor Expertisegebieden: Context (Sociology), Management & Organisation Biografie Arie de Ruijter is hoogleraar sociale wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Van 2009 tot 2014 is hij daarnaast lector Politieleiderschap geweest bij de Nationale Politie Academie. Naast zijn wetenschappelijk werk heeft hij vele internationale en nationale bestuursfuncties vervuld. Het gebruik van het woord 'er' in het Nederlands Wum, 18-10-2016 21:57 #12 Er is er een jarig, hoera, hoera Ontleed dat maar 's. En er kan geen 'er' uit.

Lijst van militaire begraafplaatsen in Nederland Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie Bioscoopjournaal uit 1950. Opening in Kapelle (op Zuid-Beveland) van een begraafplaats voor 234 Franse militairen die in de meidagen van 1940 in Nederland sneuvelden. Kinderen van in WO II gesneuvelde Britse militairen bezoeken in Nederland graven van hun gesneuvelde vaders. Dit is een lijst met een aantal militaire begraafplaatsen in Nederland. Er zijn ook niet-militaire begraafplaatsen in opgenomen waar militairen begraven liggen. CvB wil niet bevestigen of er belasting is betaald over autokosten Organisatie3 juli 2015 13:17 Het College van Bestuur van de UvA en de HvA wil niet bevestigen of er belasting is betaald over het vervoer naar nevenactiviteiten. Eerder erkende het college dat de chauffeursdienst van de UvA door haar leden is gebruikt voor vervoer naar bijbanen. Dat is in beginsel belastbaar, omdat het niet onder het reguliere werkverkeer valt. Begin deze week stelde CDA-Kamerlid Michel Rog hierover Kamervragen aan minister Jet Bussemaker van Onderwijs. De collegeleden zouden volgens een woordvoerder beloningen en reiskosten voor bijbanen op de rekening van de UvA en het Amsterdams Universiteitsfonds hebben gestort, maar dat ontslaat ze niet van de belastingplicht.

UU’ers gaan betalen voor parkeren in De Uithof Wanneer precies het betaald parkeren voor UU-medewerkers wordt ingevoerd, is niet bekend. Duidelijk is wel dat zij moeten gaan betalen om hun auto in De Uithof te stallen. Het Lokaal Overleg is mordicus tegen. Al jaren wordt gefluisterd dat medewerkers van de UU moeten gaan betalen om hun de auto in De Uithof te parkeren. Steeds als DUB vroeg ‘komt er betaald parkeren?’

Prof.dr. Arie de Ruijter (Professor) Professor Expertisegebieden: Context (Sociology), Management & Organisation Biografie Arie de Ruijter is hoogleraar sociale wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Van 2009 tot 2014 is hij daarnaast lector Politieleiderschap geweest bij de Nationale Politie Academie. Naast zijn wetenschappelijk werk heeft hij vele internationale en nationale bestuursfuncties vervuld. Voorzetsels Voorzetsels geven de relatie aan tussen twee elementen in de zin. Voorzetsels zijn bijna altijd onderdeel van een woordgroep waarin het hoofdwoord een zelfstandig naamwoord is. Voorbeelden van voorzetsels zijn na, aan, achter, bij, op en voor:

Speeddaten met veteranen op 10 bevrijdingsfestivals vrijheid Op 5 mei vieren we de vrijheid. Wat is vrijheid? Hoe is het om niet in vrijheid te leven? En, hoe geef je vrijheid door? Dat zijn belangrijke vragen die aan de orde komen tijdens speeddates met veteranen op vijftien bevrijdingsfestivals. Bestuurders hogeschool Windesheim declareren tonnen ZWOLLE - De twee topbestuurders van hogeschool Windesheim in Zwolle hebben de afgelopen vier jaar samen 364.000 euro gedeclareerd. Dit bedrag komt bovenop het salaris van respectievelijk 210.000 en 178.000 euro per jaar. Dat blijkt uit onderzoek door deze krant. De Algemene Onderwijsbond (AOb) reageert verrast en spreekt van 'hoge bedragen'. De AOb roept hogescholen op transparanter te declareren zodat 'direct duidelijk is waaraan het geld besteed is'. Een woordvoerder van Windesheim stelt in een reactie dat de declaraties zijn goedgekeurd door de Raad van Toezicht.

Minister in 'Kruitdampdebat' 2 februari 2015 - VVD en LSVb gaan in de Eerste Kamer het HO-debat ‘leven na het studievoorschot’ inblazen. Niet alleen lijsttrekkers komen, maar ook Jet Bussemaker. Op tafel komen op 13 februair onder meer internationalisering, vraagfinanciering en accreditatie en de realiteit van BaMa in binair HO-Nederland. Het debat is toegankelijk voor alle studenten en HO-liefhebbers.

Schoonheidssalon begeleidde promoties: universiteit doet aangifte De Universiteit Tilburg heeft aangifte gedaan tegen een oud-decaan wegens verduistering en valsheid in geschrifte, meldt het NPO Radio 1-programma Argos. Hij zou forse bedragen hebben laten uitbetalen aan bedrijven van familieleden. Volgens Argos mocht de oud-decaan van de faculteit Humanities (Geesteswetenschappen) tussen 2007 en 2015 een deel van zijn werk als begeleider van promovendi uitbesteden vanwege de hoge werkdruk. Hij liet dat, opmerkelijk genoeg, doen door een schoonheidssalon in Gorinchem, dat op naam staat van de schoonzoon van de zus van de decaan. De universiteit wil niet ingaan op verdere details.

Related: