background preloader

Weboldal készítés ingyen - Webnode

https://www.webnode.hu/

Related:  EgyébWeb 2.0banszkiildi

Webnode - Tudástár 1. A www.webnode.hu [ oldalon kattints a KEZDD EL gombra. 2. Add meg a WEBOLDAL NEVÉT, E-MAIL CÍMED és JELSZAVAD. Majd kattints az INDÍT... A weboldal típusa és sablonja kiválasztása után azonnal a webszerkesztő nyílik meg. A szerkesztő néhány alapvető navigációs elemmel rendelkezik: 1. eTwinning A web 2.0 elnevezés Tim O'Reillytól származik, aki 2004-ben ezzel szedte csokorba a weben megjelent új generációs szolgáltatásokat. Ezek a szolgáltatások ma már részei életünknek, a tanárok és a diákok is találkoznak velük. Oktatási alkalmazásuk azonban alig jelent meg még a hazai tanítási-tanulási gyakorlatban. A '90-es évek legelején elterjedő World Wide Web legfontosabb vívmánya az információk közzé tétele és összekapcsolása volt az Internet felhasználói számára.

Tanárblog - Tárgytervező program Letölthető anyagok - 2016. szeptember 30. Az OpenSCAD nevű programmal (INNEN TÖLTHETŐ LE tárgyakat tervezhetünk, de nem rajzban, hanem kódot írva. Ez nagyszerű lehetőség minden olyan fakezűnek, mint én is vagyok például, de emellett jó bevezető is lehet a programozásba. AZ elkészült 3D modellben gyönyörködhetünk, de akár ki is nyomtathatjuk egy 3D nyomtatóval. Hogy megkönnyítsük a diákok és a tanárok számára az ismerkedést a programmal, írtunk egy két oldalas bevezetőt is, ami bőven elegendő ahhoz, hogy valaki elkezdjen foglalkozni a programmal.

Széchenyi 2020 Kedves Pedagógus Kolléga! Kedves Tanuló! A Türr István Képző és Kutató Intézet az “Interaktív, elektronikus tananyagok fejlesztése” alprojekt keretében jelen jógyakorlat-ismertető gyűjteménnyel és saját fejlesztésű digitális tananyagokkal, taneszközökkel segíteni, támogatni szeretné a projektbe közvetlenül bevont 138 köznevelési intézményt, illetve további intézmények pedagógusainak és tanulóinak munkáját is. Az "Interaktív, elektronikus tananyagok” gyűjteményünk a következő elemeket tartalmazza: Jowita Królikowska- Symbaloo Gallery Related keywords: Kahoot! , PictureTrail , FODEY , Brainstorming , and , Voting , Amazi , VipTalisman , - , graphic , AddText , Symbaloo Rajzoló Music for Video Take a film out of context... you know you want to! You could re-cut that cheesy sci-fi flick into an interstellar romantic comedy, or poorly dub alternate dialogue onto an action sequence to make it a slapstick routine. We've put together a list of public domain films; pick one and make an Unreel Trailer! In less than three minutes, tell us a touching story of ghosts in love, a science experiment gone wrong, a training montage for puppies, or whatever seems appropriate (or inappropriate) to preview a movie that doesn't exist (yet).

Rosa´s Symbaloo - Symbaloo Gallery Related keywords: Bing , bing , translator , Weer , Bing , Maps , driving , directions , calculadora , Outlook , Mail , youtube.com Retro effektes képkészítés Office Timeline: Download Office Timeline Erica B. Business Lead For years, I’ve used a tedious cut-and-paste approach to laying out timelines and schedules for important meetings. I was searching for a better way and eventually found Office Timeline. What a god-send! It’s a snap to add or adjust timelines and schedules. Las 10 mejores webs para iniciarse en el aprendizaje cooperativo - EDUforics Santiago Moll (Ciutadella de Menorca, 1973) es un firme defensor de la educación inclusiva, un apasionado de las nuevas tecnologías y un enamorado de la educación emocional. “La educación es tiempo” resume a la perfección lo que entiende por Educación: un equilibro entre la Escuela del Hacer, centrada en el currículum y en los resultados, y la Escuela del Ser, capaz de poner su acento en la creatividad, la innovación, el talento y las competencias emocionales. En sus más de dieciocho años como profesor de secundaria ha intentado plasmar su pasión por la enseñanza con la convicción de que otra educación es posible. Como formador en centros educativos y de profesorado lleva a cabo formación presencial y online sobre modelos pedagógicos como el aprendizaje cooperativo y el flipped classroom, así como formación relacionada con la acción tutorial y la educación emocional aplicada al aula. Desde hace ahora tres años, compagina la docencia y la formación con la faceta de blogger. 1.

Math Games - Free Math Practice Games and Apps Nyomozás történelemórán - QQCSKA Nyomozás történelemórán - 1-2. óra 8. évfolyamos diákokkal a második félév mindig kihívás. Igyekszem olyan feladatokat kitalálni, amelyekkel hasznosan tudjuk eltölteni a tanórákat. A héten indult el a történelemórákon, a "nyomozós" projektünk. TodaysMeet - Give everyone a voice

Related: