background preloader

Apocalipsis La Segunda Guerra Mundial - (Capitulo 1) Agresión HD

Apocalipsis La Segunda Guerra Mundial - (Capitulo 1) Agresión HD

http://www.youtube.com/watch?v=uga2D2wziNI

Related:  socialsRecursosmy99storeslike

ETAPA 1: PREPARANT EL VIATGE - Viatge virtual pel món Abans de començar el vostre viatge us cal anar ben preparats. Us proposem activitats per conèixer com ens orientem, quins sistemes de localització emprem o de quins mapes disposem per orientar-nos i localitzar els diferents punts sobre la superfície terrestre. També farem una petita repassada a la formació del relleu terrestre i marítim, com s'ha produït, quins són els principals elements del relleu i quines són les principals masses terrestres i marítimes que podem trobar a la Terra. Un cop fetes les activitats també omplireu una fitxa per demostrar tot el que heu aprés. Anem a començar:

Aplicació de Recursos al Currículum Què és l'ARC?Competències bàsiquesAjuda i contacte Inici x Mapes i plànols cerca textual Africa Maps Africa Maps The PCL Map Collection includes more than 250,000 maps, yet less than 30% of the collection is currently online. A $5, $15, or $25 contribution will help us fund the cost of acquiring and digitizing more maps for free online access. Indice I.- PortadaII.- Página principalIII.- Temario1. Tema 1.- El medio ambiente como sistema. 1.1. Ciencia 1.1.1. El lenguaje de la ciencia 1.1.2. Lesson Plan: Learning Guide to the Film Babies Show the film without any introduction at all. Describing the content of the film will cause many students to moan, thinking the movie will be an anthropological discourse on child rearing. Let them discover for themselves the intent of the film.

Rumbo a África Después de dos meses de navegación hacia las costas africanas, los navíos entran en el Golfo de Guinea donde se han establecido las factorías para el comercio internacional negrero. Fueron creadas y administradas por la Compañía de la Indias occidentales a partir de 1664, después por la Compañía de Senegal (1673) y por último por la Compañía de Guinea (1685). Estas estructuras se agruparon bajo la apelación de Compañía de Occidente en 1718. Las principales factorías negreras (Santa Caterina, Mayumba, Quiloa, Loango, Malembé, Cabinda y Ambriz) se afincaron en las costas del antiguo reino del Congo y de Angola. Extracto de las memorias de un cautivo: "Han venido a nuestro pueblo armados para sorprendernos al alba.

Calendaris en 4 anys celebraríem el cap d'any un dia abans. en 40 anys ho celebraríem 10 dies abans. en/ 400 ho celebraríem 100 dies abans (al final de l'estiu en l'hemisferi nord) i totes les estacions estarien desplaçades. Per aquest motiu cada 4 anys s'afegeixi un dia al mes de Febrer per a “posar-nos al dia”. És el que anomenem un any de traspàs. Però com que la Terra en realitat triga una mica menys de 365 dies i 6 hores (365 dies 5 hores 48 minuts i 46 segons) encara s'ha de fer algun “trampa” i, de tant en tant, saltar-se algun de traspàs si no volem “avançar-nos”. ¿Com podem saber si un any és de traspàs o no? La regla “oficial” per a saber si un any és de traspàs és mirar la seva divisibilitat per 4.

Els ecosistemes La energia lluminosa del Sol és captada per les plantes que la utilitzen per fer la fotosíntesi. En aquest procés, les plantes fabriquen glucosa, un compost orgànic, a partir de substàncies inorgàniques, l'aigua i el diòxid de carboni, que no tenen energia. La reacció és la següent: Durant aquesta reacció, l'energia lluminosa es transforma en energia química, ja que la glucosa es una molècula que emmagatzema energia en els enllaços que uneixen els seus àtoms. Els animals, no poden aprofitar l'energia del Sol i per obtenir energia han de menjar altres sers vius , per això als animals se'ls hi diu organismes heteròtrofs perquè a diferència de les plantes no fabriquen matèria orgànica sino que la prenen dels aliments que mengen. Després aquesta energia química que conté la glucosa, es gastada tant en els animals com en les plantes, per fabricar parts del cos, relacionar-se amb l'entorn, mantenir-se viu, mantenir la temperatura, reproduir-se, etc.

plantilla tabbed Activitat 1 - Comences el teu viatge en GRANADA. En aquest moment ets un captaire, per a aconseguir ser un serf, entra ací fent clic en la imatge de Granada i coneixeràs les característiques generals de l’Edat Mitjana: Després busca informació fent clic en la següent imatge: A continuació, escriu en el teu dossier una definició d’Edat Mitjana (no oblides especificar les etapes d'aquesta). Activitat 2 - Molt bé, has superat la primera prova! Has passat de ser un captaire a un serf! Socials Planeta en mapes. Eina que permet trobar l'altitud d'un lloc. La longitud i la latitud. Línia cronològica relacionada amb tèxtil by Ailí Tamayo on Prezi

Related: