background preloader

Website Inspiration and Web Design Ideas

Website Inspiration and Web Design Ideas

https://www.crayon.co/

Related:  Copywriting

Školení webového copywritingu - Nejlepší copywriter Kde se přihlásit Účast na školení si objednáte vyplněním formuláře. Jakmile zaznamenáme vaši objednávku, pošleme vám e-mail s fakturou. Tu prosím zaplaťte do 7 dnů, ať vám můžeme závazně držet místo. 19 fíglů, jak psát nadpisy, které upoutají pozornost [infografika] - Patrik Gajdoš Titulek či nadpis je z pohledu návštěvnosti nejdůležitější textová část článku. Už David Ogilvy, zakladatel reklamní agentury Ogilvy & Mather, tvrdil: „Titulky čte v průměru pětkrát více lidí než celý text.

Meta tagy: Jak je správně použít na svém webu? Zdroj fotky: Fotolia.com | Autor: kaiwaterfield Na internetu najdete spoustu článků a doporučení o tom, jak používat meta tagy, co do nich vyplňovat a jak je na web vložit. Bohužel řada těchto článků není aktuální. Zeptal jsem se na ně proto vedoucího oddělení SEO ze společnosti Dobrý web Tomáše Pospíšila. Co to jsou meta tagy? Pod slovem meta tagy si možná nic nepředstavíte. cssawds.com Jak napsat efektivní PR článek? Pro klienty iParťáka často zpracováváme PR články. Jejich zadání nám nejčastěji posílají přímo klienti. Rozhodl jsem se napsat tento článek jako návod, co všechno při psaní promyslet a jak napsat PR článek, který vám přinese výsledky. PR článků jsme napsali již stovky.

WEARUI.COGo! 16 + 4 tipy, kde se jako copywriter a bloger kvalitně vzdělávat ADAM, AIDA, PSY, 5W+H… Ne, nepomátla jsem se a nepíšu shluk písmen, co mi hluboce po půlnoci vytanuly na mysl. Povětšinou se jedná o zkratky různých technik, které bys jako copywriter a bloger měl využívat při psaní svých textů. Pak se ti nestane, že vyplodíš 15 řádkový odstavec, po kterém ani pes neštěkne. mediaqueri.es 14 top copywriterů radí, jaké knihy vás posunou na vyšší úroveň - Patrik Gajdoš Když občas nakouknu do copywriterské skupiny na Facebooku, furt se opakuje jeden dotaz: „Doporučili byste mi nějakou knihu o copywritingu?“ Samotného mě lákalo si rozšířit obzory.

typ.io

Related: