background preloader

Neulelinkit

Facebook Twitter

Villasukka ohje naisille - Taito Itä-Suomi. Kaunein villasukka löytyi: ylivoimainen voittaja on tyylikäs yhdistelmä ”ensilumen taikaa” ja ”hetkeä ennen hämärää” Novitan 90-vuotista taivalta lankojen valmistajana juhlitaan tietysti villasukkien voimalla.

Kaunein villasukka löytyi: ylivoimainen voittaja on tyylikäs yhdistelmä ”ensilumen taikaa” ja ”hetkeä ennen hämärää”

Voittajasukissa on luontoelementtejä. KRISTA KELTANEN Villasukkaa voidaan pitää jopa suomalaisen kansallisaarteena. Lankavalmistaja Novita juhlistaa 90-vuotista taivaltaan julkaisemalla Kaikkien aikojen villasukat -teoksen, jonka mallit saatiin kutsumalla mukaan monia sukistaan tunnettuja suunnittelijoita. Iltalehden Ilona julkaisi viime viikolla verkossa äänestyksen, jossa julkaisimme kirjan 28 mallista 11. Ylivoimaisesti eniten ääniä lukijoilta keräsi malli nimeltä Uutela, polveen ulottuvat harmaan ja valkoisen kirjavat kirjoneulesukat. Free Crochet Pattern - Ginger Peachy. Index.php?topic=325581.

MadeByMyself: Ohje Omppuun. Lankana Kitten Mohair väri omenanvihreä (8715), 70-80 g.Puikot 5,5 mHuivin mitat 34 cm x 190 cm.Lankana ja puikkoinahan voi käyttää mitä tahansa, leveys ja pituus riippuvat niistä, sekä käsialasta.

MadeByMyself: Ohje Omppuun

Kuviokertoja lisäämällä tai vähentämällä saa myös oman variaation. Huivissa on neljä kuviokertaa horseshue-pitsimallia. Kuviokerran leveys on 10 + 1 s ja korkeus 8 krs. Luo 45 s. Neulo 2 krs oikein. Ulla - Mummojemme neuleet - Kerttu. Kerttu on gnusuvun naisten pitsisukkamalli.

Ulla - Mummojemme neuleet - Kerttu

Opin mallin mammaltani, jolle taas isotätini oli sen näyttänyt. Niinpä sukat saivat nimensä tädin mukaan. Sukkien palmikkomainen kuviointi syntyy helposti langankierroin ja kavennuksin, mutta lopputulos on näyttävä. Mallineule on joustavaa, mutta silmukoiden määrää on myös helppo muokata jokaisen jalkaan sopivaksi. Toivottavasti mallista on iloa muillekin kuin gnusuvulle! Ohje on julkaistu aiemmin blogissani Uhoava gnu. Säärystimet palmikkoneuleella - Arjen apu.

Pitkävartiset villasukat Novita 7 Veljestä. Kainuun lapaset. Suuri Käsityö -lehden numerossa 11-12 vuonna 2006 julkaistiin Kainuun lapasten ohje.

Kainuun lapaset

Ohjeesta on tullut kestosuosikki, jota kysellään toimituksesta edelleen usein. Lapanen kuuluu Taito Pirkanmaan maakuntalapasten kokoelmaan. Opi neulomaan – neulomisen perusteet - Arjen apu. Perussukat silmukkataulukko. Life with Mari: Vauvan sekä taaperon kirjoneulevillasukat ♥ OHJE. Toiveestanne kirjoitan tänne nyt lyhen ja ytimekkään ohjeistuksen näihin äitini suunnittelemiin vauvan kirjoneulesukkiin sekä taaperon sukkiin jotka ovat minun muunnelma edellisistä :) Molempiin sukkiin kannattaa varata 2 kerää pääväriä + 1 valkoista.

Life with Mari: Vauvan sekä taaperon kirjoneulevillasukat ♥ OHJE

Yhteensä lankaa kuluu n.60g vauvan ja n.90g taaperon sukkiin. Puikot: nro 3 Koko: vauva (0-1v.) / taapero (2-3v.) Luo puikoille 40 / 44s ja neulo 2oikein 2nurin joustinneuletta 4 / 5cm. Taaperon sukissa neulo mallineuleen jälkeen oikein kaventaen joka 3 kerros ensimmäisen puikon alussa ylivetokavennus ja neljännen puikon lopussa 2o yhteen yhteensä 4 kertaa jonka jälkeen työssä on 36s. Neulo molempiin sukkiin vahvennettu kantapää johon löytyy ohje mm. täältä. Neulo kavennusten jälkeen n.5 / 7cm sileää neuletta, halutessasi neulo jalkaosan keskelle vielä Mallineule 2. mukaan kirjoneuletta ja aloita kärkikavennukset sukan sivuilla (taaperon sukissa aloita kavennukset puikoilta joissa on 9s!) Novita Oy - Neulemalli: Hyvät perusvillasukat lapselle Nallesta.

Katso ohjeessa mainittujen lyhenteiden selitykset.

Novita Oy - Neulemalli: Hyvät perusvillasukat lapselle Nallesta

Sukan tekemisen vaihekuvat.Kokotaulukko. Mallineuleet Joustinneule suljettuna neuleena: neulo *2 o, 2 n*, toista *-*. Sileä neule suljettuna neuleena: neulo kaikki kerrokset oikein. Luo 40(44)48(52) s sukkapuikoille ja jaa silmukat neljälle puikolle, 10(11)12(13) s kullekin. Montako silmukkaa sukkiin? Ota tästä ohjeet talteen. Joskus lounaspöytäkeskustelulla on suuret seuraukset.

Montako silmukkaa sukkiin? Ota tästä ohjeet talteen

Fredrika Wetterhoff -säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen ei enää muista, mitä lounaaksi syötiin, mutta idean synnyn hän muistaa. ”Aloimme pohtia, mitä ihan pimeetä voisimme järjestää syysiltoihin. Ulla 03/08 - Ohjeet - Hugo. Alkusyksystä kyselin monelta suunnalta ideoita miehille sopiviksi asusteiksi.

Ulla 03/08 - Ohjeet - Hugo

Moni toivoi yksinkertaista kauluria. Eräs maatalon emäntä totesi, että kauluri on maatöissä paljon kaulaliinaa turvallisempi. Ajatus jäi mieleen pyörimään, ja toteamus poiki kaulurin Hugo -nimen, edesmenneen maanviljelijä-isoisäni mukaan. Lanka ja langan menekki. Ambitus-kauluri. Novita Vapaalankahuovutettu huivi. Pitkävartiset villasukat joissa on nilkkajoustin Novita 7 Veljestä. Aloitus Luo kahdelle puikolle (jotta reuna ei kiristä) 60(64) s ja jaa silmukat neljälle puikolle.

Pitkävartiset villasukat joissa on nilkkajoustin Novita 7 Veljestä

Kerroksen vaihtumiskohta on aina I ja IV puikon välissä. Neulo joustinneuletta suljettuna neuleena 5 cm. Neulo sitten sileää neuletta suljettuna neuleena kunnes varren pituus on 15(20) cm. Kainuun maakuntasukat Novita 7 Veljestä. Kirjoneulesukat Novita 7 Veljestä. 12 Ways To Join Granny Squares. These are the basic joining methods to join up the granny squares.

12 Ways To Join Granny Squares

Granny Blanket Edging. Tee Itse. Näin virkkaat afrikankukan - Neulonta ja virkkaus - Suuri Käsityö. Kaipaatko vaihtelua jämälankavirkkauksiin? Afrikankukista syntyy näyttäviä vilttejä pala palalta. Kokeile, kuinka helposti kukkien virkkaaminen onnistuu. Krs=kerrosps=piilosilmukkas=silmukkakjs=ketjusilmukkaks=kiinteä silmukkap=pylväs Virkkausmerkein piirretyn ohjeen kukkaan löydät täältä. Virkkaa 5 kjs ja yhdistä renkaaksi ps:lla. 1.krs: *tee aloitusrenkaaseen 2 p, 1 kjs*, toista *–* vielä 5 kertaa. Korvaa jatkossa aina krs:n 1. p 3 kjs:lla ja sulje krs ps:lla tämän ketjun yläreunaan. Hipponen. Opiuutta_isoaidinnelio. Carina's Craftblog: Granny square joining tutorial. Just a warning before we get started with the tutorial, there's LOTS of pictures and I may go into too much detail, but that's just what I do. ;-) By the way, this is the yarn I use.

Dc/treble: this refers to the same stitch. Dc if you use US crochet terms and treble if you use UK terms. Kissa. Ensimmäiseen satunnaisia sankareita päivitykseen kokosin kuvia sellaisista amigurumeista, joita olin tehnyt ennen blogin aloittamista. Olin usein kuvannut jostakin amigurumista vain yhden kuvan ja siksi oli luontevaa koota ne kerralla yhdeksi päivitykseksi. Nyt puolestaan amigurumeja ja niiden kuvia on kertynyt niin paljon, että kaikista ei ehdi tehdä omaa päivitystään. Tai sitten olisi päivityksiä valmiina hyvin pitkäksi aikaa. Siispä kokoan tähän muuamia pikkukavereita.

Myyrä toimii oppaanamme ja vie tapaamaan satunnaisia amigurumi-sankari kavereitaan. Ensimmäinen kaveri on kissakaksikko. Kissat on tehty Little Mugglesin maksuttomalla ohjeella. Kissoista tuli aika paksuja. Einon tuulenpuuska kaatoi kissat kumolleen. Vinkkejä amigurumien tekoon. Tarvikkeet Langat Valitse lanka, joka on tiiviisti kierretty, jotta koukku ei mene langan väliin. Amineko eli virkattu kissa. Japanissa virkattua kissaa kutsutaan Aminekoksi. Amineko. Sääryleet. Tiedättehän, että kenkäfriikille talvi on tuskaisaa aikaa. Mitäpä sitä ei tekisi, että saisi pitää korkoja vielä muutaman extraviikon ennenkuin on pakko vaihtaa turkissämpylöihin!

Oy - Neulemalli: Katso ohjeessa mainittujen lyhenteiden selitykset. Oy - Neulemalli: Miehen ja naisen palmikkoneule.