background preloader

Pompeu Fabra Salt

Facebook Twitter

Com establir línies de centre per a l'escriptura? En quins aspectes ens hem de posar d'acord? #escriptura #projectes. Info primaria. Modelo de normas de buen uso de los equipos del centro educativo. Según la configuración que tengamos en los equipos del centro puede que sea útil recordarnos a todos los profesores y alumnos dónde debemos guardar la documentación (por ejemplo en una carpeta en un servidor, en el escritorio del ordenador, almacenamiento en la nube) o los sitios donde no debemos almacenarla.

Modelo de normas de buen uso de los equipos del centro educativo

Además, dependiendo del caso puede que sea necesario indicar que debemos encender o apagar los dispositivos a ciertas horas, desenchufarlos y guardarlos, enchufarlos para cargar batería, o apagarlos cuando no se necesiten pero manteniéndolos enchufados para que sus ventiladores sigan refrigerándolos (por ejemplo en el caso de los cañones de proyección). En el caso de las aulas de informática, aulas multimedia o aulas expecíficas para uso de pizarra digital debemos acordar la manera de gestionar su ocupación (hacer reservas, preparar las clases). ZuluDesk – The MDM solution for schools and teachers!

Compartimos la nueva web de #Horitzo2020 con todo el proceso y materiales que están haciendo posible este proyecto transversal @JesuitesEdu. Ponències. Consell Escolar de Catalunya. Generalitat de Catalunya. Lluís Font, ponent de l'àmbit "Els pilars del sistema educatiu" És el president del Consell Escolar de Catalunya.

Ponències. Consell Escolar de Catalunya. Generalitat de Catalunya

Nascut a Barcelona el 1958, és llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorat en Ciències de l'Educació a la mateixa universitat. Va exercir el càrrec de Secretari de Polítiques Educatives al Departament d'Ensenyament els anys 2011 i 2012. És professor titular de la URL a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, on imparteix assignatures de caire filosòfic i antropològic. Des de l'any 1994 fins al 2010 exercí la responsabilitat de director general de la Fundació Blanquerna. Lluís Font també ha estat relacionat amb la docència no universitària; ha estat professor i director de l’Institut Politècnic de Formació Professional Sant Ignasi i director de secundària al Col·legi Sant Ignasi.

Me niego a ser la agenda de mi hija por el whatsapp… Recuerdo la primera vez que envié y recibí los deberes que se había olvidado Enma por el grupo de whatsapp de las “madres” del cole.

Me niego a ser la agenda de mi hija por el whatsapp…

“¡Qué maravilla esto!” Pensé inocente de mi sin saber entonces que se iba a convertir en un monstruo que me engulliría en una vorágine de mensajes a partir de las 6 de la tarde con listado de tareas unido a mil fotos de los libros, ejercicios…que me saturaban el espacio del teléfono y cuando tenía que hacer una foto me decía: “memoria llena”. El día que VI LA LUZ lo recuerdo con bastante claridad. Fue así: – Enma: “mamá se me ha olvidado la hoja de los ejercicios de matemáticas, ¿lo dices en el grupo y que te lo manden?”. Yo como madre solícita, amantísima y servicial me dispuse a hacerlo mientras dejaba las llaves en la entrada, soltaba el bolso en la silla, me sacaba el teléfono del bolsillo y dejaba la bolsa de la compra en el suelo. ¡”Multitasking” en acción!

Entonces algo me paralizó. Pero ¿qué narices estoy haciendo? Mi agenda y la de Enma. Actualització del Pla TAC. #innovacio. Ajuda XTECBlocs. Guia ràpida. Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació a Catalunya. El Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació a Catalunya (FEAEC) editem la nostra pròpia revista en català, sobre temes de gestió i organització educativa.

Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació a Catalunya

Els nostres socis/es la reben gratuïtament. S'editen 3 números a l'any. GRAO ha canviat de plataforma: l'accés al format digital de les nostres revistes a través de Magzter. Claus d'Accés revista digital Magzte que els nostres socis/es han rebut en un correu amb l'assumpte Fòrum - En aquest correu també hi havia les claus que permetrà accedir a la vostra biblioteca on-line (un espai on trobarà la revista a la qual esteu subscrits). Esperem que aquest canvi sigui positiu i us faciliti l'accés a la revista digital. Enllaç REVISTES Aprofitem per recordar-vos que si sou un centre, teniu a la vostra disposició 5 subscripcions gratuïtes per al professorat . Si voleu alguna informació addicional, us podeu posar en contacte amb nosaltres com sempre a revista@grao.com Gràcies per la vostra atenció .!!!!!! 4 charlas TED de educación imprescindibles. Infografia. Els 7 principis de l'aprenentatge. Cambio curricular - Entrevista a César Coll. Neus Sanmartí: “Si no creus que tots els alumnes poden aprendre, no siguis mestre” (Carles Capdevila)

Ets catedràtica emèrita i professora emèrita de didàctica de les ciències.

Neus Sanmartí: “Si no creus que tots els alumnes poden aprendre, no siguis mestre” (Carles Capdevila)

Ets doctora en ciències químiques. I t’has dedicat molt a formar mestres. I he sigut mestra. He sigut professora de ciències en tres escoles abans d’anar a la universitat. Sóc dels de la primera fornada de la Universitat Autònoma. Has sigut una bona mestra? Això ho han de dir els meus alumnes. Al final ho has anat reconduint. Em costaria de dir-ho. Desafiar l’avaluació: què pot ser i ha de ser diferent en l’avaluació demà? Didàctica en Patrimoni Local. Benvolgut/da, des de la UVic-UCC estem treballant la vessant didàctica del patrimoni local a partir de l’adopció de monuments.

Didàctica en Patrimoni Local

Es tracta d’una activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament, gratuïta i d’unes 20h de durada a repartir al llarg del curs. Està especialment pensada per centres i/o docents que estimen el medi social, natural i cultural i que desitgen transmetre als seus alumnes els valors que el nostre patrimoni ens ha llegat. Estem molts satisfets dels treballs que fins ara s’han elaborat i de poder-ho compartir entre tots els centres que s’hi han implicat. Alguns dels resultats d’aquestes propostes didàctiques els hem pogut veure en les tres trobades pedagògiques fetes al Museu Episcopal de Vic. Buscador. Educar en la gestio positiva dels conflictes.

Projectes

Llegir. Departament. Espais.