background preloader

Recursos FORMATIUS

Facebook Twitter

Quadre resum equivalències títols. Biblioteques de Barcelona. Català. Certificats. Generalitat de Catalunya. CNL - Directori BCN - Hivern 2014. CFA - Calendari i preinscripció. Formació Adults. Centres a BCN. Formació de persones adultes. Els centres i les aules de formació de persones adultes ofereixen formació flexible i a mida, amb l'assessorament i l'orientació del professorat i l'elaboració d'itineraris personalitzats per a l’alumne o alumna.

Centres a BCN. Formació de persones adultes

La formació de persones adultes és el conjunt d’activitats d’aprenentatge que, en el marc d’aprendre al llarg de tota la vida, permet que les persones adultes desenvolupin les seves capacitats, enriqueixin els seus coneixements i millorin les seves competències tècniques i professionals. Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, com poden ser obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar els seus coneixements. A qui s'adreça? A les persones que hagin complert els 18 anys (fets l'any en què es formalitza la matrícula) i, en alguns casos, als joves de 16 a 18. Currículum per etapes En els centres de formació de persones adultes el currículum varia en funció de les necessitats de l’alumnat.

CFA Catalònia- L'Hospitalet (zona Sants - Zona Franca) Parla.cat. Consulta els centres educatius. Estudiar a Catalunya. Generalitat de Catalunya. Lliçons de mecanografia en línia. Encara feu servir només dos dits per escriure amb el teclat?

Lliçons de mecanografia en línia

Encara heu de mirar el teclat abans de prémer cada tecla? Touch Typing Study és un lloc web d'aprenentatge gratuït i de fàcil ús, dissenyat per ajudar-vos a aprendre, practicar i millorar la vostra velocitat i precisió a l’hora de mecanografiar. Quan sapigueu escriure a màquina sense mirar no haureu de mirar el teclat per trobar les lletres i sereu capaç d'escriure molt més ràpidament! Touch typing és un mètode basat en la memòria muscular en comptes de la vista. Aquest mètode us permet aconseguir una velocitat molt més alta d'introducció de dades, especialment si heu de transcriure un text a partir d'un altre material visual. Escriure amb el mètode touch typing millora significativament la productivitat del vostre ordinador, augmenta la velocitat d'introducció de dades i, quan és possible, redueix la fatiga i les lesions oculars. Seis recursos online para aprender a mecanografiar más rápido. Aunque siempre ha sido muy importante, en un siglo XXI en la que el teclado y lo digital cada vez le va ganando más terreno a la letra escrita de toda la vida, cada vez es más importante tener conocimientos de mecanografía con los que saber escribir correctamente y a la mayor velocidad posible intentando mirar lo menos posible al teclado para conseguir una mayor eficiencia.

Seis recursos online para aprender a mecanografiar más rápido

Afortunadamente, para perfeccionar nuestras habilidades mecanográficas ya no es necesario acudir a costosos cursos específicos, ya que la red nos brinda todo tipo de recursos gratuitos y online con los que mejorar nuestro nivel y nuestra velocidad mediante ejercicios o incluso unos juegos que buscan darnos el plus de mejorar nuestros reflejos. Hoy os propondremos seis de estos recursos. Nitro Type, jugando a las carreras Cuando entramos, vemos en una ventana una pista con los coches participantes, y debajo de ella un texto que tendremos que escribir lo más rápido que podamos y equivocándonos lo menos posible. ¿Cómo escribir más rápido a ordenador? Anglès. EOI - Barcelona. Aprende inglés con el método Vaughan - TVE English online.

Learn Spanish, French, German, Portuguese, Italian and English for free. Chinese Skill: Aprende chino mandarín de forma divertida. Aprender un nuevo idioma tiene unos muy buenos beneficios sobre nuestro cerebro.

Chinese Skill: Aprende chino mandarín de forma divertida

Desde mejorar la retención de la información hasta aumentar nuestra capacidad de concentración. Todos son mejoras cuando aprendes un idioma nuevo. Y además puedes hacerlo desde tu dispositivo Android. La aplicación que os traemos te ayudará a aprender el idioma más hablado alrededor del globo. Se trata del chino mandarín, la unión de distintos dialectos del chino procedentes del norte, centro y suroeste de China. Pues si siempre has tenido curiosidad por este idioma, ahora con tu Android podrás aprenderlo de forma muy didáctiva, amena y divertida.

Aquí aprenderemos como ya dijimos, lo básico. Chinese Skill podemos encontrarla en Google Play de forma gratuita y sin anuncios ni compras in-app. SOC - Cercador de cursos. Tota l'oferta formativa que el SOC posa a la teva disposició, mitjançant una eina senzilla i intuïtiva de navegació que permet crear fitxes amb contingut detallat en format pdf.

SOC - Cercador de cursos

Els cursos de formació professional per a l'ocupació són programes formatius teòrico - pràctics que tenen per finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d'inserció laboral mitjançant l'assoliment i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. Fundació Paco Puerto - Formació CCOO. IDFO - UGT. Foment Formació. Fundación Laboral de la Construcción de Cataluña. Optimot, consultes lingüístiques - Llengua catalana. Optimot, consultes lingüístiques, és un servei que ofereix la Direcció General de Política Lingüística en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT.Consta d'un cercador d'informació lingüística que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana.

Optimot, consultes lingüístiques - Llengua catalana

Per mitjà de l'Optimot es poden consultar de manera integrada diferents.