background preloader

CATALAN

Facebook Twitter

CATALAN - Continuité pédagogique.

Catalan

mSchools. Docència en línia | IOS Apple. Docència en línia |Android. Cercador d'Apps educatives validades per docents | Ios | Toolbox | mSchools. Cercador d'Apps educatives validades per docents | Android | EL GRAN DICTAT |IOS. Activitats Confinament 1. Activitats Confinament 2. Activitats Confinament 3. Activitats Confinament 4. Resum banc de recursos en línia. Altres recursos. Continuité pédagogique - Continuité pédagogique en langues vivantes. Cette page est élaborée à partir de ce que les académies ont déjà produit et en tenant compte des paramètres suivants : la nécessité de rester en contact avec les élèves, notamment ceux qui sont le plus en difficulté, alors même que tous n'ont pas une connexion internet et/ou qu'il n'y a qu'un ordinateur pour une famille ayant plusieurs enfants ;la nécessité pour les élèves d'avoir une idée précise de ce qu'il faut faire et de continuer à avoir des repères et une progression;la nécessité de pouvoir évaluer les élèves ;la nécessité pour nombre d'enseignants de s'occuper de leur(s) enfant(s).

Ce contenu ne prétend pas être exhaustif et est à adapter en fonction des conditions locales. Il complète ce qui peut être trouvé sur les pages générales éduscol dédiées aux principes de la continuité pédagogique et aux ressources numériques éducatives. Éléments généraux pour mettre en œuvre un enseignement à distance Communiquer le programme de travail pour une à deux semaines. Éléments généraux Anglais.

Activitats i visita virtual Palau dels Reis de Mallorca

Activitats i visita virtual Castell Reial de Cotlliure. Activitats i visita Priorat de Serrabona. Visites virtuelles de sites historiques et naturels du Pays Catalan. - 3D, photogrammétrie et vidéos -- Drone -Châteaux et monumentsHaute DéfinitionPatrimoine historiquePatrimoine religieuxSite naturel / agricultureSite remarquableVillageVisualiser les données FermerÀ propos Visitez le Pays Catalan - 3D, photogrammétrie et vidéos - 3D - Château de Tautavel3D - Ermitage de Força Real - Drone - Canet-en-Roussillon, village des pêcheursCassagnes, barrage sur l'aglyOpoul, château de la SalveterraSalses-le-château, forteresseTautavel, Gorges des GouleyrousVinça, lac des Escoumes Châteaux et monuments Château de CastelnouChâteau de PeyrepertuseChâteau de QuéribusChâteau de TautavelChâteau Royal de CollioureCollioure - Batterie TailleferCollioure - Fort CarréCollioure - Fort RondCollioure - Tour MadelocFont-Romeu - Centrale solaire ThémisOpoul - Château de SalveterraPerpignan - Campo SantoPerpignan - Le castilletPerpignan - Palais des rois de MajorquePerpignan - Théâtre de l'ArchipelSalses-le-château, forteresseVillefranche-de-Conflent - Fort Libéria Haute Définition.

Geografia Història Català

Català LV. Blog Professors CatNord El raconet català. Keepreadingacasa | Grup62. Keepreadingacasa | Grup62. Lectura. Impuls de la lectura. Material didàctic. Alumnat nouvingut. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Lectures en català. Mercè Rodoreda: una proposta didàctica per a l’alumnat nouvingut de secundària. AULA D'ACOLLIDA - CAT. APLEC, Associació per l'ensenyament del català, Recursos. La Bressola A Casa. 4 cats : 4cats. Ja hi som tots En Pep, l'amo del pis, i la Bel viuen junts. Avui trien un nou company de pis 19/04/2010 | 2958 visites El cactus La Sara va a una floristeria per comprar un cactus 26/04/2010 | 1316 visites El Barceló està molt bo La Sara i en Pep discuteixen sobre l'aspecte físic d'altres persones 21/04/2010 | 1126 visites La trucada La Bel i la Llum parlen per telèfon amb la seva família 28/04/2010 | 968 visites La sinceritat La Llum i la Bel parlen sobre maneres de ser i de comportar-se davant els altres 05/05/2010 | 702 visites Sopar romàntic En Pep demana parer a en Carles per portar una noia a sopar 10/05/2010 | 633 visites Delicatessen En Pep ensenya la Sara a fer un bon pa amb tomàquet 31/05/2010 | 632 visites Cap de setmana La Bel, en Carles i la Sara marxen fora de la ciutat el cap de setmana. 12/05/2010 | 570 visites La castanyada En Pep prepara una festa per la castanyada 14/06/2010 | 528 visites Sant Joan En Pep, la Bel, en Carles i la Sara expliquen com celebren Sant Joan 21/06/2010 | 502 visites.

Galí. Llengua catalana. Biblioteca d'aplicacions Lèxiques. Clic. Activitats d'autoaprenentatge. Des del Departament d’Educació us animem a aprofitar aquests dies per aprofundir en aquells aspectes que tenen a veure amb la vostra pràctica docent i també per prendre part en diferents activitats de formació a distància. Per fer-ho, us oferim un recull actualitzat de recursos i activitats didàctiques en línia que us pot ser d’ajut tant a l’hora d’elaborar propostes didàctiques com si voleu fer-lo arribar al vostre alumnat per tal que pugui avançar en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial.

Igualment, a l'apartat de formació hi trobareu la nova proposta formativa, creada en el marc d'aquest context extraordinari. Els recursos i continguts digitals proposats i utilitzats en els centres educatius en línia han de complir els següents requisits: Els continguts digitals han de ser en obert i, per tant, no requerir el registre de l’alumnat.Han de seguir la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

Vincles

Speakcat. Parla.cat. Muds de mots. Merlí. Catàleg de recursos educatius. Adreçat a les diferents etapes educatives. Portal web que presenta un programa d’educació en comunicació audiovisual amb l’objectiu de promoure l’educació mediàtica en els diferents àmbits educatius, tant formals com informals. Aquesta proposta està elaborada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament. Hi trobarem materials didàctics per al professorat, amb recursos pedagògics sobre els mitjans de comunicació i el llenguatge audiovisual.

També continguts i propostes per a les famílies i informació sobre la convocatòria anual dels Premis el CAC a l’escola. Trobareu més informació a i a.

Ara i Adés

Comencem. Viure a Catalunya. Llengua catalana. Edu365Acollida. Enrola’t. GALÍ. Guia per a l'autoaprenentatge de la llengua catalana. Jclic. Jocs LIC. SALC - Servei d'Autoformació en Llengua Catalana. Clavier virtuel catalan. Argumenta : développer l'écrit. Guides de conversation (débutants) Speakc@t : étudiants étrangers ( débutants) Vincles : site elearning (débutant) Parla.cat (4 niveaux) FontdelCat: modules elearning (débutants) Diccionaris. Gramàtiques. Edu3.cat. Catalan - Audio Lingua. Super3. Programes en emissió, a TV3 a la carta. Aquí Sem. Plaerdemavida. Espai de divulgació literarària que ens acostarà els escriptors i escriptores valencians, coneixent en profunditat el món de la lectura. 34:44 A la cartaPlaerdemavida11.05.2019 | Enric SòriaEntrevistem l’escriptor Enric Sòria i dediquem el reportatge a repassar l’escriptura dramatitzada en la televisió, el cine i el teatre.

En "L'aparador", la Biblioteca… 36:49 A la cartaPlaerdemavida27.04.2019 | Sanchis SinisterraEntrevistem l'escriptor Sanchis Sinisterra i dediquem el reportatge a repassar la literatura de viatges. En "L'aparador", L’Espai d’Art Contemporani de Castelló ens recomana: Peregrinos… 35:19 A la cartaPlaerdemavida09.03.2019 | Xavi AliagaEntrevistem l'escriptor Xavi Aliaga; dediquem el reportatge a la Narració Curta.

En"L'aparador", la llibreria La Rossa ens recomana: Amenaça de sedició, Els homes i… 36:41 A la cartaPlaerdemavida02.03.2019 | Raquel RicartEntrevistem l'escriptora Raquel Ricart i dediquem el reportatge als Col·lectius Literaris. GUIES DIDÀCTIQUES | Una habitació pròpia arriba a les aules. Una Habitació Pròpia arriba a les aules: Descarrega't ací les guies didàctiques adreçades a l'alumnat d'ESO i Batxillerat sobre cadascun dels llibres tractats per Irene Rodrigo en aquest programa de divulgació literària per a televisió i ràdio. Com som, com ens veuen. Com són els que estan al nostre voltant. Per fora i per dins. Els insectes, les persones. Endinsa’t amb la guia de la Metamorfosi. Una distòpia futurista, trencadora i colpidora.

I una de les obres més llegides de la literatura amb què pots treballar en aquesta guia didàctica de 1984. Els tabús recòrren les pàgines del llibre: el canvi de sexe, d’identitat i una idea comuna: el paper de la dona a la societat. Xiqueta manipuladora o una víctima del seu padrastre? Joan Fuster reptà Isabel Clara-Simó a parlar de la revolució del petroli. Corrupció, ètica… actualitat diària traslladada a la literatura. Rebel·lar-se o acatar el poder: pot l’educació mostrar el camí que s’ha de triar? Valorem allò que tenim quan ho deixem arrere?

CATALAN - Continuité pédagogique

Numérique | Catalan : site académique. Viaeduc. S@fire. M@gistère. Académie de Montpellier: Se connecter sur le site. Confinament. Le numerique au service des sciences cognitives. Ressources Numériques. LearningApps - interactive and multimedia learning blocks. Genially, l'outil qui donne vie à vos contenus. Log In | Prezi. Edmodo. Créer un compte Pearltrees. Ajouter et organiser. Créer et éditer une collection. Partager une collection. Sélectionner le contenu que l'on ajoute depuis une page web : texte, image, vidéo. Editer et annoter du contenu. Collaborer. Explorer.