background preloader

Rio 2016

Facebook Twitter

Mitali kaulaan - Katso Mira Potkosen palkintojenjako ja haastattelu! Finnish pop UP SCHOOL pe 19.08 Kunnioitus. Publication. Finnish pop UP SCHOOL to 18.08 Suvaitsevaisuus. Publication. Onko tässä Rion olympialaisten koskettavin teko? ”Muistan hetken loppuelämäni ajan” - Yleisurheilu. Finnish pop UP SCHOOL ke 17.08 Ystävyys. Publication. Olympiaviikko koulussa. Heitäpä tätä korkempi voltti! Sensaatio Biles voimistelun moniottelun voittoon. Muuta tietoa. Carnaval Rio de Janeiro 2013 - 1º Dia - [Compacto - HDTV]

15 asiaa, joita et luultavasti tiennyt Rio de Janeirosta - momondo. Kaikki tuntevat Rion, vuoden 2016 kesäolympialaisten isännän, samban ja karnevaalien kaupungin, kauniiden ihmisten ja rantojen valtakunnan.

15 asiaa, joita et luultavasti tiennyt Rio de Janeirosta - momondo

Mutta mitä oikeasti tiedät Brasilian toiseksi väkirikkaimmasta kaupungista (eniten asukkaita on tietysti São Paulossa)? Lue seuraavasta artikkelista 15 faktaa Rio de Janeirosta. 1. Rio de Janeiro tarkoittaa “tammikuun jokea”, mutta joki on oikeasti lahti Rio de Janeiro eli tammikuun joki on runollinen ja sopiva nimi kaupungille, jonka halki virtaa yli 200 jokea. Brasilia - Amazonian sademetsät ja Amazonjoki. YleistäEtelä-Amerikassa sijaitseva Amazonin (tai Amazonian) sademetsä on maailman suurin sademetsä.

Brasilia - Amazonian sademetsät ja Amazonjoki

Sen pinta-ala on noin 5,5 miljoonaa neliökilometriä eli Suomen pinta-alaan verrattuna yli 16-kertainen. Koko Etelä-Amerikan pinta-alasta noin 40 % on sademetsää ja Brasiliasta noin 60 %. Sademetsää on myös Perussa (13 % pinta-alasta), Kolumbiassa (10 %) ja pienempiä määriä myös muissa Brasilian naapurivaltioissa. Brasilia - Globalis.fi. Brasilia on yksi Latinalaisen Amerikan johtavista talousvalloista.

Brasilia - Globalis.fi

Väestön tulojako on kuitenkin erittäin epätasainen, ja suurten tuloerojen tasoittaminen on yksi maan suurimmista haasteista. Päivitetty viimeksi 20.02.2015. The True Size Of ... Kuinka suuri Suomi on ja muita karttojen kummallisuuksia. Eräs mielikuvakarttojen automaattinen vääristäjä on perinteinen maailmankartta.

Kuinka suuri Suomi on ja muita karttojen kummallisuuksia

Kun pallomainen planeetta piirretään millaiseksi kaksiulotteiseksi kuvaksi tahansa, jotain vääristyy aina. Useimmiten uhrina ovat napojen lähellä sijaitsevat kohteet, jotka venyvät suhteessa suuremmiksi kuin päiväntasaajan tienoilla olevat paikat. Tämän huomaa vaikkapa TheTrueSizessa hiissaamalla Suomea pohjoisesta etelään, tai pyöräyttämällä kalvoa hieman kenolleen alalaidan kompassista. Pelkästään kääntämällä Suomi paikallaan ylösalaisin on jo ihan opettavaista.

Suomella yli 100 kultaa kesäolympialaisista. ANTHEM OF OLYMPIC MOVIMENT. Olympiavala. Olympiatulen sytyttäminen. Näin syttyi olympiatuli – katso video. Olympiakasvatusmateriaali by Minna Meriläinen ja Minna Närhi on Prezi. Oympiahuumaa %20opettajan%20materiaali. Olympiakomitea - Olympia-Akatemia - Materiaalit - Kouluille - Olympiahuumaa -olympiakasvatusmateriaali - Sport.fi.

Reilu peli, ystävyys, suvaitsevaisuus ja tasa-arvo ovat kouluvuoden tärkeitä teemoja.

Olympiakomitea - Olympia-Akatemia - Materiaalit - Kouluille - Olympiahuumaa -olympiakasvatusmateriaali - Sport.fi

Erityisesti ne korostuvat uuden lukuvuoden alkaessa, kun luokan yhteishenkeä lähdetään rakentamaan. Samat teemat ovat tärkeitä myös Olympialaisissa, kuten kaikessa huippu-urheilussa. Olympiahuumaa -materiaali toimii ennakkomateriaalina Reilusti Rioon – olympiakasvatuspaketille. Urheilumuseon mobiilioppaat. Rion maskotit ovat Vinicius ja Tom. Rio 2016 Mascots - Official Website. Reference document OG Posters from Athens 1896 to London 2012. Quickview Olympic Poster. Most Olympics use one poster; Rio goes with collection of 13. Rio 2016 - Journal. Olympiarenkaat inspiroivat 3000 neliön seinämaalauksen Rion kaduille – video.

Liikuntaleikkejä

Ryhmäytymisleikkejä. Yhteistoiminnallinen olympiavisa. Viisottelu.