background preloader

Wie doet er zoal mee ?

Facebook Twitter

Groep 7 van @devlieberg is klaar voor de week van de mediawijsheid #mediamasters. Basisschool Piet Hein - Google Maps. Basisschool PietHein (@PietHeinNieuws) Piet Hein NIEUWS: Gr8- Opening Week van mediawijsheid. Week van de mediawijsheid. Ga naar of naar mediamasters.nl voor tips en info. Week van de mediawijsheid. Ook wij leren hier over. Wat is waar en wat is niet waar vandaag @WereldKidzPalet. Gr7/8 doet "NieuwsMakers". Project @nieuwsindeklas: over journalistiek en zelf schrijven van nieuws. Leerzaam en leuk! #Nigtevecht #Weesp. Wij doen weer mee met #Mediamasters. #weekvandemediawijsheid.

#MediaMasters wij zijn present. Obs de Biezenkring. De eerste lessen #MediaMasters zitten er op. Leuk om weer een aantal keren een les te begeleiden #wvdm16. Start #Mediamasters in gr 7. #cool #vaardig #waardig #wonderwijs. Dag 1 van #MediaMasters hebben we vandaag afgerond. Alle vijf de vragen goed! #obsdetoermalijn #WvdM16. Al 2 jokers! Gaaf! #mediamasters #mm. Veel succes aan @Mediawijzer met hun #WvdM16 en de wedstrijd #Mediamasters! Benieuwd wie de Vlaamse winnaars zullen worden! #mediawijsheid. Groep 7 en 8 prBeatrix #Bergeijk #SKOzoK zijn week van de mediawijsheid #WvdM16 goed gestart met live college! Goede robotica workshop tijdens studiedag @KentalisTalent tijdens #WvdM16 nu de kinderen! Deze week is het de Week van de Mediawijsheid. Thema: 'Feit, Fake of Filter: Hoe word jij beïnvloed?’ #WvdM16.

Workshop 'Instructieve mediatools' bijvoorbeeld voor #geschiedenis . Op de #MediaDoedag #WvdM16 #Mediawijsheid in het #eemhuis. We stellen het speelkwartier maar even uit...! Livestream MediamastersUniversty #WvdM16. Nu van start met #mediamasters op basisschool Sint Jozef in #Haghorst #WvdM16. De #WvdM16 is begonnen! Lees in mijn nieuwe blog hoe je kinderen kunt leren omgaan met drones en online 'nepnieuws' In gesprek over #socialmedia #overdestreep #WvdM16 @BiebNWVeluwe @Groevenbeek #Putten. Coool, kijken jullie live mee met #MediaMasters University? We gaan beginnen!! Ook groep 7 is gestart met de 1e speldag van #mediamasters2016 #weekvandemediawijsheid! Bibliotheek Den Haag - Mediacafé: fake, feit of filter? In een wereld vol media klikken, liken en kijken, is het steeds lastiger een onderscheid tussen feit en fake te maken.

Bibliotheek Den Haag - Mediacafé: fake, feit of filter?

Social media, kranten, tv, en filters hebben natuurlijk invloed op de manier waarop je jezelf en de ander ziet. In de Week van de Mediawijsheid (18 t/m 25 november) gaat het over ‘Feit, Fake of Filter: hoe word jij beïnvloed?’. Bibliotheek Den Haag - Mediafestival: 'I Love H.O.T.' Op zaterdag 19 november - midden in de Week van de Mediawijsheid - is de allereerste editie van de I Love H.O.T.

Bibliotheek Den Haag - Mediafestival: 'I Love H.O.T.'

(Hague On Tube) Awards in de Centrale Bibliotheek (Studio B). Ben jij een vlogger, maak je graag animaties, films, news items of series op You Tube? Jan de Waal (@digibieb) is maandag in Ypenburg met een mediacafé over tablets. Kom je ook?! ^EH. Digibieb Jan de Waal (@digibieb) Week van de mediawijsheid is gestart, 1e joker is binnen! @Paradijsvogel_ #WvdM16. Vandaag start de Week van de Mediawijsheid #WvdM16 Heb je een vraag over het mediagebruik van je kinderen? Ga naar. Praat met je kind over gebruik van media! #weekvandemediawijsheid. Morgen naar @rodenborch college Rosmalen, ouderavond #mediawijsheid. Deze week doen de brugklassen ook een groot mediawijsheidproject, tof! Vraag ’t Niek Roozen! Tickets, vrij, 18 nov. 2016 om 18:30. Niek Roozen (@niekr97) Ja hoor hij is er #bieb040 @niekr97. Mooie start van de week van de mediawijsheid #WvdM16.

Maria genova (@genova2) Margalith kleijwegt (@MargalithK) Ook @Politie digitaliseert mee. Actieve social media agenten waren onlangs bij elkaar om samen mediawijzer te worden. #WvdM16 @mediawijsnl. Gamen in de bieb! #WvdM16 iedere vrijdag 18.00 -20.00 uur en volgende week vrijdag #Fifa17 toernooitje @BiebNWVeluwe #Nunspeet #Veluvine. Vandaag kun je vanaf 10 uur in Ermelo, de #WoWibus bezoeken: #fablab met de laatste digitale snufjes! @BiebNWVeluwe #weekvandemediawijsheid. Bibliotheek Den Haag - Feit, fake of filter? In een wereld vol media, klikken, liken en kijken, is het steeds lastiger een onderscheid tussen feit en fake te maken.

Bibliotheek Den Haag - Feit, fake of filter?

Social media, kranten, tv, en filters hebben natuurlijk invloed op de manier waarop je jezelf, de ander of de wereld ziet. In de Week van de Mediawijsheid (18 t/m 25 november) gaat het over ‘Feit, Fake of Filter: hoe word jij beïnvloed?’. Voor iedereenIn de Centrale Bibliotheek nodigen we je op zondag 20 november uit voor een inspirerende en spannende middag vol informatie en workshops voor iedereen. #Groevenbeek 1K1 welkom in de #bieb opwarmertje #WvdM16 @BiebNWVeluwe @JeugdPuntPutten.

Aan de slag met de stellingen van #mycomment #weekvandemediawijsheid. Feit, Fake of Filter: Hoe word jij beïnvloed? Van 18 t/m 25 november besteden we aandacht aan de #weekvandemediawijsheid. #weekvandemediawijsheid begonnen in groep8. Super eng in de achtbaan #WvdM2016 nu in de bieb. Hoe denken scholieren over privacy? Over luttele seconden op NPO3, Denktank, 'Alleen maar bekeken mensen' #denktank #WvdM2016 #toekomst. Hoe mediawijs zijn wij? De 'nieuws in de klas'-opdracht van #MediaMasters. #obsdetoermalijn #WvdM16.

Cinekid MediaLab Festival komt naar Breda. Kom jij ook? #WvdM16 (22 / 23 nov.) HV 2 waarschuwt leeftijdsgenoten over gevaren van sexting met filmpje,kwartet,poster of ganzenbord Creatief! #WvdM16. Groepen @Lieflandschool enthousiast aan de slag met ABOS programma Mediawijs? Bewijs het maar! @biebAssen. #Groevenbeek 1K1 welkom in de #bieb opwarmertje #WvdM16 @BiebNWVeluwe @JeugdPuntPutten. "Niet alles wat op Social Media staat is altijd helemaal waar" #mediawijs #mediawijsheid. Week vam de #mediawijsheid. #dag1. In de week van de #mediawijsheid ook aandacht voor de mediawijze docent. Lees van @driestaredu @Mediawijzer. Leerlingen bovenbouw raken #Digiwijs met "Donald Duck" #Mediawijsheid #21ste eeuwse vaardigheden #demarke #Roden #week v/d mediawijsheid. Wij doen mee met Media masters 2016! #mediawijsheid.

Week van de #mediawijsheid. We beginnen de week met een presentatie over geschiedenis en techniek van animatiefilms. 980. Morgenavond 1930 uur in school bijeenkomst over #mediawijsheid #ict #21th leren. Kom allemaal lang komende vrijdagmiddag: Bibliotheek Putten showt nieuwste digitale snufjes in WoWi!bus #WvdM16. In @BeeldenGeluid is het #MyComment Festival in volle gang. Welke codes gelden online? Wat vinden jongeren absolute do's en don'ts? #WvdM16.

#SKOSO Ook groep 8 @bsKienehoef zijn bezig met #MediaMasters Leerlingen bewust bezig met #mediawijsheid en #21stcenturyskills #WvdM16. Mooie locatie in Den Bosch voor terugkomdag #mediacoach! Welkom! #mediawijsheid. 'Jongeren hebben meer vertrouwen in traditionele nieuwsmakers dan ouderen' Download het onderzoeksrapport #WvdM16. Het is nu Week vd Mediawijsheid #wvdm16 Ook onze leerlingen @KentalisTalent groep 7 en 8 doen mee met #Mediamasters. Spannend hoor, #mediamasters ; groep 6,7 en 8 doen fanatiek mee! #weekvandemediawijsheid #mediawijs. Start week vd mediawijsheid met gastles redacteur Donald Duck, enthousiaste klas! #mediawijsheid #steigereiland #DonaldDuck. Een greep aan posters deze week in de school omdat het de week van de mediawijsheid is #WvdM16. Zeer geslaagde les Ozobots in groep 8 Ibn-i Sina door @Maakotheek in week van de mediawijsheid #WvdM16. Het is nu Week vd Mediawijsheid #wvdm16 Ook onze leerlingen @KentalisTalent groep 7 en 8 doen mee met #Mediamasters.

Spannend hoor, #mediamasters ; groep 6,7 en 8 doen fanatiek mee! #weekvandemediawijsheid #mediawijs. Problemen met spelen #mediamasters. Overbelast??? Bad Gateway? #Mediamasters. #MediaMasters is paar uur oud maar de 1e inzending is binnen. Gelijk hoog niveau #Wvdm @UNICEFnl. Wat kan je smartphone over 10 jaar? Leerlingen van OBS de Tandem hebben wel een paar ideeën! #mediawijsheid #WvdM16.

Ook op onze school is het de week vd mediawijsheid. Thema: ‘Feit, Fake of Filter: Hoe word jij beïnvloed? #WvdM16. Jokers verdiend met de Ouder & Kind quiz van #mediamasters voor de klas van dochter/11. En een goed gesprek over media- en mobiel gebruik. KRFF 2016 2017. Dit zijn de chatafspraken van groep 7 @RehobothNaarden! #whatshappy @kennisnet #mediawijsheid #winwin #gewoonte4 #TLiM.

Omroep Brabant bij #medialabfestival. Kinderen zien nu echt hoe media gemaakt wordt #mediawijsheid. Mijn oproep vandaag in de Volkskrant ihkv de Week van de Mediawijsheid #mediawijsheid - @ChristelGilsing ik zie net dat het @MediaMasters01 account niet gebruikt wordt dit jaar, maar misschien lezen de de #mediamasters hashtag? Ik mis hier het 'geen van bovenstaande' veldje. ;-) Tomas en ik worstelen ons door de vragen van MediaMasters heen.

@ChristelGilsing @MediaMasters01 nog 1. Kan toch niet zo zijn dat jullie '10' foutrekenen omdat het 'tien' moet zijn #mediamasters. @TearSong @MediaMasters01 waha dit is weer debatvoer voor morgen. @Selma_Desh DeWegwijzerasch gaat ervoor om jou en je vader te helpen! We zijn kei druk bezig met de quiz en alle andere opdrachten! @Selma_Desh HOI SELMA WIJ VAN OBS DE RIEMSLOOT HEBBEN JE DAN WEL GEHOLPEN AAN EEN VIRUS MAAR WE KOMEN ZEKER TERUG WACHT MAAR AF!!!!!!!!!!!!! De laatste voorbereidingen voor vanavond :). Gratis workshop over media&jonge kinderen Komen jullie ook? #WvdM16 ^id. #WvdM16 Groepen @Lieflandschool enthousiast aan de slag met ABOS programma Mediawijs? Bewijs het maar! @biebAssen. Start week vd mediawijsheid met gastles redacteur Donald Duck, enthousiaste klas! #mediawijsheid #steigereiland #DonaldDuck.

Spannend hoor, #mediamasters ; groep 6,7 en 8 doen fanatiek mee! #weekvandemediawijsheid #mediawijs. Fantastische eerste dag #mycommentfestival inclusief opnames van #mashup in #letsyoutube! Nog twee dagen te gaan! #wvdm2016 #mediawijsheid. #mycommentFestival in volle gang!! #bruisend! We gaan zo beginnen! Kennismarkt verwantendag @amerpoort #wvdm16 #mediawijsheid. Gelukt!! Samen 'helemaal zelf' Breakout gemaakt met Gamemaker. @BiebKennemerwrd @Mediawijzer #WvdM16.

2x uitverkochte workshop Rise of the Robots vandaag in de jeugdbieb #Veldhoven. Complimenten @techniekbieb voor deze gave workshop! #WvdM16. #SKOSO Vandaag dag 3 #MediaMasters in #WeekVanDeMediawijsheid Ook lessen #NationaalMediaPaspoort verlopen goed.Iedereen enthousiast #WvdM16. Groep 7 en 8 in de ban van #MediaMasters #weekvanmediawijsheid. Wij wensen de leerlingen @OBS_de_Torenuil @bsAventurijn @obs_Ridderspoor @bijenkorfhouten veel succes en plezier #mediamasters ^lq.

Onze online #MediaMasters pagina op onze yurls vind je hier terug.