background preloader

Sovelluslinkkejä

Facebook Twitter

Työkaluja projektinhallintaan ja yhteistoimintaan. Dotstorming. App Store - ips 10 apps. Sovelluksia esiintymiseen. Jo pelkkä ajatus yleisölle puhumisesta hikoiluttaa tavallista puhujaa.

sovelluksia esiintymiseen

Onneksi esiintymistä voi harjoitella turvallisesti kotona puhelimen avulla. Public Speaking for Cardboard -sovellus tuo puhelimeen yleisön muutaman euron hintaisten pahvisten virtuaalilasien avulla. Public Speaking for Cardboard -sovellus tuo puhelimen ja muutaman euron hintaisten pahvisten virtuaalilasien avulla silmien eteen yleisön, jonka kanssa puhumista saa harjoitella rauhassa. Ennalta videoitu ja aidoista ihmisistä koostuva yleisö ei naura, vaikka puhuja mokailisikin pahasti.

Parasta: Ohjelmassa on erilaisia tapahtumapaikkoja oikean tunnelman saavuttamiseksi. Public Speaking for Cardboard saatavilla Androidille. Hyvin valmisteltu puhe on puoliksi pidetty. Prompster Pro -sovelluksella puheen voi ladata tekstitiedostosta puhelimeen, jonka näytöllä se pyörii tasaista tahtia. Prompster Pro -sovelluksella puheen voi ladata tekstitiedostosta puhelimeen, jonka näytöllä se pyörii tasaista tahtia.

Tablet-sovelluksia opetukseen. iOS-sovellukset - Mobiilisovellukset opetuksessa. Applen laitteilla toimivat iOS-käyttöjärjestelmälle luodut sovellukset.

iOS-sovellukset - Mobiilisovellukset opetuksessa

Sovellukset ovat ladattavissa AppStoressa. Mikäli haluat hankkia maksullisia sovelluksia, ja käytät iTunes-lahjakortteja maksuvälineenä, toimi näin. (Luottokorttimaksu on myös mahdollinen.) Lisäksi oppilaitoskäytössä VPP ja esim. AirWatch-hallinnointijärjestelmä mahdollistaa isojen määrien helpomman hallinnan. Sovellukset on listattu käyttötarkoituksen mukaan. Kustakin kategoriasta on esitelty yksi hyväksi havaitsemamme sovellus ja sen pedagogiselle käytölle on ideoitu ainakin viisi mahdollisuutta. Sovellusten ohessa on linkattuja videoita niiden käytöstä. Somevinkki 27: videomarkkinointi & somekanavat.

Videomarkkinointia hankaloittaa se, että eri alustoilla on omat piirteensä ja vaatimuksensa.

somevinkki 27: videomarkkinointi & somekanavat

Jotkut tarjoavat auto-play -videoita, jotkut taas eivät. Jotkut alustat toistavat videot automaattisesti äänen kanssa, jotkut taas mykistettynä. Vine-videot ovat vain 6 sekunnin mittaisia, kun taas YouTube-videoilla ei ole aikarajoitteita. Ennen vanhaan YouTube oli ainoa oikea kanava videoille. Vaikka YouTube onkin yhä valtavan suosittu videoalusta, ovat ajat kuitenkin muuttuneet. Tämän tekstin onkin tarkoitus olla apuna niille, jotka pähkäilevät eri alustojen kanssa!

Youtube Mikä lasketaan katselukerraksi? Auto-play? Auto-loop?

Ryhmätyö

Parhaat ohjelmat videokuvaukseen älypuhelimella. Videon tekeminen puhelimella alkaa olla jo melko vaivatonta.

Parhaat ohjelmat videokuvaukseen älypuhelimella

Tässä teille meidän mielestämme parhaat ohjelmat, joilla saat videokuvauksesi älypuhelimella täysin uudelle tasolle! Filmic Pro (iOS) Hyperlapse from Instagram Camera 360 (Windows Phone) iMovie (iOS) VideoShop (Android ja iOS) Video Editor 8.1 (WIndows Phone) Nutshell Camera Viz graphics Adobe Post Legend - Text app by Stupeflix Periscope Iris (Enterprise app)Facebook app Storyline by Arcivr Storyo (Android ja iOS) PicPlayPost by Flambe Studios LLC Storehouse - Visual Storytelling by Storehouse Thinglink app Jamsnap app Anchor.fm Mini Recorder Free (Windows Phone) Jos videotuotanto ja videon tekeminen kiinnostaa, osallistu kaikille avoimeen videomarkkinointikoulutukseen Oulussa tai tilaa yrityksellesi oma videomarkkinointikoulutus!

Videomarkkinointikoulutus 20.5. Tässä myös powerpointit Villen mobiilivideokoulutuksesta, jonka Ville veti Journalistiliitolle 13.5.2016. Lue myös. Thinglink ohje (AVO, SOMY, Open Päivitys) - Google Slides. Aktivoi luentosi – vinkkejä somen hyödyntämiseen: Johdanto. Oppaan tarkoitus Tämä opas on tehty TTY:n opetushenkilöstölle ja tässä esitellään muutamia sosiaalisen median maksuttomia palveluita, jotka sopivat käytettäväksi luennoilla ja muussakin opetuksessa.

Aktivoi luentosi – vinkkejä somen hyödyntämiseen: Johdanto

Tavoitteena on auttaa luennoitsijoita tekemään luennoistaan aktiivisempia. Että luennoilla tehdään muutakin kuin kuunnellaan ja kirjoitetaan omia muistiinpanoja. Sähköiset palvelut parhaimmillaan aktivoivat vuorovaikutusta ja helpottavat kysymysten esittämistä. Kysymisen kynnys voi olla korkealla, jos 200 päätä kääntyy katsomaan kysyjää. Kysymysten esittäminen on vain yksi opiskelijoiden aktivoinnin tapa. Esitellyt palvelut Kaikki tässä oppaassa esitellyt sosiaalisen median palvelut ovat maksuttomia, joskin osasta on tarjolla myös maksullinen versio.

Twitteriä lukuun ottamatta kaikki palvelut toimivat ilman opiskelijoiden pakollista kirjautumista, joten ne on helppo ottaa käyttöön. Suuressa osassa TTY:n opintojaksoja käytetään Moodlea. Opas on CC-lisensoitu Hyviä lukuhetkiä! Somevinkki 9: Somettajan työkalupakki. Kuulun somevinkit on miniblogisarja, jossa kerromme kätevässä paketissa somemaailman ajankohtaisista aiheista ja annamme vinkkejä tehokkaaseen somen käyttöön.

Somevinkki 9: Somettajan työkalupakki

Analyysit, seuranta, ajastus, benchmarkkaus… Somessa täytyy olla aktiivinen muutenkin kuin postausten puolesta, mikäli tavoitteena on menestys. Business 2 Community listasi hyödyllisiä työkaluja lisättäväksi somemarkkinoijan työkalupakkiin. Listasimme muutamia mainittuja työkaluja, lisää löydät alkuperäisestä artikkelista. Lue ja opi! Hootsuite Hootsuite tarjoaa analytiikkaa ja julkaisutyökaluja, kattaa Twitterin, Facebookin, LinkedInin, WordPressin, Foursquaren ja Google+:n. Google Alerts Tämän työkalun avulla saat ilmoituksen joka kerta, kun brändisi tai hakusanasi mainitaan blogeissa, uutissivustoilla tai foorumeilla. Saat yhteyden lääkäriin milloin vain, mistä vain.

Pdf.aspx?dir=3&path=LQD16_Luento_Alasaarela_Esko.