background preloader

Sovelluslinkkejä

Facebook Twitter

Online Resume Builder. Työkaluja projektinhallintaan ja yhteistoimintaan. Sovelluksia esiintymiseen. Jo pelkkä ajatus yleisölle puhumisesta hikoiluttaa tavallista puhujaa.

sovelluksia esiintymiseen

Onneksi esiintymistä voi harjoitella turvallisesti kotona puhelimen avulla. Public Speaking for Cardboard -sovellus tuo puhelimeen yleisön muutaman euron hintaisten pahvisten virtuaalilasien avulla. Public Speaking for Cardboard -sovellus tuo puhelimen ja muutaman euron hintaisten pahvisten virtuaalilasien avulla silmien eteen yleisön, jonka kanssa puhumista saa harjoitella rauhassa. Ennalta videoitu ja aidoista ihmisistä koostuva yleisö ei naura, vaikka puhuja mokailisikin pahasti. Parasta: Ohjelmassa on erilaisia tapahtumapaikkoja oikean tunnelman saavuttamiseksi. Public Speaking for Cardboard saatavilla Androidille. Hyvin valmisteltu puhe on puoliksi pidetty. Prompster Pro -sovelluksella puheen voi ladata tekstitiedostosta puhelimeen, jonka näytöllä se pyörii tasaista tahtia.

Prompster Pro -sovelluksella puheen voi ladata tekstitiedostosta puhelimeen, jonka näytöllä se pyörii tasaista tahtia. Somevinkki 27: videomarkkinointi & somekanavat. Videomarkkinointia hankaloittaa se, että eri alustoilla on omat piirteensä ja vaatimuksensa.

somevinkki 27: videomarkkinointi & somekanavat

Jotkut tarjoavat auto-play -videoita, jotkut taas eivät. Jotkut alustat toistavat videot automaattisesti äänen kanssa, jotkut taas mykistettynä. Vine-videot ovat vain 6 sekunnin mittaisia, kun taas YouTube-videoilla ei ole aikarajoitteita. Ennen vanhaan YouTube oli ainoa oikea kanava videoille. Vaikka YouTube onkin yhä valtavan suosittu videoalusta, ovat ajat kuitenkin muuttuneet. Tämän tekstin onkin tarkoitus olla apuna niille, jotka pähkäilevät eri alustojen kanssa! Youtube Mikä lasketaan katselukerraksi? Auto-play? Auto-loop? Oletusääniasetukset? Maksimipituus? Videon upottaminen ulkopuoliselle sivulle? Katselukertojen laskenta (julkinen)? Katselukertojen laskenta (tilin omistaja)? Videoanalytiikka? Thinglink ohje (AVO, SOMY, Open Päivitys) - Google Slides. Aktivoi luentosi – vinkkejä somen hyödyntämiseen: Johdanto.

Oppaan tarkoitus Tämä opas on tehty TTY:n opetushenkilöstölle ja tässä esitellään muutamia sosiaalisen median maksuttomia palveluita, jotka sopivat käytettäväksi luennoilla ja muussakin opetuksessa.

Aktivoi luentosi – vinkkejä somen hyödyntämiseen: Johdanto

Tavoitteena on auttaa luennoitsijoita tekemään luennoistaan aktiivisempia. Että luennoilla tehdään muutakin kuin kuunnellaan ja kirjoitetaan omia muistiinpanoja. Sähköiset palvelut parhaimmillaan aktivoivat vuorovaikutusta ja helpottavat kysymysten esittämistä. Kysymisen kynnys voi olla korkealla, jos 200 päätä kääntyy katsomaan kysyjää. Kysymysten esittäminen on vain yksi opiskelijoiden aktivoinnin tapa. Esitellyt palvelut Kaikki tässä oppaassa esitellyt sosiaalisen median palvelut ovat maksuttomia, joskin osasta on tarjolla myös maksullinen versio. Twitteriä lukuun ottamatta kaikki palvelut toimivat ilman opiskelijoiden pakollista kirjautumista, joten ne on helppo ottaa käyttöön. Suuressa osassa TTY:n opintojaksoja käytetään Moodlea. Opas on CC-lisensoitu Hyviä lukuhetkiä! Somevinkki 9: Somettajan työkalupakki. Kuulun somevinkit on miniblogisarja, jossa kerromme kätevässä paketissa somemaailman ajankohtaisista aiheista ja annamme vinkkejä tehokkaaseen somen käyttöön.

Somevinkki 9: Somettajan työkalupakki

Analyysit, seuranta, ajastus, benchmarkkaus… Somessa täytyy olla aktiivinen muutenkin kuin postausten puolesta, mikäli tavoitteena on menestys. Business 2 Community listasi hyödyllisiä työkaluja lisättäväksi somemarkkinoijan työkalupakkiin. Listasimme muutamia mainittuja työkaluja, lisää löydät alkuperäisestä artikkelista. Lue ja opi! Hootsuite Hootsuite tarjoaa analytiikkaa ja julkaisutyökaluja, kattaa Twitterin, Facebookin, LinkedInin, WordPressin, Foursquaren ja Google+:n.