background preloader

Soila

Facebook Twitter

Soila

Yhteisömanageri

Kielen huoltoon. Lisätty_todellisuus. Pinterest auttaa nyt myös matkojen suunnittelussa. Social Media Monitoring Tools. 14 Google Tools You Didn't Know Existed. Innovation. Lisätty_todellisuus. Mita_uutta_lisatty_todellisuus_tuo_kuluttajille_lahivuosina. Kuluttajat suhtautuvat innokkaasti lisätyn todellisuuden sovelluksiin. Tulosta Lähetä linkki Kuluttajat suhtautuvat innokkaasti lisätyn todellisuuden sovelluksiin.

Kuluttajat suhtautuvat innokkaasti lisätyn todellisuuden sovelluksiin

iPad. Web. Smoothiet. Web analytiikka. Opas sosiaaliseen tiedonhakuun ja kuratointiin. Yksinkertaisimmillaan kuratointi tarkoittaa tätä: kuraattori (asiantuntija / intohimoinen asianharrastaja) arvioi useita artikkeleita (tai kuvia, videoita), valikoi niistä parhaimmat ja jakaa ne yleisönsä kanssa.

Opas sosiaaliseen tiedonhakuun ja kuratointiin

Tämä säästää lukijoiden aikaa ja vaivaa, kun heidän ei tarvitse kahlata läpi heikkotasoisia, epäoleellisia tai samoja sisältöjä toistavia artikkeleita. Kuratointia on pidetty varteenotettavana ratkaisuna internetin tietotulvan hallintaan. En ole vielä tavannut ketään, jonka mielestä idea ei olisi hyvä – kuka ei haluaisi löytää helposti laadukasta sisältöä mielenkiinnon kohteistaan?

Oppimiseen

Foods. Kaikkea kivaa. SEO tips & tools. Soilan somet.