background preloader

Blogs

Facebook Twitter

Polyvore. Sign up login TrendingOutfitsWomenDressesShoesAccessoriesBeautyHomeMenSale Discover the Latest Trends and Follow Styles You Love Featuring looks and products from these members: Join Polyvore Merchant links are sponsored Discover, shop and express your style Loading more About About Polyvore Help Business Explore Follow Us Blog.

Polyvore

Avec Sofié - ME NAISET. Hugo & Victor Kun Ladurée on jo nähty Jos jotkut osaavat tehdä kaikesta kaunista, niin ne ovat nimenomaan ranskikset.

Avec Sofié - ME NAISET

Missään muualla maailmassa ei törmää yhtä viimeisteltyihin leivoksiin, näyteikkunoihin ja pakkauksiin. Jos ranskikset jotain osaavat, niin heillä on silmää detaljeihin ja loppuun asti vietyyn viimeistelyyn. Olen tällainen herkkusuu, joka kiertelee herkkukauppoja erittäin mielellään sokeriset pilvilinnat mielessään. I’m sexy and I know it. Moni on varmaan jo nähnyt Iltalehden tekemän uutisoinnin eilisistä Paavo Nurmi gamesista.

I’m sexy and I know it

He, jotka eivät tiedä mistä on kyse, tässä pieni priiffi: Iltalehti kunnioitti naisyleisurheilijoita tekemällä heistä ”jutun” minkä otsikko oli vielä aamulla ”Seksiä peliin kentällä”. Itse jutussa oli pari riviä tekstiä, missä kehuttiin kauniita rusketuksia sekä vartaloita ja kuvat koostuivat enimmäkseen lähikuvista naisurheilijoiden takapuolista. Uskomattominta oli se seikka, että tuo ”uutisointi” oli ainoa asia, mitä naisyleisurheilusta ko kisoista kirjoitettiin. Tuloksia ei ollut missään, ei urheilijoiden tunnelmaa, ei urheilua… Naisurheilusta ei ollut missään. Ilmeisesti, kun puhutaan naisten huippu-urheilusta, maata mullistavinta on se tiukka perse ja kaunis rusketus. Kyllä, urheilupiireissä on upea vartaloisia ja kauniita urheilijoita urheilupuvuissa. I’m sexy and I know it.

Lainahöyhenissä - Blogi. Kaikki mitä rakastin - Blogi. Saara Sarvas - Blogi. Pupulandia - Blogi. Coco Sweet Dreams - Blogi. Avec Sofié - ME NAISET. Berlin ongoing. Dance the World! Pekka Töpöhäntä soundboard. Boat People Vintage - DIY style & art de vivre. Paikkaamisen jalo taito « Outi Les Pyy. Boro on japanilainen kangaspaikka ja sashiko käsinommeltava tikkauskuviointi.

Paikkaamisen jalo taito « Outi Les Pyy

Niitä käyttivät kalastajat ja työläiset korjatakseen vaatteitaan käyttäen vanhoja kangastilkkuja ja koristeellisia pistokuvioita. Tuloksena oli häikäisevänkauniita elämän kuluttamia indigo-vaatteita ja kodin tekstiilejä, joista näkee että niitä on käytetty ja rakastettu. Kun kansa tahtoo leipää - Kiitos hyvää. Kiitos hyvää - Blogi. How to make healthy choices every day. Henkisen valmentamisen akatemia - Henkinen valmentaja Ilkka Rajala - Blogi. Viimeisen vuoden aikana olen tutkinut paljon sitä, miten muodostamme käsityksen itsestämme.

Henkisen valmentamisen akatemia - Henkinen valmentaja Ilkka Rajala - Blogi

Inspiraatiota inspiraation perään. Kyllä ihmisen mieli osaa olla mielenkiintoinen asia. Käsityksemme itsestämme muodostuu kokemuksiemme pohjalta. Tai mitä kokemuksia keräämme mieleemme erilaisiin aiheisiin liittyen. Mielemme ei hyödynnä kaikkia kokemuksia mitä meillä on, koska se on liian hidasta. Moni on kysynyt minulta, että mistä kaikki omalla kohdallani alkoi. Kun olin pieni poika, muistan miten isälläni ja minulla oli tapana käydä metsässä kävelemässä. Viime keväänä koin vastaavanlaisen kokemuksen. Myrskyn aikaan Matti tosiaan lähestyi minua ja katsottuani tarkemmin hänellä oli jotain suussaan.

Myös kissamme viihtyvät supikoirien kanssa. Aatulla on vahva käsitys itsestään. Ajattele jotain ominaisuutta itsessäsi, joka on sinulle totta ja josta pidät. Antaako mielesi sinulle esimerkiksi todistusaineistona kokemuksia, joissa olet toiminut käsityksesi mukaan? Sama juttu on mielemme kanssa. Collaborative City Guide. Pupulandia - Blogi. Oletko HSP (highly sensitive person)? Vastaa jokaiseen kysymykseen sen mukaan, miltä sinusta tuntuu.

Oletko HSP (highly sensitive person)?

Vastaa kyllä, jos väite pitää ainakin jossain määrin paikkaansa kohdallasi. Vastaa ei, jos se ei sovi sinuun kovin hyvin tai ollenkaan. Olen tietoinen ympäristöni yksityiskohdista. Muiden ihmisten mielialat vaikuttavat minuun. Olen hyvin herkkä kivulle. Pisteiden laskeminen Jos vastasit kyllä kahteentoista tai useampaan kysymykseen, olet todennäköisesti hyvin herkkä. Mutta suoraan sanottuna mikään psykologinen testi ei ole niin tarkka, että sinun pitäisi perustaa elämääsi sen varaan. Jatka lukemista, ja jos tunnistat itsesi kirjan ensimmäisestä luvusta, jossa kuvaillaan tarkemmin poikkeuksellisen herkkää ihmistä, pidä itseäsi sellaisena.

Testi on Elaine Aronin kirjasta The Highly Sensitive Person , jonka Nemo-kustannus tulee julkaisemaan suomen kielisenä versiona lähitulevaisuudessa. Kaikki mitä rakastin - Blogi. Tilaa TRASHION!-kirja tarjoushintaan DIYHelsinki-kampanjakoodilla. Uuden Mokon ilme. Uusi Moko Sörnäisissä vanhan hattutehtaan tiloissa on nyt ollut auki reilun viikon.

Uuden Mokon ilme

On ollut ilo huomata miten positiivisesti uusi myymälä on otettu vastaan! Uuden Mokon ilme noudattelee samaa tyyliä kuin ensimmäinenkin Moko Market & Café. Teollisessa miljöössä kauniita kaakelipintoja yhdistettynä rosoisiin ikkunan karmeihin ja puupintoihin. Kaiken kruunaa näyttävät lamput ja aikaa kestävät huonekalut. Niille, jotka eivät ole vielä kerenneet käydä paikan päällä, tässä maistiaisia miltä siellä näyttää. Torpan Tyttö. Vaaleammalla paahdolla. Kävin Cremassa hakemassa jotain uutta.

Vaaleammalla paahdolla

Ostin Love Coffeen Honduras San Jóse Estatea, vähän vaaleapaahtoisempaa kahvia pressopannua ja kenties suodatinkahviakin varten. Rakastan cappuccinojani, mutta haluan käyttää muitakin uuttomenetelmiä. Pressopannulla kahvin valmistaminen on yksinkertaista. Veden keittämisen jälkeen juoma on valmis noin viiden minuutin kuluttua. Koska olen noviisi, noudatan annettuja ohjeita. Olen hämilläni. Tee ei kuitenkaan koskaan ole marjaisaa, ellei se ole maustettua laatua. Hitaan kassan työntekijä: “Tunnistan stressaantuneen asiakkaan jo kaukaa” ”Älä tee, jos et tee suurella sydämellä – älä edes aloita”, Jama Jama toistaa isänsä elämänohjeen.

Hitaan kassan työntekijä: “Tunnistan stressaantuneen asiakkaan jo kaukaa”

Tuota ohjetta noudattamalla Jaman kassalla jonot Tampereen Citymarketissa alkoivat pidentyä neljän Tampere-vuoden aikana. ”Mitä kuuluu? Millainen päivä sinulla on ollut tänään?” Jama saattoi kysyä säteilehtivänä asiakkaalta. Sana alkoi kiiriä, että kassalla oli poika, jota oikeasti kiinnosti kuulla vastaus. ”Ei minua ole palkattu pelkkiä jogurttipurkkeja lyömään, minut on palkattu luomaan hyvää fiilistä ihmisille. Pari viikkoa sitten alkoi kuhina Espoossa: ”Onko se todella Jama Jama?” Nina Sofian Maailmassa. Piparigrissinit Valmiista piparitaikinasta tehtyjä piparipötkylöitä.

Nina Sofian Maailmassa

Samaisessa Maalaisunelma-lehdessä on myös ohje, miten tehdään taikina alusta loppuun itse, mutta en sitä tähän postaa, koska en sitä ole kokeillut. Pöllin vaan tikkuidean. Elikkä kaulitaan piparitaikina melko ohueksi ja rullataan siitä noin 7 mm paksuisia rullia. Kalastajan vaimo. Pari päivää Oslossa - Kalastajan vaimo - ME NAISET. Kalastajan vaimo - ME NAISET. Jordi Siñol Caeiro. Käyttäjäprofiili: Johanna. Espanjassa. Salonkijuoruja.