background preloader

Blog

Facebook Twitter

Behance Network :: Gallery. The/other/me on the Behance Network. F | Most Popular. Wikipedia. Play Wonderputt. Check your security settings Connection issues are typically caused by security settings on your network or computer. Check that your firewall or router has port 5222 open and allowing traffic. If you are on a school or office network, you may need to contact your network administrator to make the necessary changes. Is your version of Flash current? Some old versions of Flash don't work well with our new chat application. You can go to to get the newest version. Ad blockers and browser plug ins Ad blocker programs like AdBlock Plus, proxy software and a variety of other browser add-ons can prevent users from connecting to chat. Try again in a few minutes Sometimes the internet is just not happy. Did you lose an achievement? Loading. All My Faves | My Homepage. Google | CeRecomand.ro - Aşa mergi la sigur.

Google Inc. Rating: +5 (from 5 votes) IT şi electronice Autor: Adrian Panghe Salut! Ma numesc Adrian si sunt fan Google. Sau sunt dependent de Google. Sau Google m-a facut sa devin dependent. Cel care n-a folosit pana acum nici un serviciu Google sa arunce primul cu comentariul….. Am observat ca incet, incet am inceput sa folosesc din ce in ce mai multe servicii Google si vreau sa va prezint din perspectiva unui simplu utilizator partile bune si partile rele ale acestora.

Google Search Cam toti cred ca am inceput cu Google Search, cel mai cunoscut si printre primele motoare de cautare. iGoogle …o personalizare a home page-ului Google. Stiu ca majoritatea celor care scriu aici sau care citesc ce se mai recomanda au un blog si doresc sa stie cat mai multe informatii in ceea ce priveste promovarea cat mai eficienta a blogului personal.

HTC Magic Rating: +7 (from 21 votes) IT şi electronice Autor: Trimis pe mail. Cum sa introduci un videoclip Youtube in PowerPoint | Bani pe net - Afacere online. Cum se curăţă pensulele de machiaj. Pensulele de machiaj bine întreţinute pot dura ani de zile. Această întreţinere implică manipularea atentă (nu le aruncaţi în geantă alături de mănunchiul de chei şi sprayul paralizant) şi curăţarea periodică a pensulelor. Orice pensulă nouă trebuie spălată înainte de utilizare. Curăţarea lor se face cu apă călduţă şi cu săpun blând, şampon obişnuit sau produse speciale pentru curăţarea pensulelor (care fac treaba la fel ca şamponul şi săpunul). Iată pas cu pas cum le spăl eu: Ud perii pensulei în apă calduţă, pun puţin şampon amestecat cu alcool sanitar într-o cănuţă şi înmoi în amestecul de şampon (eu folosesc şampon dar merge şi săpunul lichid sau puţin gel de spălare a feţei). Masez perii pensulei în palmă cu mişcări de înainte-înapoi (nu circulare) pentru a dizolva machiajul prins între peri Clătesc cu apă şi le dau cu balsam şi apoi clătesc din nou sau le clătesc în apă cu oţet.

Tagged as: curatare, dezinfectare, dezodorizare pensule, pensule machiaj. Pasi pentru o piele fina si moale. Sunt sigura ca vrei sa ai o piele moale, sanatoasa, fara semne, par si pete, in concluzie cat mai frumoasa si mai sanatoasa! Chiar daca nu ai probleme cu pete si semne, din cand in cand pielea ta va avea un aspect nu prea placut din alte motive, dar pentru aceasta exista sapunurile abrazive si alte produse asemanatoare. Astfel, vei indeparta celulele moarte ale pielii, descoperindu-le pe cele noi, tinere. Astfel intensifici circulatia locala, pielea capatand un aspect rozaliu, tanar. Metode de exfoliere Cumpara un abraziv exfoliant cremos sau pe baza de gel, care contine particule mici si abrazive. Manusile de baie si manusile din sisal sunt foarte eficiente. Fa-ti singura abrazivul acasa: amesteca sare de mare cu ulei de corp sau de masline. O alta solutie o reprezinta periile de corp. Orice metoda de exfoliere folosesti, este foarte important sa te concentrezi asupra zonelor problema precum coapse, brate, sezut, calcaie, coate.

Cum indepartezi parul Probleme de hidratare? Spanish → Romanian Siempre Me Quedará lyrics - Bebe lyrics translations. The great exhibition of ARTE graduates licence & MA. Heino und Jerry im Über Space. Spleen, apoi Uitare « Un cub negru. Ieri dupamasa m-am apucat sa umflu o manusa de unica folosinta. Din aceea cu talc. Si am umflat-o cat am putut de tare si apoi i-am facut nod. Arata ca … un uger cu maini. M-am distrat teribil de ce am facut desi nu stiu exact de unde mi-a venit ideea. Uneori as vrea sa fiu si eu ceva mai normala. Am reusit timp de o luna sa reprim anumite amintiri, sa le ascund de mine. Ei, incep acum sa explodeze inautrul meu, lucru pentru care le simt doar difuz iesind la suprafata – am reusit sa le ingrop destul de adanc.

Dar daca citesti asta, vreau sa-mi cer scuze pentru toate cate ti-am facut, pentru ca nu am alta cale. Am renuntat la explicatii supranaturale si la prezumtii de predestinare. Si nu, nu ma scot de victima acum pentru ca nu sunt. Vreau doar sa citesti asta si sa intelegi. Bun, hope you got that! Un pas bun inspre salvarea ego-ului e sa nu mai distorsionezi realitatea doar pentru ca asa iti convine. Romania - lifestyle Iepuraşi celebri. Hugh Hefner a convins multe dintre celebrităţile feminine să pozeze nud în PLAYBOY.

Din marea de doamne şi domnişoare superbe etalăm 25 dintre cei mai faimoşi şi frumoşi iepuraşi. Data: Septembrie 1985 Înainte ca Madona să fie "Madonna" era doar o femeie care încerca să dea lovitura şi care avea nevoie de bani. Cînd a devenit celebră şi a atins punctul în care a cochetat cu lumea filmului, în 1985, nişte nuduri vechi cu ea au fost publicate în revistă. Madonna nu a cerut scuze nimănui şi s-a bucurat de această ediţie iconică. Data: Decembrie 1981 În 1964, Ursula a cîştigat Golden Globe la categoria New Star of the Year pentru rolul femeii Bond, Honey Rider. Data: Decembrie 1999 Există două tipuri de bărbaţi în lumea asta: visătorii şi realiştii. Data: Decembrie 2004 În decembrie 2004, Denise încă era cu Charlie Sheen şi o născuse pe fiica cu cinci luni înainte.

Data: Noiembrie 2003 Cariera ei a evoluat remarcabil în 2003 cînd a jucat în filmul zăzbunării Kill Bill.