background preloader

Festlekar

Facebook Twitter

Festlekar & aktiviteter-arkiv - Egoinas. 7 May, 2019 22:39.

Festlekar & aktiviteter-arkiv - Egoinas

Festlekar & aktiviteter. Tips om underhållning och personligt skoj? Soffan44 skrev 2011-09-20 07:45:02 följande: Jag är precis som du en person som brukar stå för underhållningen i form av lekar, tipspromenader, musiktävlingar osv.

Tips om underhållning och personligt skoj?

Klurar själv på olika roliga saker att ha till bröllopet. En sak vi har bestämt oss för är följande. Efter att gästerna kommer ut från kyrkan ska de få varsin goodiebag. I den ska det finnas en alkoläsk/alkoholfrit där vi tagit bort etiketterna och tryckt upp nån bild på mig och min blivande. Snälla hjälp mig komma på roliga Vem-av-oss frågor till fest :)) Personliga frågor! "Tipspromenaden" Har fått förfrågan några gånger nu om frågorna jag använde mig av till tipspromenaderna på diverse fester.

"Tipspromenaden"

Lägger de här istället, så får alla ta del av det. =) Bara fantasin sätter gränserna och man måste ju inte följa det jag skrivit =)För att förklara hur det går till så gör man som en vanlig tipspromenad. På fråga 1 tex, så skriver man tre namn på personer som är med på festen. I detta fall kan det ju vara bra med tjejer, för att skapa än mer förvirring. ;) Men tänk på att det alltid är roligast att göra detta om folket är ovetande om det! Tipspromenadfrågor? Roliga p hitt f r f delsedagskalas! - Tr dg rdsforumet. Jag har ett gemensamt tal vi använt på sonens bröllop och makens 60-årsfest det kanske vore nåt?

Roliga p hitt f r f delsedagskalas! - Tr dg rdsforumet

Man får ändra lite för att det ska passa och kanske lägga till nåt personligt. GEMENSAMT TALLäs igenom detta hastigt Under middagen ska du tillsammans med alla andra på festen hålla ett tal till NN. Avvakta signal från toastmaster, följ hans exempel och gör följande. Bordsplaceringslekar. lek med bordsplacering. saker att göra. kul och roligt. Lekar babylekar 0-1 år barnlekar 1-2 år barnlekar 2-3 år alldagliga lekar bordsplaceringslekar sällskapslekar idrottslekar reselekar Spel datorspel kortspel familjespel Trolleri Annat kul: roliga bilder lejonkungen djungelboken bordsplacering Askungesagan.

bordsplaceringslekar. lek med bordsplacering. saker att göra. kul och roligt.

Quiz årtionden by evajuliamy. Sportprofiler 50-60-talet frågesport. Just nu 64 spelare online 224 651 frågor 24 851 medlemmar 7 498 ämnen Kända namn i nya frågor - inom sportens värld kring 1950 och 1960-talet världen över.

Sportprofiler 50-60-talet frågesport

Låt dina vänner på facebook veta att du gillar detta ämne: Lekar för vuxna med barnasinnet i behåll – pyttipanna.eu. Festlekar är alltid kul.

Lekar för vuxna med barnasinnet i behåll – pyttipanna.eu

Glöm bara inte att välja lek efter gäster annars kan det bli urtråkigt Verktygsleken Berätta inte i förväg vad leken går ut på! Ta fram lite olika redskap och verktyg, t.ex potatisskalare, hammare, träslev, såg, sked etc Låt deltagarna välja två verktyg vardera och därefter delar du ut en potatis till var och en. Nu ska deltagarna med hjälp av de verktyg de valt försöka få en så lång sammanhängande bit potatis som möjligt. Rolig 60 års present! Alla fiffiga, hjälp! Frågor till frågesport om en person. Mammapappa.coms forum. Vad gör man på en 70-årsfest? tips om lekar och roligheter , tack! Vuxen lekar, frågesport till fest. Bröllopspyssel - Festhäftet: Bröllopsbingo Ett kul inslag i festhäftet kan vara ett bröllopsbingo!

Bröllopspyssel -

Istället för siffror, har man olika händelser i rutorna på bingobrickan. Eftersom olika personer råkar ut för olika saker beroende på vart man sitter och vad man uppmärksammar, så går det bra att ha samma bingo till samtliga gäster, men man kan också variera brickorna. Själv skrev jag cirka fem olika varianter av bingot i de festhäftena. Klicka på bilden för att ladda hem som Worddokument! Till bröllopsfesten kan det vara kul att ordna med några priser, ca 5-6 stycken, tex små chokladkakor eller liknande.

En lätt korkad tipsrunda. SkrattNet.

En lätt korkad tipsrunda

Telegram_journaling_tags_oldpaper.jpg (JPEG Image, 1296 × 895 pixels) - Scaled (79%) Telegram_tags_bytortagialla. DigiQuiz - Skapa din tipsrunda på nolltid. Frågesport & musikquiz. Nordström Bloggar: En magisk 40-årsfest. Igår (läs lördag) var det 40-årsfest för världens underbaraste hustru.

Nordström Bloggar: En magisk 40-årsfest

Vid 18-tiden brakade det igång. Med på festen var bland andra skjutjärnssportjournalisten på Falu Kuriren, Thomas Lind, gamla Falu IBK-legenderna Lars "Dalle" Dahlin med sambo Anne, Patrik "Idof" Idofson, Ove "Yv" Larsson och Mikael "Hille" Hilleskär, domarkollegan och gamle vännen Jörgen "Var är min bil? " Andersson med fru Lisa, några av Helenas kompisar samt några grannar. Ett härligt gäng. Vi hade spärrat av med lite tejp (Party Zone) runt huset, så alla skulle veta var dom skulle vara någonstans. Vi hade tejpat den tillräckligt högt för att Hille skulle kunna gå raklång under men tillräckligt lågt för att han inte skulle kunna åla på rygg under (magen).

*****Ett tema under kvällen var att Helena skulle utmanas i lite olika saker som hon är bra och tycker är roligt.En utmaning var couronne. Här ser vi Tomas Lind i stöten. Lekar till en 40-års fest? Fira 40! Tipspromenad / quiz till 40-årsfesten. Frågesport fest. Det är enklast om du med lite framförhållning förbereder en fest frågesport så att du inte behöver sitta med det dagarna innan då du kanske hellre fokuserar på festmaten, dukningen och kläderna. Ett enkelt sätt att göra en fest frågesport är att låna frågor från ett sällskapsspel av något slag. Eller så kan man försöka hitta quiz och frågor till frågesport på nätet som man tycker fungerar i sammanhanget. Det blir alltid roligare och bättre om frågesporten har ett tema och en röd tråd, än att det bara är ett hopkok av blandade frågesport frågor.

Var också försiktig så att det inte blir en frågesport som blir mer kunskapstest, det är kanske inte just det dina gäster har tänkt sig en festkväll. Likaså välj inte ditt eget favorittema för att briljera med dina egna kunskaper. Lekar till festen. Du skall hitta på en varsin sak som stämmer in på varje/några personer på festen. Sedan gör du en fråga av det. Bästa lekarna för alla fester. Blås-leken Två personer står på knä vid ett bord, en på varje kortsida, de har händerna bakom ryggen. Bordsplaceringslekar. lek med bordsplacering. saker att göra. kul och roligt. Lekar och hemliga uppdrag. Detta är tidsinställt. Kunde inte lägga ut inlägget innan de kommit hit och så. När mina gäster kom hit fick de varsitt kuvert med en lapp. Lappen förklarar vilket lag de är i och att vi ska ha tävlingar. Jag har också delat ut ett hemligt uppdrag till varje gäst. Lekar och hemliga uppdrag. *Roliga fylla-år-fest-lekar för vuxna*

Hej. Sällskapslekar. Lek. Kulan. saker att göra. kul och roligt. Sällskapslekar kan liva upp en fest eller annan tillställning. Att leka lite bryter isen och lockar till många skratt. Tips på roliga lekar - Lekar för stora barn : Silhuett charader. Kurt Olssons gåtor - Fångarna på fortet. Här är Kurt Olssons gåtor - och alla svaren. Klarar du dem bättre än de tävlande? Avsnitt 1. Gissa vilket land. Festhistorier 1-10. 1. Lekar roliga gåtor och festlekar » Roliga SMS. Lekar roliga gåtor och festlekar » Raggningsrepliker.

Är du singel? – inte länge till med dessa raggningstips Helt ärligt, här är världens bästa raggningsrepliker. Lekar roliga gåtor och festlekar » Roliga ordspråk och ordvitsar. Roliga och kluriga gåtor: » Geografi.