background preloader

Festlekar

Facebook Twitter

Quiz årtionden by evajuliamy. Sportprofiler 50-60-talet frågesport. Just nu 64 spelare online 224 651 frågor 24 851 medlemmar 7 498 ämnen.

Sportprofiler 50-60-talet frågesport

Lekar för vuxna med barnasinnet i behåll – pyttipanna.eu. Festlekar är alltid kul.

Lekar för vuxna med barnasinnet i behåll – pyttipanna.eu

Glöm bara inte att välja lek efter gäster annars kan det bli urtråkigt Verktygsleken Berätta inte i förväg vad leken går ut på! Ta fram lite olika redskap och verktyg, t.ex potatisskalare, hammare, träslev, såg, sked etc Låt deltagarna välja två verktyg vardera och därefter delar du ut en potatis till var och en. Nu ska deltagarna med hjälp av de verktyg de valt försöka få en så lång sammanhängande bit potatis som möjligt. Rolig 60 års present! Alla fiffiga, hjälp! Frågor till frågesport om en person. Mammapappa.coms forum. Vad gör man på en 70-årsfest? tips om lekar och roligheter , tack! Vuxen lekar, frågesport till fest. Bröllopspyssel - Festhäftet: Bröllopsbingo Ett kul inslag i festhäftet kan vara ett bröllopsbingo!

Bröllopspyssel -

Istället för siffror, har man olika händelser i rutorna på bingobrickan. Eftersom olika personer råkar ut för olika saker beroende på vart man sitter och vad man uppmärksammar, så går det bra att ha samma bingo till samtliga gäster, men man kan också variera brickorna. Själv skrev jag cirka fem olika varianter av bingot i de festhäftena. Klicka på bilden för att ladda hem som Worddokument! Till bröllopsfesten kan det vara kul att ordna med några priser, ca 5-6 stycken, tex små chokladkakor eller liknande.

En lätt korkad tipsrunda. SkrattNet En lätt korkad tipsrunda Inläggsinformation Martin Westerdahl Okänd På SkrattNet sedan länge Taggar för detta inlägg Annons.

En lätt korkad tipsrunda

Telegram_journaling_tags_oldpaper.jpg (JPEG Image, 1296 × 895 pixels) - Scaled (79%) Telegram_tags_bytortagialla. DigiQuiz - Skapa din tipsrunda på nolltid. Frågesport & musikquiz. Nordström Bloggar: En magisk 40-årsfest. Igår (läs lördag) var det 40-årsfest för världens underbaraste hustru.

Nordström Bloggar: En magisk 40-årsfest

Vid 18-tiden brakade det igång. Med på festen var bland andra skjutjärnssportjournalisten på Falu Kuriren, Thomas Lind, gamla Falu IBK-legenderna Lars "Dalle" Dahlin med sambo Anne, Patrik "Idof" Idofson, Ove "Yv" Larsson och Mikael "Hille" Hilleskär, domarkollegan och gamle vännen Jörgen "Var är min bil? " Andersson med fru Lisa, några av Helenas kompisar samt några grannar. Ett härligt gäng. Vi hade spärrat av med lite tejp (Party Zone) runt huset, så alla skulle veta var dom skulle vara någonstans. Lekar till en 40-års fest? Fira 40! Tipspromenad / quiz till 40-årsfesten. Frågesport fest. Det är enklast om du med lite framförhållning förbereder en fest frågesport så att du inte behöver sitta med det dagarna innan då du kanske hellre fokuserar på festmaten, dukningen och kläderna.

Frågesport fest

Ett enkelt sätt att göra en fest frågesport är att låna frågor från ett sällskapsspel av något slag. Eller så kan man försöka hitta quiz och frågor till frågesport på nätet som man tycker fungerar i sammanhanget. Det blir alltid roligare och bättre om frågesporten har ett tema och en röd tråd, än att det bara är ett hopkok av blandade frågesport frågor.

Var också försiktig så att det inte blir en frågesport som blir mer kunskapstest, det är kanske inte just det dina gäster har tänkt sig en festkväll. Likaså välj inte ditt eget favorittema för att briljera med dina egna kunskaper. Lekar till festen. Du skall hitta på en varsin sak som stämmer in på varje/några personer på festen.

Lekar till festen.

Sedan gör du en fråga av det. T ex: - Vem är 182 cm lång? Bästa lekarna för alla fester. Blås-leken Två personer står på knä vid ett bord, en på varje kortsida, de har händerna bakom ryggen.

Bästa lekarna för alla fester

Bordsplaceringslekar. lek med bordsplacering. saker att göra. kul och roligt. Lekar babylekar 0-1 år barnlekar 1-2 år barnlekar 2-3 år alldagliga lekar bordsplaceringslekar sällskapslekar idrottslekar reselekar Spel datorspel kortspel familjespel Trolleri Annat kul: roliga bilder lejonkungen djungelboken bordsplacering Askungesagan.

bordsplaceringslekar. lek med bordsplacering. saker att göra. kul och roligt.

Lekar och hemliga uppdrag. Detta är tidsinställt.

Lekar och hemliga uppdrag

Kunde inte lägga ut inlägget innan de kommit hit och så. När mina gäster kom hit fick de varsitt kuvert med en lapp. Lappen förklarar vilket lag de är i och att vi ska ha tävlingar. Lekar och hemliga uppdrag. *Roliga fylla-år-fest-lekar för vuxna* Hej. jag lekte en härligt rolig lek på en konferans en gång. Så här: alla tar varsin stol det ska bli 2 rader och ryggarna på stolarna ska vara vända mot varandra.

Sen går lekledaren runt och ger alla varsin kort-färg, ruter klöver spader hjärter men slumpa lite så att det inte blir samma mönster. Sällskapslekar. Lek. Kulan. saker att göra. kul och roligt. Sällskapslekar kan liva upp en fest eller annan tillställning. Att leka lite bryter isen och lockar till många skratt. Tips på roliga lekar - Lekar för stora barn : Silhuett charader. Deltagarna ska försöka hitta sin silhuett - den deltagare som har samma charad - utan att tala och sedan sitta ner. Frågan är om han/hon gissat rätt?

Förbered lika många antal små papperslappar som antalet deltagare i leken. Bestäm vad som ska dramatiseras beroende på lekdeltagarnas ålder, t ex djur, yrken, kända artister, seriefigurer etc. Kurt Olssons gåtor - Fångarna på fortet. Här är Kurt Olssons gåtor - och alla svaren. Klarar du dem bättre än de tävlande? Avsnitt 1. Let's dance mot Melodifestivalen.På vilken väg går man tillbaka men kommer ändå närmare målet? Svar: Hemvägen. Vad är det som kan sitta i ett hörn men ändå åka jorden runt? Gissa vilket land. Festhistorier 1-10. 1. "Jag kom inte in på snickarnas årsfest. " "Jaså? Varför inte? " "Det var fullspikat. " 2. 3. 4. Lekar roliga gåtor och festlekar » Roliga SMS. Här hittar man några exempel på roliga och snuskiga SMS som man kan skicka till sina kompisar.

Förl it ese xge ru pph ovtil lök ad läss vå righ et. Lekar roliga gåtor och festlekar » Raggningsrepliker. Är du singel? – inte länge till med dessa raggningstips Helt ärligt, här är världens bästa raggningsrepliker. Var inte rädd att använda dem – Vi lovar att de kommer ge garanterad succé på ditt ragg… eller inte. Lekar roliga gåtor och festlekar » Roliga ordspråk och ordvitsar. Roliga och kluriga gåtor: » Geografi.