background preloader

Excursions

Facebook Twitter

Página oficial de turismo de Francia. Te recomendamos recorrer la ruta de la lavanda en el mejor momento, justo antes de la cosecha, que tiene lugar de principios de julio a finales de agosto.

Página oficial de turismo de Francia

Pero ten en cuenta que si el año ha sido caluroso, la cosecha puede adelantarse...La ruta de la Lavanda reúne parte de la Drôme, del Vaucluse y de los Alpes de Alta Provenza. Esta ruta pasa por magníficos pueblecitos rodeados de colinas y mesetas bañadas por el sol donde el viento transporta el frescor del perfume de la lavanda… Aprovecha para descubrirlos.Puedes viajar por las Rutas de la Lavanda como más te guste.

Te proponemos descubrir los Alpes y la Provenza en coche, en moto o en bicicleta, a lo largo de un gran itinerario dividido en 6 tramos. Página oficial de turismo de Francia. Tomb Lauredià Llarg de Sant Julià de Lòria. Caminada circular de 15 km pels voltants de la parròquia de Sant Julià de Lòria, la més meridional del Principat d'Andorra.

Tomb Lauredià Llarg de Sant Julià de Lòria

Des de Sant Julià de Lòria pugem fins al bonic poble d'Auvinyà, des d'on flanquegem la muntanya pel camí de la Borda del Mas fins a Aixirivall. Prenem aquí el camí de la Solana que ens condueix fins a la bonica església de Sant Serni de Nagol i, pel camí de Sant Martí de Nagol, descendim fins al nucli d'Aixovall, ja al fons de vall. A continuació pugem pel camí de Rocafort, voregem tota la solana de Rocafort i finalment tornem a Sant Julià de Lòria pel camí de Fontaneda.

L'itinerari està senyalitzat com el Tomb Lauredià Llarg i segueix diferents tipus de camins. Supera un desnivell important i, tot i que té algun tram una mica aeri i/o equipat, no presenta cap dificultat. Mapa cartogràfic © Editorial Alpina. Aquest croquis aproximat amb l'itinerari de la ruta ha estat creat a partir del mapa "Andorra. 1:40.000. " propietat de l'Editorial Alpina. Tomb Lauredià Mitjà de Sant Julià de Lòria.

Tomb Lauredià Curt de Sant Julià de Lòria. Visita pineda Can Camins - Activitat agenda - Barcelonaesmoltmes.cat. Una guía para organizar un viaje a Alsacia (por sus ciudades y pueblos más bonitos) - Viajes - 101lugaresincreibles - 2 rutes per caminar amb els nens - Idees de viatge - Barcelonaesmoltmes.cat. Gorges de Carançà, una excursió "guai". Sortim de l'aparcament de Thuès-Entre-Valls, pel pont situat a la part oest, que creua el riu Carançà.

Gorges de Carançà, una excursió "guai".

Enfilem un camí amb fortes llaçades que ens portarà al nivell de la cornisa. Un altre pont, aquest sobre la via del Tren Groc, l'altre atractiu turístic de la regió. La via, direcció a la Tour de Querol. Continuem pujant, ja som molt a prop de la part divertida de l'excursió. Comencem amb una cova, amb en Mateu i en Sergi nerviosos per veure el camí. Com es pot veure, el camí està excavat a la roca. On l'amplada del camí es redueix, apareix la corda. Continuem avançant agafats a la corda. "Quan falta per les passarel·les? I continuem un altre tram per camí. Senderisme i BTT a Vallgorguina. Els recursos del bosc L’itinerari ens portarà en poc més de 4 quilòmetres de recorregut a conèixer la masia fortificada de can Vilar, el suro del Llamp, que lluita per sobreviure després de patir una llampada, i el sot d'en Montasell, un... 4.00 km circular horari 1h 00' (en bici 30 min) Les valls tranquil·les.

Senderisme i BTT a Vallgorguina

Senderisme i Teca » Catalunya Nord » Gorges de Carançà fins el Refugi del Ras de Carançà. La coneguda ruta de les Gorges de Carançà s’inicia al poble de Toes (Thuès-Entre-Valls) situat entre Fontpedrosa (Fontpédrouse) i Oleta i Èvol (Olette), a la carretera N-116 que uneix Perpinyà (Perpignan) amb Tor de Querol (Latour-de-Carol) a tocar de Puigcerdà.

Senderisme i Teca » Catalunya Nord » Gorges de Carançà fins el Refugi del Ras de Carançà

Per arribar des de Perpinyà només cal que seguim les indicacions que ens porten a Andorra, mentre que si venim de la Cerdanya caldrà que seguim la carretera que porta a Perpinyà. L’aigua és present durant tot el camí Tot i això, en aquesta zona existeix un mitjà de transport que ha passat a ser un reclam turístic. Es tracta del tren groc (train jaune). Parc dels búnquers de Martinet i Montellà de Cerdanya. La Vall del Ges: 5.- La Fageda de la Grevolosa. Ruta: Passejada circular per visitar el bosc de la Grevolosa, un dels racons naturals més màgics de la comarca d’Osona.

La Vall del Ges: 5.- La Fageda de la Grevolosa

Al bosc, d'unes poques hectàrees i a una altitud mitjana de 1.000 metres, hi trobarem un gran nombre de faigs centenaris que assoleixen els 40 metres d’alçada amb un perímetre, algun d'ells, de més de 4 metres (alguns, catalogats com a monumentals), dins d'un microclima creat en la tancada i aïllada vall on es troben. Val la pena aturar-se a sentir la tranquil·litat que encomana tot l'entor: a escoltar i gaudir uns instants d'un silenci absolut. Ruta en coche en sur de Francia: 5 días en Midi-Pyrénées.

Os llevamos de nuevo de viaje a Francia, uno de nuestros países favoritos, esta vez en una ruta en coche por el sur de Francia, en la región de Midi-Pyrénées.

Ruta en coche en sur de Francia: 5 días en Midi-Pyrénées

Una ruta que nos llevó a disfrutar de pueblos templarios y otros preciosos pueblos medievales, de paisajes fascinantes, de una de las ciudades con más marcha del país y de… ¡aviones y roquefort! Qué mezcla, ¿no? Cómo llegar a Midi-Pyrénées desde España: vuelos directos a Toulouse. Notícies. Coneix » Comunicació » Actualitat » Notícies En marxa la instal·lació de la cabana de pastors a la Vall de Cardós!

Notícies

La #CabanaEstanilles forma part d'un programa per fer possible la cohabitació de l'ós i els ramats a muntanya. Durant aquesta setmana (dilluns 29/6 i dimarts 30/6), finalitza la instal·lació al Pla d'Estanilles (Vall de Cardós, Pallars Subirà) de la cabana per pastors d'alta muntanya promogut per Acciónatura, dissenyat i construït amb criteris d'ecodisseny. Rutas a pie por Barcelona - Time Out Barcelona. Senderisme – Rialp Turisme. Deixa’t portar pels paisatges i l’olor dels camins, gaudeix de la natura, de la història i deixa anar la imaginació És l’activitat de recórrer camins a peu, pel plaer de fer-ho, fent servir preferentment els senders senyalitzats amb aquesta finalitat i amb l’objectiu principal d’entrar en contacte amb l’entorn, ja sigui natural, cultural o social.

Senderisme – Rialp Turisme

Alhora, podem incloure dins del fenomen senderístic activitats com el ciclisme de muntanya i les marxes a cavall quan fan servir itineraris semblants i responen a la mateixa classe de motivacions. El senderisme està en expansió i ja és la principal activitat de lleure als països desenvolupats. Situat al bell mig del Pirineu català, el Pallars Sobirà té com a essència les grans i altes muntanyes d’aquesta serralada.

Una bona manera d’orientar-se entre tantes muntanyes és a partir de l’eix que forma el riu Noguera Pallaresa. Cultura – Rialp Turisme. La història ha deixat interessants vestigis a Rialp que compten amb un gran interès arquitectònic i històric La mateixa vila principal encara conserva les migrades restes del Castell.

Cultura – Rialp Turisme

El centre de la vila manté un cert aire medieval, sobretot el carrer del Mig, amb interessants porxades en el recorregut. També s’hi pot trobar la Torre d’en Virós, que formava part de l’antiga muralla i que avui és un habitatge particular. PNAP rutaSantuaris BAIXA. Itinerari boscos de ferro vd i t p. Maqueta llibret baiau cp vd. Pnap vferrera cat. Pnap morri cat. Pnap vaneu cat. Pnap vcardos cat. Itineraris assua cat. El Congost de Mur. Alòs de Balaguer, La Noguera. Congost de Mur (o del Mu). Alòs de Balaguer, La Noguera. El Montsec. Espai d’Interès Natural de l’Aigüabarreig Segre – Noguera Pallaresa. El riu Segre travessa el municipi d’Alòs de Balaguer, als contraforts surenys del Montsec, i bona part d’aquest recorregut transcorre entre espadats i racons fantàstics com el Congost de Mur (o del Mu), on el riu queda encaixonat formant un dels paratges més impressionats del seu curs.

El nom d’aquest congost ve donat per l’anomenat Barranc del Mur que es troba just a l’inici del Congost.