background preloader

Financieel

Facebook Twitter

Lenen een hypothecairkrediet voor uw onroerend woning te kopen of te simuleren uw maandelijkse lening, notariskosten en resterende saldo, in België dankzij de Kantoor voor het Hypothecairkrediet. Deutsche Bank - Deutsche Bank Belgium. Klaar voor uw droomreis?

Deutsche Bank - Deutsche Bank Belgium

Ontdek onze wedstrijd (Voorbehouden aan cliënten) U wilt... ... uw spaargeld activeren. Homepage: De Tijd. Netto.be. BNP Paribas Fortis, de bank en verzekering voor een wereld in verandering. Tips om minder belastingen te betalen - - Moneytalk.be. Bent u eigenaar van verschillende woningen (of appartementen) die u zelf bewoont (en dus niet verhuurt), dan mag u kiezen welke woning u als zogenaamde eigen woning beschouwt.

Tips om minder belastingen te betalen - - Moneytalk.be

De eigen woning is immers vrijgesteld in de personenbelasting. Als uw buitenverblijf een opmerkelijk hoger kadastraal inkomen heeft dan uw eigen woning, dan hebt u er belang bij uw vakantieverblijf als eigen woning op te geven en de gezinswoning als tweede verblijf. Het (niet-geïndexeerde) kadastrale inkomen van uw gezinswoning geeft u dan aan onder de codes 1106 en 2106 van vak III van de aangifte.