background preloader

Háztartás

Facebook Twitter

Direkt - Bejelentkezés. Annak érdekében, hogy megóvjuk az NN Direktet és Felhasználóinkat a birtokunkban lévő adatokhoz való illetéktelen hozzáféréstől, illetve az említett adatok illetéktelen módosításától, közzétételétől vagy megsemmisítésétől: Szolgáltatásunkat SSL használatával titkosítjukKétlépcsős azonosítást követelünk meg a belépésnél, és SMS-ben küldött megerősítő kódot bizonyos rendelkezések eseténrendszeresen felülvizsgáljuk és monitorozzuk a rendszereinket. 1.

Direkt - Bejelentkezés

Hogyan segíti az SSL használata adatai védelmét? A Biztosító a Felhasználó adatait bizalmasan kezeli, és az internetes kapcsolat során titkosított adatátvitelt biztosít (SSL-csatorna). Az SSL titkosítja az Ön számítógépe és az NN Direkt közötti kapcsolatot, és ezáltal megakadályozza azt, hogy mások (például internetkávézók, internetszolgáltatók vagy éppen Wi-Fi-hotspotok) is láthassák az Ön bejelentkezési adatait. A biztonságos adatkapcsolatot böngészője címsorában a kezdetű címzés jelzi (az "s" betű a biztonságos adatkapcsolat jele). MVM ügyfélszolgálat. Account.

Felujitas

Kézimunka. Gifts. Gyepmesteri szolgálat - Érd Megyei Jogú Város. Elérhetőségek - Megrendelés - FULL-SOLAR KFT - Budapest. The Personalized Gift Book That Says Why You Love Someone. NKM ~ Áram Online Ügyfélszolgálat. Online ügyfélszolgálatunk használatával regisztrációt követően, otthona kényelméből, a nap 24 órájában intézheti árammal kapcsolatos ügyeit.

NKM ~ Áram Online Ügyfélszolgálat

Az alábbi videoval adunk segítséget Önnek az online ügyfélszolgálati regisztráció megkönnyítésére: ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató. Fontos tudnivaló!

ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató

Amennyiben számláit átutalással kívánja kiegyenlíteni, úgy azt az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. részére és bankszámlaszámára szíveskedjen átutalni, mely megtalálható az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. által kibocsátott számláján. Tisztelt Ügyfelünk! Ne siess kidobni a kávézaccot! Mutatunk 20 tippet, mi mindenre használhatod! - Bidista.com - A TippLista! Minden kávéfőzés után megmarad a kávézacc és nem tudod mire használd?

Ne siess kidobni a kávézaccot! Mutatunk 20 tippet, mi mindenre használhatod! - Bidista.com - A TippLista!

Semmiképen ne dobd a szemétbe! Ha elolvasod a most következő tanácsokat rájössz, hogy mennyi mindenre felhasználhatod a kávézaccot, a kávé még ott is segítségedre lehet a konyhában, ahol nem is gondolnád. A kávézacc egy igazi kincs a most következő sorokból megtudhatod, hogy miért ! Hogyan használjuk a kávézaccot 1. A kávézacc egy csodálatos tápanyag a virágoknak és növényeknek, felgyorsítja a kedvenc virágaink növekedését. 2. Ha a virágok földjét megszórjuk kávézaccal akkor nem csak a földet tápláljuk, hanem a hortenzia színét is megváltoztathatjuk így. 3. Szórjunk kávézaccot a virágoskertbe, a macskák nem szeretik ezt az illatot, ezért elkerülik, így nem fogják letörni a virágokat. Nem a szemétre való! A hamu 25 féle felhasználása. A fahamut az emberiség évezredeken át nagy becsben tartotta.

Nem a szemétre való! A hamu 25 féle felhasználása

Igen sokoldalú felhasználhatósága a háztartásokban nélkülözhetetlen volt. A fa elégetésekor keletkező hamu számos értékes ásványi sót tartalmaz. Erősen lúgos kémhatású, pH-értéke 10-13 közé esik. A lúg tisztító hatása a káliumtartalomtól függ, ezért az egyes fafajták hamujából eltérő erősségű lúg keletkezik. A gyümölcsfáknál erősebb lúg nyerhető a bükkfa hamujából, de egyes leírások szerint még annál is erősebb az akácfa, és a kukoricaszár hamujából. Mielőtt kidobnánk a fahamut, érdemes megnézni, hogyan hasznosíthatjuk.

Mire használhatjuk a háztartásban? 1. 2. 21 Wine Cork DIYs You'll Actually Use - One Crazy House. Do you have a stash of wine corks that you’re not sure what to do with?

21 Wine Cork DIYs You'll Actually Use - One Crazy House

We’re here to help. And while we came across lots of fun wine cork crafts, we decided to share the ones that we think you’re actually going to use for a while. Változásbejelentő.hu - Változásbejelentő.hu - Show Index. A változásbejelentő.hu olyan elektronikus ügyintézési szolgáltatási felület, amelynek segítségével a regisztrált természetes és jogi személy ügyfeleink teljesen elektronikus formában intézhetik a velük szerződésben álló szolgáltatókkal a szerződésükben rögzített, illetve az egyéb személyes vagy elérhetőségi adataikban bekövetkezett változásokat.

Változásbejelentő.hu - Változásbejelentő.hu - Show Index

Szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleinknek az eddig ismert – többnyire papíralapú – ügyintézési formákhoz képest olyan egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb megoldást nyújtsunk, amely bárhol és bármikor lehetővé teszi az elektronikus ügyintézést, egyidejűleg több szolgáltató felé is. A változásbejelentő.hu a DeltaRegister Kft. szolgáltatása. Cégünket 2014-ben alapítottuk ezen alkalmazás elindításának céljával. Üzleti elképzelésünkkel sikerült elnyerni a Széchenyi Tőkealap bizalmát, amely befektetésével segíti a szolgáltatás kifejlesztését és kezdeti működtetését.

Beépíthető sütők-tűzhelyek. Üvegbe zárt egészség: készítsünk körömvirágolajat - Twice.hu. A körömvirág annyira sokoldalú az egészségünk szempontjából, hogy érdemes télire is elraktároznunk belőle.

Üvegbe zárt egészség: készítsünk körömvirágolajat - Twice.hu

Még van időnk, hiszen a csodaszép színes virágok akár még októberben is virágoznak, ha enyhébb az időjárás. Csak hogy egy pár betegséget említsünk, amire felhasználható: májproblémák, vesebetegség, vastagbélgyulladás, hüvelygyulladás, epehólyag-serkentő, gyulladáscsökkentő, görcsoldó… stb. Hozzávalók: körömvirág és hidegen préselt olaj Elkészítés: Hogy miből mennyi kell az olajhoz, azt nem lehet meghatározni, hiszen tőlünk függ, hogy mennyi körömvirágot tudunk beszerezni, és mennyi olajat szeretnénk készíteni. A lényeg, hogy az 1-2 napig napon szárított körömvirágok fejét tépkedjük le, majd tegyük egy befőttes üvegbe. Jó szorosan rakjuk a virágokat, majd nyomkodjuk le, hogy félig legyen az üveg, és öntsük fel bármilyen hidegen préselt olajjal.

Tegyük a kamrába, hiszen sötét és hűvös helyen tárolva akár egy évig is élvezhetjük áldásos hatását. Így tisztítsd meg a sütőd, vegyszerek nélkül! - MindenegybenBlog. Manapság már nem véletlenül lehet hallani annyit a környezetbarát tisztítószerekről.

Így tisztítsd meg a sütőd, vegyszerek nélkül! - MindenegybenBlog

Persze a vegyszerek nagyon hatásosak és gyorsan megy velük a takarítás, azért nem árt szem előtt tartani, hogy ezek mégis csak vegyszerek – és nem biztos, hogy a konyhába valók! Én személy szerint a hideg zsíroldóról, súrolószerekről és erős lefolyótisztítókról már rég váltottam természetes változatokra. És nem bántam meg, sőt! Azóta csak ajánlani tudom. Bár a hideg zsíroldó pillanatok alatt hat – a citrom vagy ecet is ugyanolyan hatásos, csak ezeknek a természetes tisztítószereknek kell egy éjszaka. A sütő takarítása azt hiszem minden háziasszony rémálma.