background preloader

PHONE

Facebook Twitter

Το powerbank που χρειάζεσαι: TP-Link Powerbank 15600mAh στο PriveShop. Τα τελευταία χρόνια, δύσκολο να βγείτε από το σπίτι χωρίς powerbank.

Το powerbank που χρειάζεσαι: TP-Link Powerbank 15600mAh στο PriveShop

Κι όταν το κάνετε, το μετανιώνετε! Η TP-Link, μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο κομμάτι των φορητών μπαταριών για τις συσκευές σας, έχει τη λύση για τις ενεργειακές σας ανάγκες, εν κινήσει. Και το TP-Link TL-PB15600 είναι ένα Power Bank υψηλής χωρητικότητας 15.600 mAh που δε θα σας αφήσει ποτέ χωρίς μπαταρία στη συσκευή σας. Ο φορητός φορτιστής (powerbank) USB TP-Link 15600 mAh 2.4A είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Ενσωματώνει θύρα Micro USB για να φορτίζει και να συσσωρεύει ενέργεια και δύο έξυπνες θύρες εξόδου που ανιχνεύουν την συσκευή σας κι αυτόματα προσαρμόζουν την τάση, προσφέροντας γρήγορη φόρτιση. Η θύρα USB στο κινητό σου δεν είναι μόνο για φόρτιση, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις μαζί της. Στη συσκευασία του νέου μας κινητού τηλεφώνου θα βρούμε συνήθως ένα καλώδιο για να το συνδέουμε στον υπολογιστή αλλά και να το φορτίζουμε.

Η θύρα USB στο κινητό σου δεν είναι μόνο για φόρτιση, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις μαζί της

Η αλήθεια είναι όμως ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη θύρα USB για πολλές περισσότερες λειτουργίες και θα έπρεπε οι εταιρίες να μας δίνουν και ένα OTG καλώδιο για να τις εκμεταλλευτούμε. Από τη σύνδεση ενός USB stick μέχρι τη φόρτιση άλλων συσκευών, αυτά είναι όσα μπορούμε να κάνουμε μαζί της.Σύνδεση USB flash και σκληρών δίσκων Ξεκινάμε από το προφανές που δεν είναι άλλο από τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που μπορούμε να προσθέσουμε στη συσκευή μας.

Συνδέοντας USB στικάκια, σκληρούς δίσκους, ακόμη και κάρτες SD μέσω ενός ειδικού αντάπτορα, έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να κουβαλάμε μαζί μας τα πάντα όσον αφορά βίντεο, μουσική και φωτογραφίες, αλλά και να ανταλλάσσουμε αρχεία με τους φίλους μας, από τα αντίστοιχα δικά τους στικάκια. Σύνδεση πληκτρολογίου Σύνδεση ποντικιού Σύνδεση χειριστηρίου για παιχνίδια Σύνδεση σε τηλεόραση με HDMI Οι αντάπτορες. Πώς εγκαθιστούμε εφαρμογές από το Play Store χωρίς να το έχουμε στη συσκευή μας; Το Android ως γνωστόν είναι ένα project της Google και όπως είναι φυσιολογικό, έχει προεγκατεστημένες πολλές από τις υπηρεσίες.

Πώς εγκαθιστούμε εφαρμογές από το Play Store χωρίς να το έχουμε στη συσκευή μας;

Η σημαντικότερη από αυτές είναι το Play Store, από το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε άπειρες εφαρμογές, αλλά δεν μπορούμε να το έχουμε χωρίς την υπόλοιπη σουίτα της εταιρίας, που είτε πιάνει χώρο, είτε ξοδεύει άσκοπα την μπαταρία μας. Για όλους αυτούς λοιπόν που θέλουν το Play Store, αλλά όχι τα υπόλοιπα Google προϊόντα, η λύση είναι το Yalp Store. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να έχει smartphone αλλά δε θέλει να έχει καμία σχέση με τη Google, για να αποφύγει τη συλλογή των προσωπικών του δεδομένων. Όταν όμως το 80% όσων κυκλοφορούν στην αγορά έχουν προεγκατεστημένες τις υπηρεσίες της (Android) και το υπόλοιπο 20% κοστίζει πάνω από τα 700 ευρώ (iPhone), δεν υπάρχουν επιλογές. Ευτυχώς με μία custom ROM και χωρίς να εγκαταστήσουμε τα Google Apps (Gapps), το πρόβλημα λύνεται, αλλά δυστυχώς χάνουμε την πρόσβαση στο Play Store. Επίσημο βίντεο από τη Sony μας δείχνει πώς να ξεκλειδώσουμε τον bootloader της Xperia συσκευής μας.

Θα το ξαναπούμε γιατί αξίζει να λέγεται ότι η Sony είναι η μοναδική εταιρία μετά τη Google που ασχολείται τόσο πολύ με την κοινότητα του Android, προσφέροντας τα κατάλληλα εργαλεία για να χακάρουμε τη συσκευή μας.

Επίσημο βίντεο από τη Sony μας δείχνει πώς να ξεκλειδώσουμε τον bootloader της Xperia συσκευής μας

Εκτός από αυτό όμως, οι συντάκτες του Sony Developer World, φτιάχνουν κατά καιρούς και πολύ κατατοπιστικούς οδηγούς που μας βοηθούν να τα καταφέρουμε με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Πρόσφατα λοιπόν δημιούργησαν ένα βίντεο με το οποίο προβάλλεται βήμα προς βήμα το ξεκλείδωμα του bootloader στις Xperia συσκευές. Android Basics: Τι είναι Root και πώς γίνεται; [Ανανεώνεται συνεχώς] Με τον όρο “Root” στο Android, περιγράφεται η διαδικασία η οποία έχει ως σκοπό να μας επιτρέψει να επεμβαίνουμε σε όλα τα partition της συσκευής μας και όχι μόνο σε αυτό του χρήστη, το οποίο και είναι επιτρεπόμενο εξ’ αρχής.

Android Basics: Τι είναι Root και πώς γίνεται; [Ανανεώνεται συνεχώς]

Navimania. Cheap smartphone price comparison. USB On The Go – Οδηγός Χρήσης και τι πρέπει να γνωρίζουμε. Πόσοι από εμάς τους κατόχους smartphone ή tablet και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι τους κατόχους μιας Αndroid συσκευής δεν έχουν αναρωτηθεί: "Αφού έχω ένα μίνι υπολογιστή που χωράει στη παλάμη μου, μπορώ να κάνω με αυτό ότι κάνω και με το computer μου; Να συνδέσω δηλαδή το USB stick μου και να περάσω τα τραγούδια και τις φωτογραφίες μου στο κινητό μου; Δεν θέλω να τα συνδέω όλα στο pc μου και ακόμα καλύτερα, θέλω να αποθηκεύω και άλλα αρχεία σε στικάκια ή σκληρούς δίσκους χωρίς να γεμίζω τον περιορισμένο χώρο της συσκευής μου!

USB On The Go – Οδηγός Χρήσης και τι πρέπει να γνωρίζουμε

" Σε γενικές γραμμές η απάντηση θα ήταν «Μα και βέβαια μπορείς». Για να δούμε όμως τι θέλει να πει ο ποιητής. Η αλήθεια είναι ότι το Android είναι ένα Linux-based λειτουργικό σύστημα και οποιοσδήποτε σχετικός με αυτό μπορεί να κάνει παπάδες. Ευτυχώς για όλους μας οι κοινότητες ελεύθερου λογισμικού μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και έτσι δεν χρειάζεται ο καθένας από εμάς πλέον να γνωρίζει και πολλά.

Android Apps, Download APK, Android Applications, Android APK. APKMANIA.COM® Phone Arena - Phone News, Reviews and Specs. AirDroid. APKgalaxy - Full APK Android Games, Apps, Themes...

M® - SPB Shell 3D v1.6.3 APK. AndroidGreece.gr.