background preloader

Catalunya

Facebook Twitter

¿Qué tiene Barcelona que no tenga Madrid? Tan sólo dos semanas después de que la marca americana Urban Outfitters anunciara su desembarco en el centro comercial Triangle de Barcelona, el emporio asiático Fast Retailing confirmaba por fin, tras varios años tanteando el territorio nacional, que abrirá una sede de Uniqlo en el local que ocupa la Fundación Caja Madrid...de Barcelona.

¿Qué tiene Barcelona que no tenga Madrid?

Fallece el periodista Joan Barril. Joan Barril y Cuixart ha muerto esta mañana.

Fallece el periodista Joan Barril

Nació en Barcelona en 1952 y después de cursar Filosofía y Letras en la UB empezó muy pronto su trayectoria periodística, que siempre ha ido paralela a la de escritor. Barril trabajó y colaboró en varios medios de comunicación como EL PAÍS, donde formó parte de su redacción, Ràdio 4, La Vanguardia, El Periódico y COM-Ràdio. También fue director del semanario El Món y jefe de opinión del Diari de Barcelona. Vídeo: L'Opus Dei, segons la CUP. Qualificar de secta l'Opus Dei i emetre judicis de valor atacant personalment els membres d'aquesta organització és una vergonya.

Vídeo: L'Opus Dei, segons la CUP

Reflecteix el baixíssim nivell de llibertat que té la societat catalana i de retruc els polítics, periodistes i altres intel.lectuals. De petit llençàvem pedres al tren de l'Opus, un tren especial que anava de Barcelona a Sant Cugat. Totes les altres organitzacions de la Secta Catòlica (utilitzo el mot per precisar el llenguatge i eixir del comportament inquisitorial) detesten l'Opus i jo en tingué la prova amb els Franciscans. David Fernàndez passa llista al PP de les vergonyes de l'estat espanyol. 'Condecorar la División Azul, indultar i ascendir torturadors, pagar nòmina als colpistes del 23-F...' El PP va rebre només el suport de Ciutadans ahir al parlament per demanar que fossin sancionats per llei els mossos d'esquadra que donessin suport a la independència de Catalunya.

David Fernàndez passa llista al PP de les vergonyes de l'estat espanyol

S'hi van oposar CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i la CUP. Espectacular timelapse de la senyera més gran de la història. Sacolaropadelasisi Anònim, 12/09/2014 a les 13:13 També s' hi pot veure el momentazosacolaropadelasisi .

Espectacular timelapse de la senyera més gran de la història

Caràcter - capítol 12. Procediment d'inscripció al registre. Secretaria d’Afers Exteriors. Generalitat de Catalunya. Kilian Jornet: "La llibertat és molt relativa. Consisteix a triar quines cadenes són importants i quines no" Kilian Jornet: "Hem de fer les coses per nosaltres mateixos i no és important el que pensen els altres" Kilian Jornet: "Aquí hi ha gent que no sent vergonya del que va ser el franquisme"

Comer a las tres de la tarde. La segunda vida de Ferran Adrià con EL PAÍS Semanal. En este reportaje no hay cocinas, hay trayectos.

La segunda vida de Ferran Adrià con EL PAÍS Semanal

Largos e intensos. Garabateando notas al vuelo. A pie, en tren, en avión, en taxi (Ferran Adrià no tiene coche). Por Barcelona, Madrid, Boston y Nueva York. "La nueva Ley de Propiedad Intelectual es fruto de la corrupción" La deriva del 080 Barcelona Fashion. 080 barcelona Fashion en el BornCC Marta Martínez Canal on 18/02/2014 - 16:54 in Opinión La última edición del 080 Barcelona Fashion dejó claro que estamos haciendo muchas cosas mal.

La deriva del 080 Barcelona Fashion

Queremos desfiles en espacios emblemáticos, queremos mucha afluencia de público y queremos muchos medios que lo cubran. Las otras heridas de la Guerra Civil. Un día, desmantelando el piso de la calle Postigo San Martín donde su padre había tenido la consulta de dentista hasta su jubilación, una mujer -ya octogenaria- encuentra un viejo álbum de fotos.

Las otras heridas de la Guerra Civil

Junto a algunos pulcros dibujos de anatomía hechos a mano, encuentra una colección de fotografías de la Guerra Civil en las que pueden verse las terribles heridas en la cara de un grupo de soldados. 'Ara és l'hora' quiere cambiar los hábitos horarios de la sociedad catalana en tres años. Comer a la una del mediodía, como en los pueblos, y cenar a las siete u ocho de la tarde podría mejorar nuestra calidad de vida.

'Ara és l'hora' quiere cambiar los hábitos horarios de la sociedad catalana en tres años

Pero eso no es todo, ello debe ir acompañado de varios cambios en los hábitos horarios de los ciudadanos. ¿A cuántos españoles ha expulsado la crisis? ¿Y si la salida de españoles al extranjero no fuera tan masiva como la sensación que se ha extendido?

¿A cuántos españoles ha expulsado la crisis?

Así lo plantea un estudio elaborado por Carmen González Enríquez, del Real Instituto Elcano, a partir de la información de los consulados. Españoles en el mundo - Cambridge - Laura, Españoles en el mundo. El panadero providencial. Jordi Cabau corta una barra de cuarto al sesgo. Muestra destreza teniendo en cuenta que regenta desde hace solo un mes y medio la panadería Santa Clara, situada en Manresa (Barcelona), junto a su pareja, Raquel Pérez. Hasta hace nueve meses, Jordi trabajaba en la construcción, hasta que se quedó en paro. La situación de crisis les pilló a ambos de repente y, lo que es peor: a la vez y con un embarazo de por medio. Sin posibilidad de acceder a ayudas públicas, acabaron bajo el techo de una casa de acogida.

Míssil a la línia de flotació de les tesis unionistes. Política Última actualització Dilluns, 30 de desembre de 2013 05:00 h Míssil a la línia de flotació de les tesis unionistes Espanya sense Catalunya també quedaria fora de la Unió Europea, la DUI no és il•legal i Catalunya podria negociar directament amb les institucions financeres internacionals el repartiment del deute L’advocada especialista en processos d’independència, l’eslovena Ana Stanic, en una entrevista al diari ARA d’aquet dilluns, assegura que si Catalunya s’independitza l’estat espanyol deixaria d’existir tal i com és ara i els estats que se’n derivin hauran de ser considerats hereus de l’estat dissolt.

Segons Stenic “o bé tots dos territoris es queden a la Unió Europea o en queden fora” perquè Espanya sense Catalunya seria un país diferent i el que quedés d’Espanya, igual que Catalunya, hauria de demanar el reingrés a la UE. Carta abierta del actor Juan Diego sobre la libertad de Catalunya. 11 dic “Independentista, como madrileño he llegado a la conclusión de que soy independentista catalán. No entiendo al Gobierno de España. No entiendo cómo puede tener a una comunidad de siete millones y medio de personas así. Una comunidad que tiene tres idiomas oficiales. Asociación SUMATE: Manipulación mediática. Welcome to Madrid! Here's a Long List of Things You're Not Allowed to Do - Feargus O'Sullivan. Dangerous rollerblading: €1,500. Beating carpets in the street, washing a dog in public, or jumping in a fountain: €750. Un vasco le pone la cara “del revés” al director del banco y recupera su dinero‏ El cliente tenía 35.000 euros en preferentes.

‘Catalunya t’estimo’ Y luego van y lo cuentan. Claus sobre la independència de Catalunya. Bicing – historias para no dormir : Modernas de Mierda. Posted by moderna con gafas on Saturday, October 5, 2013 · 18 Comments Ciutadana responsable, conscienciada amb el medi ambient, massa precària per poder pagar una bici de propietat privada, defensora dels serveis públics de qualitat, i un llarg etcètera, ahir, divendres 4 d’octubre, a les 18h40 aproximadament, agafo una bici al barri de Sants per desplaçar-me al Born-tocant a Barceloneta. Durant el trajecte que em du per Paral·lel i pel Passeig Marítim, cauen quatre gotes i el terra està una mica moll, perquè abans ha plogut, però res greu. Tornant a la meva historia, doncs, arribo al Bicing que hi ha davant de Correus, devien ser les 19h05, no plou, només cauen quatre gotes, no hi ha cap espai buit per deixar la bici.

Començo a mirar a quina estació em podria acostar amb l’app del telèfon i resulta que cap estació de les 20 estacions a la rodona te ancoratges buits, estan totes plenes. Val, un clàssic. Moderna amb Ulleres. La carta indignada de un niño de 1º de la ESO: "La clase de religión es un soborno de la Iglesia" Impuesto al sol tiene a los españoles ardiendo - BBC Mundo - Noticias. En defensa del català. La presentadora d'Informativos Telecinco, Carme Chaparro, que dies enrere va defensar el dret a decidir, lamenta en un apunt al seu bloc que hi hagi "idiomes que semblen donar angúnia, com el català" i que comunicar-se en aquest idioma "generi controvèrsia".

Chaparro va enviar una felicitació a la també catalana Sandra Barneda en aquesta llengua pel seu aniversari a través de twitter.