background preloader

DISLEXIA

Facebook Twitter

Generalitat de Catalunya. Ensenyament presenta les eines per a la detecció i actuació en la dislèxia des d'infantil a cicles postobligatoris. La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha presentat avui les eines per a la detecció i actuació en la dislèxia.

Ensenyament presenta les eines per a la detecció i actuació en la dislèxia des d'infantil a cicles postobligatoris

Es tracta d’un document elaborat i publicat amb la col·laboració del Col·legi de Logopedes de Catalunya. En la presentació també hi ha participat la directora general d’Educació Infantil i Primària, Alba Espot, i degana del Col·legi de Logopedes de Catalunya, Anna Civit. PEARLTREES I DISLEXIA. El PEARLTREES és un programa que trobem a Internet, el qual representa un mapa conceptual per a classificar tot tipus d’informació extreta d’Internet.

PEARLTREES I DISLEXIA

D’aquesta manera podem organitzar el nostre procés d’aprenentatge i així quan ens sigui necessari tornar-ho a repassar. El pearltrees, com bé diu el nom, són una mena de PERLES que formen un ARBRE, dins d’aquestes perles hi col·locarem la diferent informació extreta de pàgines web, de fet les perles seran LINKS els quals aniran directament a la pàgina web d’on s’ha extret la informació. Jo he relacionat el meu primer PEARLTREES amb la dislèxia, ja que he aprofitat que hem de fer un treball sobre aquest tema, i d’aquesta manera extreia informació. De tal manera que, la primera perla, simplement surt el nom de DISLEXIA (no hi ha cap link relacionat, és simplement el títol). Noves eines per a la detecció i actuació en la dislèxia - ARA Mestres.