background preloader

Discapacitat auditiva

Facebook Twitter

#Soyvisual es un Sistema de Comunicación Aumentativa de Fundación Orange. Aragonese Portal of Augmentative and Alternative Communication. Asociación Lectura Fácil. Hear the World Foundation - HtW. El miracle de sentir-hi - Quèquicom. Escrit per: Equip Editorial Georgina Pujol presencia el moment en què activen l’implant coclear que el Dr. Orús va posar a Aurora Rodríguez a l’Hospital de Sant Pau, que hi torna a sentir després de vuit anys de sordesa absoluta.

Marta Capdevila, il·lustradora de “Les Tres Bessones”, ja va passar per aquesta experiència. Als 38 anys va poder sentir la veu dels seus fills i ho va reflectir en un conte. El seu fill Marcel viu la sordesa sense cap limitació. L’orella és un òrgan molt fi. L’anatomia de l’orella El presentador Jaume Vilalta explica el funcionament de l’orella. La còclea, un sensor prodigiós La còclea és una espiral tan petita com un cigró, d’uns 35 mm de diàmetre, com el tap d’un bolígraf tipus “Bic”, i està plena de líquid. Com funciona l’implant Jaume Vilalta i la pianista Marta Millà comparen la còclea amb un piano: els sensors de l’òrgan de Corti serien les tecles, i el nervi les cordes que hi ha dins, la caixa del piano. Estrena el 14 de maig de 2103. Que lo escuche todo el mundo 2016. Que lo escuche todo el mundo – La 1ª impresión no es la que cuenta. ASPAS forma y emplea | Toda la información actualizada sobre formación, empleo y ayudas económicas, dirigidas a personas con discapacidad auditiva y sus familias.

ASPAS lee habla comunica – Recursos para educadores, padres y madres de niñ@s con discapacidad auditiva. Aspas Mallorca.