background preloader

Unitat didàctica. Els paisatges. 2n A i B (SaFa d'Urgell) 2014

Facebook Twitter

PREZI: Els paisatges. Lluís Sans by Lluís Sans on Prezi. ALTRES RECURSOS. Documento sin título. Publicacions Editorial Graó. Llibres i revistes de pedagogia. Publicacions Editorial Graó. Llibres i revistes de pedagogia. Registrar|Has olvidado la clave de acceso?

Publicacions Editorial Graó. Llibres i revistes de pedagogia.

Haz clic aquí|Usuario|Clave|entrar|CatalàMostrar publicaciones en catalán Buscar El paisaje en educación. Escola de Cultura de Pau. Escola de Cultura de Pau. Què podem fer quan hi ha un alumne que no deixa fer classe?

Escola de Cultura de Pau

En els darrers temps sembla que s’han incrementat els comportaments d’alumnes o de grups que distorsionen el clima de l’aula, en deterioren les relacions i endarrereixen l’aprenentatge, és el que anomenem disrupcions, actualment una de les principals preocupacions del professorat. El professorat vivim les conductes conflictives a l’aula (disrupcions) amb angoixa i desesperança, les sentim com una pèrdua d’autoritat que no ens permet desenvolupar la nostra feina.

Tanmateix, tot i la incomoditat que generen, hauríem de reflexionar sobre què és allò que les origina i com ho podem remeiar: si alguns alumnes s’expressen d’una manera tan contundent, què és allò que necessiten expressar? Des d’una actitud educadora cal saber escoltar-los i provar de donar-hi resposta: En conclusió, principalment hi ha dos factors sobre els que posar l’atenció: Com respondre-hi? Ipad.

Altres recursos (ampliació)

Edualter. JUEGOS PARA COOPERACIÓN Y LA PAZ. El paisatge natural i el paisatge humanitzat. by Consuelo Peiró fabra on Prezi. Es blog de'n Bua: Ciutat vs poble. Ciutat o poble. Una aldea de siete habitantes acoge la muestra de cine más pequeña del mundo. La vida al poble i a la ciutat. VISTA AEREA DE CIUDAD METROPOLITANA DE BARCELONA 2013. Barcelona desde el aire - Barcelona from the air. Ciutat - Poble CLIC. WikiRoserCapdevila - El poble i la ciutat. Una mà de contes - TV3 - Una mà de contes - La muntanya de Montserrat. Montserrat a vol d'ocell. El món per un forat -Muntanya. Czech Airlines A320 Takeoff Barcelona.

El paisatge favorit de Catalunya: el Delta de l'Ebre (2/2) Vall nuria. El paisatge favorit de Catalunya - Vall de Núria. Viajando en positivo: VALL DE NURIA ( Pirineo Catalan ) El paisatge de plana. One Punta Prima Day 2 de 2 ✈ Menorca in Full HD. Barcelona Beach. GAVIOTAS EN EL MAR, SONIDOS DE LA NATURALEZA, RELAX, RELAJANTE, RELAXING, RELAXATION. Video de la Costa y Playa de Punta Prima. EL DOMINGO DE LA TORTILLA EN LA PLAYA. Érase una vez, una tortilla llamada Pati, que iba todos los domingos a la playa metida en un “taper”, o en una bolsa de congelados.

EL DOMINGO DE LA TORTILLA EN LA PLAYA

Pati estaba harta de que, siempre, en verano, cuando iba a la playa, se ponía perdida de arena, sobretodo cuando hacía mucho viento. Ni “tapers”, ni bolsas, nada podía hacer que no le entrara arena de la playa. La tortilla solía ir a la playa con su amigo el pimiento, que también opinaba lo mismo sobre la playa, ¡era un asco para ellos! LA SOMBRILLA DE COLORES DE LA PLAYA. Relat "El barquer" Hi havia una platja d'una sorra quasi transparent, com si aquesta fos ben bé com l'aire que tothom respira.

Relat "El barquer"

No molt lluny hi desembocava un riu, el qual, quan les seves aigües es barrejaven amb les del mar, es produïa una mena de misteri. Molta gent ho havia assenyalat. Ara! , quina espècie de secrets s'hi podien acabar desenvolupant allí? Ningú no ho podia saber, ni mai més ho esbrinaria... perquè si no fos així, de veritat, ja no tindrien raó de ser... els silencis i tot allò que els envolta. Per això mateix aquest paisatge, de la platja, del mar i del riu, tenia les set històries, plantades, com si fossin un bell arbre.

Diuen que a hora foscant... hi apareixia un barquer que navegava i remava amb desesperació, sempre en contra del corrent bellugadís. Extreuen dues tones d'escombraries del fons marí. Rissaga en Cala Santandria, Menorca. RISSAGA AL PORT DE CIUTADELLA (2006) El món per un forat -El riu. 81.47.175.201/ersilia/Habitat/documents/act5_docsNarracio.pdf. EDEN, SONIDOS DE LA NATURALEZA, RELAX, RELAJANTE, RELAXING, RELAXATION. Www.xesc.cat/habitat/ Coneixement del medi social 3r de primària. Www.aulapt.org/wp-content/uploads/2012/09/T8-EL-RELLEU.pdf. Trias: la reforma del tramo central de la Diagonal se hará en una sola fase. Barcelona.

Trias: la reforma del tramo central de la Diagonal se hará en una sola fase

Un estanque muy curioso: la isla de Menorca en plena Diagonal (1930) Menorca a vista de pájaro en plena Diagonal.

Un estanque muy curioso: la isla de Menorca en plena Diagonal (1930)

La plaza de Francesc Macià, por la que pasa la Diagonal, es uno de los lugares mas bonitos de la ciudad. Fue diseñada en 1930 en pleno reinado de Alfonso XIII por Nicolau Maria Rubió, excelente arquitecto y destacado diseñador de jardines. Rubió que fue director municipal de jardines públicos y principal diseñador del parque de Montjuic, creó en la Plaza Francesc Macià (entonces aun sin nombre) el primer jardín de paisaje de Cataluña.