background preloader

TALLER DE VOLUM

Facebook Twitter

ESTRIS PER PINTAR INFANTIL

TALLER GUIX. Ice Sculptures – Juggling With Kids. We were inspired by the Artful Parent in doing this fun science experiment….watching how salt melts ice.

Ice Sculptures – Juggling With Kids

Supplies: Milk cartonWaterKosher saltFood coloringBaking pan or tray Directions: First fill a milk carton with water and freeze till it’s solid. When you are ready to do the activity with the kids, remove ice block from the carton and place it into a baking pan. Have the children sprinkle salt on top of the block. Have the kids add drops of food coloring onto the salt.

Esculturas para ni os material reciclado.

Figures per modelar

Como Hacer Una Pelota De Goma. Más de 1000 imágenes sobre Volum-Escultura en Pinterest. Cómo hacer pompones de lana. Arte infantil en el "Estudio de Cris" Esta semana los niños en clase querían pintar algo para ambientar su habitación en Halloween, asi que cogieron sus cartulinas y sus acrílicos y dejaron volar su imaginación.

Arte infantil en el "Estudio de Cris"

PABLO y VICTOR pintaron estos paisajes nocturnos nevados con MURCIÉLAGOS, LECHUZAS Y ZORROS… Irene está dando escultura este trimestre en el colegio, asi que en lugar de pintar, decidimos hacer en clase unos pintüinos con bandas de escayola. Sofía tambiÉn se apuntó a esta actividad, y así fue como lo realizamos: Necesitamos: Un globo, carton, bandas de escayola, agua, pintura acrilica y los más importante: IMAGINACIÓN Y ALEGRIA. Primero inflamos el globo, lo atamos, cortamos en cartón el pico, las alas y las patas y las pegamos en el globo con celofán. Después viene la parte más divertida, donde hay que pringarse bien de agua y yeso, jajaja. Le dibujamos la forma del cuerpo y los ojos. Os presento mi próxima exposición de pintura que tendrá lugar en Torrejón de Ardoz (Madrid).

¡¡Gracias Miguel!! COMO HACER PLASTILINA/ MASA PLAY DHO. Como hacer pasta de modelar flexible casera mejor que el fimo, arcilla y la porcelana fria Isa ❤️ Pasta de sal + color. Plastilina fàcil de tardor amb gel de bany de canyella. Doncs sí, al final ens hi hem atrevit: hem fet pastetes fins aconseguir una mena de plastilina aromàtica i fàcil de fer!

Plastilina fàcil de tardor amb gel de bany de canyella

Fa temps que havia comprat un gel de bany amb aroma de canyella, però era tant potent l’olor de canyella que desprenia el meu cos després de la dutxa, que em vaig haver de tornar a dutxar i optar per reutilitzar-lo jugant amb els nens. Com que havia estat veient per internet un munt de receptes de masses interessants per jugar i la major part d’elles portaven farina o farina de blat de moro combinades amb aigua, oli, escuma d’afaitar o sal, vaig voler provar què passava si barrejava uns quants d’aquests ingredients. Com sempre, poc amiga de la precisió, vaig agafar com a mesura base una tasseta de cafè i em vaig decidir a provar. Vaig tombar tres tasses de maizena a una safata gran, i hi vaig afegir una tassa de gel de bany aromàtic i vaig barrejar.

Com que no semblava que agafés consistència, hi vaig afegir una tassa de farina de blat normal i vaig barrejar. Porcelana fría: Preparala sin usar fuego. Pintalalluna : Pintamos con sal. ART AMB PLASTILINA. Posem color a l'habitació Col·loquem el paper adhesiu sobre la taula.

ART AMB PLASTILINA

Un cop haguem decidit la superfície on volem fer la nostra creació, retallar un tros de paper que sigui el doble. Treure el paper de protecció només fins a la meitat (només deixar descoberta la part que volem que ocupi el dibuix). Sobre la meitat que hem destapat, anirem posant la plastilina: podem fer boles petites o més grans, "fideus" allargats i prims o més amples... podem fer el que ens agradi més, però intentarem que no siguin trossos de plastilina massa gruixuts.

Un cop estigui acabat el nostre dibuix, retirarem la protecció de l’altra meitat de la fulla adhesiva i taparem la part on hem fet el nostre dibuix. Ara les dues meitats quedaran enganxades. ha arribat l'hora de fer servir el rodet de forner: l'hem de passar per sobre, fent molta pressió, de manera que la plastilina es vagi aixafant dins el plàstic. La tardor de cicle mitjà. Tallers C.M. CICLE MITJÀ ESCOLA L'OLIVERA: Taller de Volum (Maquetes)

Cicle Mitjà: TALLER DE VOLUM.