background preloader

Kftimea

Facebook Twitter

Kissné Fodor Tímea Marianna

Presentation Software | Online Presentation Tools | Prezi. Office diákoknak, tanároknak és iskoláknak. Okos Doboz digitális gyakorló feladatok alsó és felső tagozatos tantárgyakhoz. Baliabideak. Izotptrkp. Szertár | Tudomány. Ahogy tetszik. WorldWide Telescope Web Client. Physics - PhET Simulations. Kísérletek. Mozgó töltések. Socrative. Megjelent a Socrative 2.0 – k.o.m.p.o.s.z.t. Note.ly - Online Sticky Notes. Merre tovább?

A tanár appserege – k.o.m.p.o.s.z.t. Mutasd az okostelefonodon levő alkalmazásokat és megmondom, ki vagy! Kis túlzással ez a helyzet, hiszen a telefon vagy táblagép lényegét az appok (alkalmazások) adják. Mivel több szem többet lát, ezért megkérdeztem több szemet is arról, hogy pedagógusként milyen alkalmazásokat tartanak a telefonjukon (a táblagéppel ugyanez a helyzet). Nem is akármilyen szemeket, egyenesen sas- és sólyomszem-kategóriás embereket kérdeztem meg. Megesik, hogy egy pedagógus új okostelefont kap és felmerül benne, hogy miként népesítse be eszközét, melyek a legfontosabb alkalmazások. Nekik, a kezdőknek készül ez a bejegyzés. A hazai pedagógustársadalomban ritkábbak az iOS-alapú készülékek, míg a Windows Phone olyan kevés applikációt kínál, hogy maga kéri, hadd vonulhasson le a pályáról.

Mire van szükség egy tanári okostelefonon? Miként egy autóban is, bizonyos dolgok nélkülözhetetlenek, mások pedig opcionálisak. Egy pedagógus sz stb.) A közösségi média is népszerű, már csak a szakmai tájékozódás okán is (pl. A tanárszerep/oktatás változása a 21. században - Prievara Tibor. Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) / Hungarian Electronic Library. Fizika | Természettudományok | Könyvek | Böngészés | Digitális Tankönyvtár. Typotex Kiadó, Rohács József, Gausz Zsanna, Gausz Tamás A jegyzet a szerzők 20–30 éve folyamatosan tartott egyetemi kurzusai, külföldi egyetemeken szerzett tapasztalatai, tervezési, fejlesztési, kutatási és minősítő-vizsgálati tevékenységük alapján készült. A Műegyetemen az aerodinamikai oktatás jelenleg három szinten valósul meg: az első, a tantárgy elméleti-fizikai alapjainak az ismertetése a hő- és áramlástan keretében, a második a BSc szintű képzés aerodinamika tantárgya, mely a graduális képzés jelenlegi jegyzetbe foglalt anyagát tartalmazza, végül a posztgraduális MSc. képzésben.

Ez a mű az előadások tömör, a várható fejlődési irányokra kitekintő, érdekességekkel bővített jegyzete. Az első fejezetben a dinamikus repülésben alapvetően fontos felhajtóerő-képzést ismerteti, a kis- és nagysebességű repülést, a turbulens atmoszféra hatásait. Convert your PDFs to DOC and DOCX for easy editing. Pinterest. LearningApps - interactive and multimedia learning blocks. Thank You Loyal Promethean Planet Members.

Experiments – The Lab. TinkerCAD a digitális áramkörépítő | ŠkolAR - ARsuli. Fizika | Sulinet keresés.