EduCAT 2.0

Facebook Twitter
EEE 2.0
Aplicaciones educativas de la Web 2.0

Academia virtual para gestores de TIC
jordilopezplana
Que és eduCAT 2.0? És un programa presentat per la consellera d'educació, Irene Rigau, que es desplegarà a tots els centres públics de cicle superior de primària i d'ESO. Els seus objectius es poden dividir en dos grups, alumnat i professorat: Alumnat:Obtenir els coneixements sobre el funcionament i el bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació: assolir la competència digital.Utilitzar recursos educatius digitals per a la millora dels aprenentatges de les diferents matèries.Potenciar el treball en equip i desenvolupar la capacitat d’analitzar, contrastar i processar la informació.ProfessoratConèixer i utilitzi les tecnologies digitals com a instrument metodològic.Elaborar recursos i instruments digitals per la tasca docent. El continguts del programa són: Mapa d'aprenentatge sobre eduCAT 2.0 Mapa d'aprenentatge sobre eduCAT 2.0
crpbaixebre: Formació: Seminaris de sup Have an account? Sign in New to Twitter? Join Today » Forgot password? Already using Twitter via text message?

crpbaixebre: Formació: Seminaris de sup

Competencia TIC :: Blog de xavier rosell La jornada de presentació recursos i experiències d'aula per treballar la robòtica educativa a infantil i primària als centres educatius ha tingut lloc al Centre de Recursos de Sants-Montjuïc. D'entrada cal dir que ha estat un gran èxit, pel nivell de les experiències presentades, per l'assistència de docents, pel suport dels CRPs de Barcelona i per la col·laboració de ro-botica.Moltíssimes gràcies a tots i a totes! L'objectiu principal de la jornada era oferir un espai per compartir i potenciar el diàleg entre docents i intercanviar experiències desenvolupades a l'aula, amb una visió interdisciplinària dels entorns de programació i de la robòtica escolar a infantil i primària, no oblidant els aspectes competencials que es poden treballar aplicant els principis computacionals als continguts curriculars, per tal de facilitar la seva comprensió i l'aprenentatge significatiu.

Competencia TIC :: Blog de xavier rosell