EduCAT 2.0

Facebook Twitter
EEE 2.0
Aplicaciones educativas de la Web 2.0

Academia virtual para gestores de TIC
jordilopezplana
Que és eduCAT 2.0? És un programa presentat per la consellera d'educació, Irene Rigau, que es desplegarà a tots els centres públics de cicle superior de primària i d'ESO. Els seus objectius es poden dividir en dos grups, alumnat i professorat: Alumnat:Obtenir els coneixements sobre el funcionament i el bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació: assolir la competència digital.Utilitzar recursos educatius digitals per a la millora dels aprenentatges de les diferents matèries.Potenciar el treball en equip i desenvolupar la capacitat d’analitzar, contrastar i processar la informació.ProfessoratConèixer i utilitzi les tecnologies digitals com a instrument metodològic.Elaborar recursos i instruments digitals per la tasca docent. El continguts del programa són: Mapa d'aprenentatge sobre eduCAT 2.0 Mapa d'aprenentatge sobre eduCAT 2.0
crpbaixebre: Formació: Seminaris de sup Have an account? Sign in New to Twitter? Join Today » Forgot password? Already using Twitter via text message?

crpbaixebre: Formació: Seminaris de sup

Competencia TIC :: Blog de xavier rosell L'alumnat de 2n d'ESO de l'INS Joan d'Àustria ha tornat a la seva escola de primària, per a fer un taller a l'alumnat de 6è d'iniciació a la programació amb Scratch. L'activitat es planteja dinamitzar l'aprenentatge de la programació educativa a l'entorn Scratch i apropar el conceptes bàsics de l'Scratch a través de la tutoria entre iguals i en contextos significatius d'aprenentatge, fent un especial èmfasi a la competències de l'àmbit lingüístic. A la primera part de l'activitat, els alumnes de l'institut han preparat una sèrie de projectes (animacions, vídeojocs...) i els han presentat davant dels alumnes de l'escola. A la segona part, han treballat amb els més petits, i en grups, han jugat als videojocs que havien presentat, han creat senzilles animacions i els han explicat les nocions bàsiques d'Scratch.

Competencia TIC :: Blog de xavier rosell