background preloader

Jameslechugaweb

Facebook Twitter

James Lechuga

Ti handlingspunkter, der kan forbedre parforholdet. Nødvendigheder i parforholdet Et godt parforhold kræver god kommunikation, forståelse, engagement, tålmodighed, tillid, tryghed og respekt for hinanden.

Ti handlingspunkter, der kan forbedre parforholdet

Retningslinjer Hvis blot en af disse ingredienser mangler, kan jeres forhold komme i vanskeligheder. Undgå problemerne ved at følge nogle grundlæggende retningslinjer: Kritik og bebrejdelser. Er dit glas halvt fuldt eller halvt tomt?

Kritik og bebrejdelser

Ser du dine medmenneskers fejl overalt – eller husker du at påskønne alle deres værdifulde bidrag til dit liv? “Stakkels mand. Det er godt for hjertet at dele seng. Sove sammen Når vi sover i samme seng som vores partner, har det nogle sundhedsmæssige fordele.

Det er godt for hjertet at dele seng

Op mod en fjerdedel af danske par sover i hvert sit soveværelse og en del sover i adskilte senge. Årsagerne kan være snorken sved dynetyveri uro lugt temperatur forskellige behov til madrassens hårdhed generel irritation på partneren. Hvad din kæreste ikke fortæller dig om din familie og jeres parforhold. Så jeg vil give dig fem tip, så når du kommunikerer, du ser ud af den samtale, føler dig værdsat, føler dig forstået, såvel som at du føler dig tæt på den person, du taler med.

Hvad din kæreste ikke fortæller dig om din familie og jeres parforhold

At ikke vide, hvordan man kan kommunikere bedre kommunikation i parforhold, er et problem, især for par, der har svært ved at håndtere konflikter. Der skal være et lykkeligt medium, hvor begge mennesker kan tale om deres bekymringer og hvad ikke. Det første trin er: Bestem dine tanker, dine følelser såvel som dine krav. Ofte starter vi bedre kommunikation i parforhold, og vi er også usikre på, hvordan vi virkelig føler. Parterapi kan støtte dig og jer, i tilfælde af krops-problemer optræder.

Uanset om man går på universitetet, læser en selvudviklingspublikation eller konsulterer sig med en ven om hvad der rent faktisk har fundet sted i deres livsstil, er der faktisk et udtryk for, at de muligvis kan finde ud af, at man hører.

Parterapi kan støtte dig og jer, i tilfælde af krops-problemer optræder

Ord, der ankommer før eller efter måske forskellige, men der vil faktisk være et udtryk, der er det samme. Dette kan være en mulighed, når de lytter til ordet 'aktivere' eller endda 'aktiveret' mindst hvornår. Indtil videre indgår nogle menneskers daglige leksikon, det blev faktisk generelt kun lyttet til under en bestemt omstændighed. Derfor, når det siges på nutidens planet, betegner det ofte, at nogen har hørt, læst eller set noget, der faktisk har resulteret i en stærk reaktion i dem alle.

Når de stødte på noget eksternt, ville de helt sikkert have oplevet noget internt. Er det sædvanlig praksis for mennesker at lukke i, hvis partneren ikke er lydhør? Ti nøgler til selvtillid. Hvor vigtigt er det med selvtillid?

Ti nøgler til selvtillid

Selvtillid skaber succes Selvtillid får din date/kæreste/ægtefælle til at tænde på dig Selvtillid vil de fleste mennesker godt have lidt mere af “Hvis du ikke har selvtillid, så har du tabt dobbelt i slaget om livet. Med selvtillid har du vundet selv inden du begynder.” Når du besidder nøglerne til selvtillid, er du i stand til at åbne døre. Taknemmelighed. Hvad er taknemmelighed Vejen til lykke og velbefindende i parforholdet går gennem taknemmelighed.

Taknemmelighed

Jeg mener, at man aldrig vil opleve virkelig intens autentisk lykke, hvis man ikke også kan mærke og udtrykke taknemmelighed. Hvis du giver din partner en gave, men ikke har opfattelsen af at han eller hun er taknemmelig for gaven, hvor stor er sandsynligheden så for at du igen og igen vil give flere gaver? Et sundt menneske i balance med sig selv vil stoppe efter et stykke tid. Vi kan starte med at vælge, at vi vil være taknemmelige. Ethvert forhold har forhindringer. Få undgår forhindringer i forholdet. Adfærdsmæssig behandling af par giver tre slags hjælp: adfærdsudveksling, kommunikationstræning og træning af problemløsninger.

Ethvert forhold har forhindringer. Få undgår forhindringer i forholdet

I adfærdsudveksling hjælpes hver partner til at identificere en ønsket ændring i den anden partners opførsel, og de er enige om at gengælde og have tillid i et forhold. Terapeuten opfordrer dem til at følge igennem og vise taknemmelighed. Kommunikationstræning viser parret, hvordan de lytter følsomt og udtrykker deres behov uden beskyldninger.

Fra øvelser i problemløsning lærer de, hvordan man definerer de problemer, der skaber konflikt, finder specifikke løsninger, forhandler og går på kompromis. Enten under terapeutiske sessioner eller som hjemmearbejde kan adfærdsterapeuter ordinere opgaver, der afslører dårligt tilpassede mønstre, såsom manglen på tillid i et forhold. Mange adfærdsterapeuter forsøger også at ændre den måde, hvert medlem af parret reagerer på uønsket adfærd. Ethvert forhold har vanskeligheder. Få undgår forhindringer sammen med sin elskede. Our personal well-being and mental health are tied up in the quality of our personal relationship.

Ethvert forhold har vanskeligheder. Få undgår forhindringer sammen med sin elskede

The closer we are to a person we love, the happier one feels. Most people rate moments of connection and enjoyment with their loved ones as their most important experiences in life. It is, therefore, important that you maintain et godt parforhold if you are to enjoy life. A good relationship requires commitment, effort and time. 5 ting din ægtefælle ikke oplyser dig om i relation til jeres parforhold.

Hvad betyder det at hvile i sig selv? Mange mener, at et godt parforhold indebærer, at begge parter hviler i sig selv. For at være en god forælder eller stedforælder er det også en god idé at man hviler i sig selv. Og selvfølgelig skal en leder i erhvervslivet hvile i sig selv. Så hvad indebærer det egentlig? Det er naturligvis individuelt, hvad man lægger i udtrykket, men jeg vil her nævne 22 punkter med min opfattelse af, hvad hvilen i sig selv er, samt hvad man kan gøre for at opnå denne tilstand: 1. 2.

Hvordan man undgår, at dårlig økonomi ødelægger parforholdet. Er økonomi et stridspunkt i jeres parforhold?

Hvordan man undgår, at dårlig økonomi ødelægger parforholdet

Har du mon oplevet problemer i forbindelse med dårlig økonomi og stress i dit parforhold? Hvordan håndterer man husholdningsøkonomien som et par? Faktisk gør det ikke nogen forskel, om I har mange penge eller ej. Hvis I har forskellige opfattelser og vaner i forbindelse med udgifter, forskellige måder at spare på, forskellige ideer om investeringer, eller forskellige smertegrænser for at mangle penge, så vil det i sidste ende altid komme op til overfladen i jeres parforhold som diskussioner og skænderier.

Det er højst tænkeligt, at den af jer, der har flest penge, vil forsøge at styre alle finanserne. Forskellige lønkonti. Hvorfor er parforholdet så kompliceret? Hvorfor skal det være så tidskrævende og besværligt at leve i et parforhold? Er det barnligt af ægtefællen at forlange, at man skal være opmærksom, og sige og gøre bestemte ting, for at han/hun er tilfreds? Skulle det virkelig være nødvendigt, hvis der i forvejen er rigeligt at se til med job, børn, hus, familie og andre ting, som tager tid? Jeg har hørt mange af mine klienter spørge om ovennævnte i frustration over, at deres parforhold ikke var tilfredsstillende.

ER det egentlig nødvendigt at investere så umådeligt mange ressourcer, for at få parforholdet til at fungere ordentligt? Børn. Økonomisk snyd i parforholdet er en blinkende advarselslampe. Når kæresten lyver om økonomi Et bundt pengesedler i bunden af en kagedåse vil sandsynligvis ikke komme til at ødelægge dit ægteskab. Men din ægtefælles økonomiske snyderi kunne alligevel godt være begyndelsen til enden på jeres parforhold. Der findes hvide løgne og der findes sorte løgne. Små løgne og store løgne. Men alle store løgne er startet som små løgne. Prioriteringstrekanten. Prioritering Hvordan undgår vi et frustreret liv, skilsmisse og forvirrede børn? Hvordan vedligeholder vi bedst vores parforhold, så det varer lige så længe, som vi i første omgang forestillede os? Det handler primært om at vide, hvordan man skal prioritere.

Læs artiklen om dette på www.parforhold-parterapi.dk/parterapi/psykologi/prioritering Læs en klient-udtalelse her: Se klienters erfaringer og udtalelser vedrørende parterapien på Google til desktop eller Google til mobiltelefon, samt på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser. Se også andre klient-erfaringer med parterapi på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser. 9 ting din partner ikke oplyser dig om i forbindelse med jeres parforhold.

Bekymringer og stress. Stress og parforhold Der er stor forskel på, hvordan mænd og kvinder reagerer på bekymringer og krav fra partneren, børnene og vennerne. Ansvarlige mennesker har betydeligt større risiko for at få stress, end mennesker, der er totalt ligeglade. Bekymringer Tænk lige over, hvad de følgende udsagn gør ved dig: Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus. Bestseller af John Gray Redigeret af Mikael Hoffmann Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet. Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus. Det er det billede, den amerikanske psykolog John Gray bruger som udgangspunkt for at fortælle om de væsentligste forskelle mellem de to køn. Mænd kommer med løsninger og underkender følelser, når kvinder har brug for forståelse.

Har du sovet i ske med din ægtefælle i nat? Bedster på dating Hvor slemt kan det blive? Hvordan får man et bedre parforhold? Tips til at dit parforhold sandsynligvis nærmer sig enden. Hvordan kan du imødegå, at det sker? Kvinder vil gerne gøre alting bedre. Kritiske kvinder Vi gør alle sammen vores bedste. Og vi gør det ud fra de forudsætninger og overbevisninger, vi har. Videre efter en skilsmisse...

Hvor sikker er dit forhold mod økonomisk ruin? 5 ting din kæreste ikke informerer dig om vedrørende jeres parforhold. Når man kommer ind i et parforhold, hvorfor ville nogen som helst så tabe sig selv? Bevidsthed om velstand og parforhold. Nøglen til ægteskabets dør sidder indvendigt. Bliv god til at kysse. Et rigtigt godt kys er fantastisk Et godt kys er varmt og lidenskabeligt, med læber og tunger smeltet helt sammen. Humor og latter i parforholdet. Et fremragende parforhold kræver masser af energi for at falde heldigt ud.

Hvordan får kvinder mere lyst til sex? Sex og parforhold Hvis en kvinde mangler sexlysten, skal hun ikke lede efter den i damebladenes gode råd og guides, men i stedet lære sig selv bedre at kende. Til forskel fra mænd starter kvinders lyst til sex ikke i hovedet, men i kroppen. Mandens vej til kærlighed gør gennem sex Kvindens vej til sex går gennem kærlighed 2:59 minutter. Dit parforhold begynder med din måde at være på. Dèt peger på, hvordan resten af jeres parforhold bliver. Dit parforhold starter med dig selv. Dèt peger i retning af, hvordan resten af jeres parforhold bliver. Hvorfor får nogle mennesker bank? Advarsel: Du har overset noget! Hvad der bestemt er perfekt for dig, er sandsynligvis ikke bedre for din ægtefælle i parforholdet.

Ingen undgår vanskeligheder sammen med sit livs udkårne. Alle forhold har vanskeligheder. Det uhyggelige parforholds-svindelnummer. Ti måder at undgå skænderier på. Kærlighed. Forelskelse og kærlighed - baggrundsviden. Ærlighed i parforholdet. 7 bombe-sikre antydninger af, at du er ved at forlise din ægtefælle. At hvile i sig selv. Stop gætterierne i dit parforhold. Hvis du vil danne et fremragende parforhold, er der gode råd her. Hvornår skal du lade dig skille fra din partner? Er skilsmisse løsningen?

Midtvejskrise i parforholdet. Den røde kjole.