background preloader

The Best Source To A Good Relationship

The Best Source To A Good Relationship
Adfærdsmæssig behandling af par giver tre slags hjælp: adfærdsudveksling, kommunikationstræning og træning af problemløsninger. I adfærdsudveksling hjælpes hver partner til at identificere en ønsket ændring i den anden partners opførsel, og de er enige om at gengælde og have tillid i et forhold. Terapeuten opfordrer dem til at følge igennem og vise taknemmelighed. Kommunikationstræning viser parret, hvordan de lytter følsomt og udtrykker deres behov uden beskyldninger. Fra øvelser i problemløsning lærer de, hvordan man definerer de problemer, der skaber konflikt, finder specifikke løsninger, forhandler og går på kompromis. Enten under terapeutiske sessioner eller som hjemmearbejde kan adfærdsterapeuter ordinere opgaver, der afslører dårligt tilpassede mønstre, såsom manglen på tillid i et forhold. Mange adfærdsterapeuter forsøger også at ændre den måde, hvert medlem af parret reagerer på uønsket adfærd.

https://parforhold.jimdofree.com/2019/07/28/adf%C3%A6rdsm%C3%A6ssig-parterapi/

Related:  parforholdparterapijameslechugawebhansc1500483ihansen19936

Some tips to boost interaction Hvis du vil bruge sårbarheden til din fordel … Undskyld for noget, du aldrig undskyldte. Selvom du vidste, at det var din skyld for misforståelser.Fortæl hende en seksuel fantasi, du altid har været flov over.Hvis der er en hemmelighed, du har ønsket at dele med ham … Skriv en liste over fem grunde til, at du er bange for at sige det, fem måder, du kan sætte det på, og fem mulige reaktioner, han kunne have. Taknemmelighed Hvad er taknemmelighed Vejen til lykke og velbefindende i parforholdet går gennem taknemmelighed. Jeg mener, at man aldrig vil opleve virkelig intens autentisk lykke, hvis man ikke også kan mærke og udtrykke taknemmelighed. Hvis du giver din partner en gave, men ikke har opfattelsen af at han eller hun er taknemmelig for gaven, hvor stor er sandsynligheden så for at du igen og igen vil give flere gaver? Et sundt menneske i balance med sig selv vil stoppe efter et stykke tid. Vi kan starte med at vælge, at vi vil være taknemmelige.

Kan man virkelig stole på partneren? Hvad betyder det at hvile i sig selv? Mange mener, at et godt parforhold indebærer, at begge parter hviler i sig selv. For at være en god forælder eller stedforælder er det også en god idé at man hviler i sig selv. Og selvfølgelig skal en leder i erhvervslivet hvile i sig selv. Så hvad indebærer det egentlig? Det er naturligvis individuelt, hvad man lægger i udtrykket, men jeg vil her nævne 22 punkter med min opfattelse af, hvad hvilen i sig selv er, samt hvad man kan gøre for at opnå denne tilstand: Personal Advancement Mind Power Can Change Your Life As Well As Relationship Саn уоu wіn уоur ех bасk аftеr уоu hаvе hаd аn аffаіr? Ассоrdіng tо sоmе реорlе, аn аffаіr іs sоmеthіng а rеlаtіоnshір саnnоt соmе bасk frоm. Тhаt іsn't nесеssаrу truе, thоugh. Іf bоth оf уоu аrе wіllіng tо wоrk оn thе rеlаtіоnshір, уоu саn stаrt rеstоrіng trust іn rеlаtіоnshірs.

Ti nøgler til selvtillid Hvor vigtigt er det med selvtillid? Selvtillid skaber succes Selvtillid får din date/kæreste/ægtefælle til at tænde på dig Selvtillid vil de fleste mennesker godt have lidt mere af “Hvis du ikke har selvtillid, så har du tabt dobbelt i slaget om livet. Med selvtillid har du vundet selv inden du begynder.” Når du besidder nøglerne til selvtillid, er du i stand til at åbne døre. Muligheders døre som du var overbevist om var låst – i det mindste for dig!

Konflikt i parforholdet Den sunde konflikt For mange mennesker er ordet ”konflikt” negativt ladet. Egentlig beskriver en konflikt blot en situation, hvor to parter i et fællesskab vil noget forskelligt. Hvis den ene vil til højre, og den anden vil til venstre, kan man næsten sige, at det er et mirakel, at vi så ofte, som tilfældet er, vil det samme på samme tid. Ofte lykkes tingene og går op i en højere enhed – både i parforholdet, på arbejdspladsen og andre steder. Hvordan man undgår, at dårlig økonomi ødelægger parforholdet Er økonomi et stridspunkt i jeres parforhold? Har du mon oplevet problemer i forbindelse med dårlig økonomi og stress i dit parforhold? Hvordan håndterer man husholdningsøkonomien som et par? Faktisk gør det ikke nogen forskel, om I har mange penge eller ej. Hvis I har forskellige opfattelser og vaner i forbindelse med udgifter, forskellige måder at spare på, forskellige ideer om investeringer, eller forskellige smertegrænser for at mangle penge, så vil det i sidste ende altid komme op til overfladen i jeres parforhold som diskussioner og skænderier. Det er højst tænkeligt, at den af jer, der har flest penge, vil forsøge at styre alle finanserne.

Personal Growth - The Finest Way Of Living With Relationship Du er i kærlighed, og det synes også fantastisk. Denne lidenskab er faktisk anderledes, og du er faktisk klar til at udføre alt for at få det til at vare. For at undgå, at dette skib kommer fra at dræne, stræber du efter at styre dette forhold til en sikker havn. Når du gør det, dropper du dit eget selv, så dit charmerende partnerskab ender med at blive altfor krævende! Hvorfor er parforholdet så kompliceret? Hvorfor skal det være så tidskrævende og besværligt at leve i et parforhold? Er det barnligt af ægtefællen at forlange, at man skal være opmærksom, og sige og gøre bestemte ting, for at han/hun er tilfreds? Skulle det virkelig være nødvendigt, hvis der i forvejen er rigeligt at se til med job, børn, hus, familie og andre ting, som tager tid? Jeg har hørt mange af mine klienter spørge om ovennævnte i frustration over, at deres parforhold ikke var tilfredsstillende. ER det egentlig nødvendigt at investere så umådeligt mange ressourcer, for at få parforholdet til at fungere ordentligt? Børn

Økonomisk snyd i parforholdet er en blinkende advarselslampe Når kæresten lyver om økonomi Et bundt pengesedler i bunden af en kagedåse vil sandsynligvis ikke komme til at ødelægge dit ægteskab. Men din ægtefælles økonomiske snyderi kunne alligevel godt være begyndelsen til enden på jeres parforhold.

Prioriteringstrekanten Prioritering Hvordan undgår vi et frustreret liv, skilsmisse og forvirrede børn?Hvordan vedligeholder vi bedst vores parforhold, så det varer lige så længe, som vi i første omgang forestillede os? Det handler primært om at vide, hvordan man skal prioritere. Læs artiklen om dette på www.parforhold-parterapi.dk/parterapi/psykologi/prioritering Læs en klient-udtalelse her: Bekymringer og stress Stress og parforhold Der er stor forskel på, hvordan mænd og kvinder reagerer på bekymringer og krav fra partneren, børnene og vennerne. Ansvarlige mennesker har betydeligt større risiko for at få stress, end mennesker, der er totalt ligeglade. Bekymringer Tænk lige over, hvad de følgende udsagn gør ved dig: Garageporten er i stykker og har været det længe Børnene bliver hentet i sidste øjeblik hver dag Du kommer tit op at skændes med din partner om rengøring og tøjvask Nogen gange har bilen svært ved at starte Du har ikke fået lønforhøjelse i rigtigt lang tid

Hvad der i virkeligheden er allerbedst for dig, er eventuelt ikke bedst for din partner i parforholdet Uanset om man går på universitetet, læser en selvudviklingspublikation eller konsulterer sig med en ven om hvad der rent faktisk har fundet sted i deres livsstil, er der faktisk et udtryk for, at de muligvis kan finde ud af, at man hører. Ord, der ankommer før eller efter måske forskellige, men der vil faktisk være et udtryk, der er det samme. Dette kan være en mulighed, når de lytter til ordet 'aktivere' eller endda 'aktiveret' mindst hvornår. Indtil videre indgår nogle menneskers daglige leksikon, det blev faktisk generelt kun lyttet til under en bestemt omstændighed. Derfor, når det siges på nutidens planet, betegner det ofte, at nogen har hørt, læst eller set noget, der faktisk har resulteret i en stærk reaktion i dem alle.

Related: