background preloader

Motivation and productivity

Facebook Twitter

Не следвайте тези 10 навика на успешните хора на ваша отговорност. Какво ни е необходимо, за да бъдем успешни?

Не следвайте тези 10 навика на успешните хора на ваша отговорност

И какво е успех? Най-вероятно, колкото различни хора попитате, толкова различни отговори ще получите. Много от отговорите ще си противоречат. Ако прегледате биографиите на успели и популярни личности от която и да е сфера на живота, положението няма да е по-различно. Изглежда, че всеки от тях не само успява по различен начин, но и стига до успеха по различен път. Като човек, гладен за успех, през последните десет години не съм спирал да се уча и да тествам наученото в собствената си работа, за да намеря магическата съставка на успеха. Want to Develop Incredible Willpower and Mental Toughness? A Navy SEAL Says Always Do This.

21 закона на мъжествеността: за онези важни неща, които много наши братя изгубиха - завинаги. Прави са силните, живеят достойните, господстват победителите – Борис Дрангов Мъжествеността е онова, от което обществото ни се нуждае повече от всякога.

21 закона на мъжествеността: за онези важни неща, които много наши братя изгубиха - завинаги

Както губим силата си като общество, като ставаме по-тленни, по-малко разчитащи на себе си и по-зависими от другите хора, така и трябва да си върнем истинските мъже и истинските лидери, за да си възстановим реалната мощ и сила. Може да се каже, че силата и мъжествеността са братовчеди. Преди мъжете стояха на чело на семействата си, бяха лидери на племена – защитаваха ги от страховити зверове, а в последствие и от злите хора. Мъжете бяха протектори и воини. 12 Ways to Get a Second Chance in Life. Email “Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.”

12 Ways to Get a Second Chance in Life

-Maria Robinson We all need second chances. This isn’t a perfect world. We’re not perfect people. We rarely get things right the first time. The only difference between an opportunity and an obstacle is attitude. 1. What’s done is done. The smartest, and oftentimes hardest, thing we can do in these kinds of situations is to be more tempered in our reactions. Every difficult moment in our lives is accompanied by an opportunity for personal growth and creativity. 2. Everything is a life lesson. Never forget to acknowledge the lesson, especially when things don’t go your way. 8 traits of successful people - Richard St. John.

Tony Robbins 5 Steps to Take Control of Your Life Now Part 1. Да Хакнеш себе си: Нещо, което ще разбуди духа ти! Можете да бъдете щастливи.

Да Хакнеш себе си: Нещо, което ще разбуди духа ти!

Можете да живеете живота, който искате да живеете! Можете да се превърнете в човека, когото искате да бъдете! Това е изключителното нещо, което открих съвсем наскоро за себе си. Позволете ми да ви споделя моите мисли в тази посока /Michael Montoure/: Спрете да си приписвате вина! Това е първата крачка. Вашият шеф, вашите учители, вашите предишни любовници. Хард порното в продуктивността + тайната на щастливия живот – само в няколко думи! Това е като пръст, сочещ към луната.

Хард порното в продуктивността + тайната на щастливия живот – само в няколко думи!

Не се концентрирайте върху пръста или в противен случай ще изпуснете всичко от небесната прелест! — Брус Лий. 17 съвета, чрез които ще удвоите вашата продуктивност за 14 дни [Робин Шарма] В този блиц пост искам да ви запозная с няколко, много кратки, но изключително ефективни съвета, чрез които ще удвоите вашата продуктивност за има няма 14 дена…или поне така казва една известна и авторитетна личност!

17 съвета, чрез които ще удвоите вашата продуктивност за 14 дни [Робин Шарма]

Да, това твърдение не е мое, а на човекът, който доста успешно учи хората по света на успех и лидерство – Робин Шарма. В оригинала на статията Робин казва, че би искал да сподели с нас 17 от тактиките, които той лично научава и използва. Съвети, които ще ни помогнат да покажем най-върховата си продуктивност, на която сме способни в тази епоха на драматично технологично разсейване и отвличане на вниманието с всякакви други, по-маловажни неща, които истински ни пречат. И така, нека да видим, какво ще ни предложи Робин Шарма този път: 1. 2. /Вижте още и една друга гледна точка или техниката за по-висока продуктивност Pomodoro/ 3. 4. Вдъхновяваме хората да подобрят живота си. Сексът и високата сексуална енергия наистина могат да бъдат особено важен фактор за нашият успех и по-добър живот, както и разбира се да ни натикат обратно в ъгъла!

Вдъхновяваме хората да подобрят живота си

Със сигурност доста от вас, които се интересувате от личностно развитие сте запознати с Наполеон Хил и неговите книги. Може би вече сте чели за сексуалната трансмутация, за която той пише в книгата си “Мисли и забогатявай”. Ако не сте сега ще имате тази възможност. Според мен това е тема, която е много важна за развитието на един човек и страхотно обяснение на ползите от пренасочването на сексуалната енергия освен към сексуални обекти на желанието ни, но и и към създаване на велики идеи и по-висока продуктивност. Pomodoro: супер hack за управление на времето! Ако прекарвате голяма част от времето си проучвайки различни life hack-ове, вероятно вече сте чували за известната Pomodoro техника.

Pomodoro: супер hack за управление на времето!

Създадена през 1980г от Франческо Кирило, Помодоро техниката е една от най-популярните хакове за управление на времето използвани днес. Но този метод не е за всеки. Дали Помодоро техниката е точно за вас? Това е въпрос на лично предпочитание.