background preloader

Esimerkkiaineistoja

Facebook Twitter

Autofollowers. This is a second copy of my Twitter list: These users (highly suspectedly!)

autofollowers

Use automated software OR follow-unfollow service to maximize their followers. These kind of services work in a way they search all the potential followers with similar intrests and/or high following ratio and follow them, wait to follow back, and if the user won't follow back they unfollow and may start the same again later... I don't like this strategy because 1) it's against Twitter Terms of Service and can get you banned 2) it's annoying especially for us who use TweetDeck's activity stream (hundreds of "is following" per second notifications are pain in the ***) 3) in my honest opinion they don't really care about you, because they don't even know who they are following... all they care is the big follower numbers So I'm listing more users with this behaviour on this txt file.

Uuninpankkopoika Saku Timonen. - Nämä ylilaudan pikkutrollit spämmää tätä paraikaa koko netin…eli joka puolelle.

Uuninpankkopoika Saku Timonen

Pienillä ärsykkeillä kuten isojen alkukirjainten käytöllä otsikon joka sanassa yms yms on hurja vaikutus… Juu, kovat etsivät on ollut asialla, tosin muutamalla asiavirheellä maustettuna…En lähde oikomaan ollenkaan, koska tässä tapauksessa any publicity is good publicity. Näin luonnehtii Facebookissa Mitä Vittua-verkkojulkaisun domainin haltija, Espanjassa asuva suomalainen liikemies Ilja Janitskin omaa julkaisuaan. Hän tietää juttujen olevan rasismia, kunnianloukkauksia ja sekavaa foliohattuilua, mutta hän ei piittaa siitä.

Hänellä ei ole pienintäkään aikomusta harjoittaa journalismia. Hänen tarkoituksensa on vain kerätä mainostuloja itselleen. Tässä rahankeräyksessä häntä avustavat auliisti netin omatekoiset salapoliisit, nettietsivät, salaliittoteoreetikot, rasitit ja foliohatut. Ja rahaahan tulee, rehvastelee Janitskin. Vallankäyttäjien Twitter-eliitti on nurkkakuntainen - Twitter - Politiikka - Helsingin Sanomat. Rikoin sääntöjä. Tänään on Twitterissä keskusteltu Solo Sokos Hotel Paviljongin sääntöjen vastaisesta Facebook-kilpailusta.

Rikoin sääntöjä.

Kyseisessä kilpailussa arvottiin yö hotellin sviitissä kaikkien kommentoijien kesken, tai ainakin näin olisi pitänyt tehdä. Kilpailun alkuperäinen viesti kuitenkin kuului:”KOMMENTOI Solo Sokos Hotel Paviljongin sviittiä yhdellä sanalla ja JAA kuva, niin olet mukana sviitin arvonnassa!” Facebookin sääntöjä rikottiin siis ihan CAPS LOCK päällä. Miksi ihmeessä ja kuka rikkoi?

Ensin miljardimenestys, nyt irtisanomisia – mitä Roviolle tapahtuu? Olemme rakentaneet joukkuettamme nopeamman kasvun varaan kuin mitä on toteutunut”, Rovion toimitusjohtaja Mikael Hed kirjoitti blogissaan lokakuun alussa.

Ensin miljardimenestys, nyt irtisanomisia – mitä Roviolle tapahtuu?

Hän ilmoitti myös, että peliyhtiö aikoo irti… Diginä joka päivä. alk. 9€/kk. #Twitter-mainonta rantautui Suomeen. Twitter on nostanut kaupallisia tavoitteitaan Pohjoismaissa.

#Twitter-mainonta rantautui Suomeen

Suomalaiset voivat nyt mainostaa Twitterissä itsepalvelu-automaatin avulla. Odottelen innolla Twitterin myyntitiimin aktiivisesta ’pommitusta’ Härmän yritysten kohdalla. Postaa kuva someen - Toyota lahjoittaa 10 turvaistuinta. Autovalmistaja Toyota on käynnistänyt sosiaalisen median kampanjan, jossa yhtiö lahjoittaa turvaistuimia hyväntekeväisyysjärjestölle.

Postaa kuva someen - Toyota lahjoittaa 10 turvaistuinta

Piparilipun paakarit vaarassa pettyä – ilmaismatkojen rajallisuus yllätti. Yle Keski-Pohjanmaan toimitukseen yhteyttä ottanut kokkolalaisäiti kertoo, että erityisesti nuoret ovat olleet innostuneita kampanjasta.

Piparilipun paakarit vaarassa pettyä – ilmaismatkojen rajallisuus yllätti

Matkoja on suunniteltu esimerkiksi Tampereelle ja Ouluun. Kirkon uusi aluevaltaus yllätti tekijänsä. Kirkon nuorisotyön maanantaina avaama, nuorten suosiman ask.fm -palvelun tili täyttyi kysymyksistä heti ensimmäisenä päivänä.

Kirkon uusi aluevaltaus yllätti tekijänsä

Nuorisotyöntekijöiden ask.fm/kysykirkolta -tili on valtakunnallinen ja aktiivisesti toimiva 14–20 -vuotiaille suunnattu kirkon palvelu. – Tämä lähti todella aktiivisesti liikkeelle – jo maanantain saldo oli yli sata kysymystä ja 72 seuraajaa. Ehkä tämän voisi tulkita niin, että tarvetta ja kysyntää tälle on ollut, ask.fm -päivystäjiä koordinoiva verkkotyöntekijä Juho Niemelä pohtii. Ask.fm -palvelun yli 130 miljoonasta käyttäjästä suurin osa on nuoria. Käyttäjät voivat lähettää toisilleen kysymyksiä, joiden vastaanottaja valitsee, mihin kysymyksiin hän vastaa ja mitkä kysymykset tulevat vastauksineen näkyviin hänen omaan profiiliinsa. – Pääkohderyhmämme on kirkosta rippikoulun jälkeen erilleen joutuneet nuoret.

. – Ask.fm on jo pitkään ollut juuri tämän ikäryhmän suosiossa siksi, että siellä voi kysyä mitä vain taivaan ja maan väliltä anonyymisti. Puolustusvoimat värväsi varusmiehet "someagenteiksi" ja avasi Instagram-tilin - Kotimaa. "Jos nyt kerran on suvaitsevainen, niin luulisi suvaitsevan vähän erilaisetkin mielipiteet.

Puolustusvoimat värväsi varusmiehet "someagenteiksi" ja avasi Instagram-tilin - Kotimaa

" Jos olit internetissä viime viikolla, törmäsit luultavasti tämäntapaiseen lauseeseen, luultavasti jonkinlaisen äärimielipiteen ryydittämänä. "Ähäkutti, sainpas sinut ansaan, laskettelen tässä nyt menemään, etkä voi suvaitsevainen mitään", näppärä foorumisti tavallaan toteaa. Onko näin? Liikenne- ja viestintäministeriön tulevaisuuskatsauksen joukkoistaminen.

Tausta-aineisto wikiin toukokuussa 2014 Liikenne- ja viestintäministeriössä laadittiin tänä vuonna virkamiestyönä tausta-aineisto liikenteen ja viestinnän tulevaisuuskatsaukselle.

Liikenne- ja viestintäministeriön tulevaisuuskatsauksen joukkoistaminen

Tausta-aineisto koostui kolmesta pääteemasta, jotka pitivät sisällään sekä liikenteen että viestinnän näkökulmat: liikenne ja viestintä palveluna,digitaalinen tieto hyvinvoinnin ja kasvun lähteenä sekäinfrastruktuuri kasvun alustana. Näillä kaikilla oli kolme etenemispolkua: edistyvä, uudistuva ja rohkea Suomi. Etenimispolut tarjosivat erilaisia vaihtoehtoja ja rakennuspuita erilaisille etenemistavoille. Viraston huikea keksintö: Ei kerrota kenellekään yhtään mitään - Pääkirjoitukset - Pääkirjoitus. Keskustelemisessa ja ihmisten huolten kuuntelemisessa on aina oma vaivansa.

Tämä on huomattu uudistuksia valmistelevassa Helsingin sosiaali- ja terveysvirastossa. Viraston väliaikainen päällikkö Hannu Juvonen pohdiskelee uudistusten vaikeutta kolumnissaan (Mediuutiset 17. 10.). Oli kyse synnytyssairaaloista, psykiatriasta ja päihdehuollosta tai terveysasemista, uudistukset puuroutuvat Juvosen mukaan "asemasodaksi". Näin bloggaaminen pelasti yrityksen konkurssilta. Tämä on yksi lempitarinoistani.

Miten yrittäjä Marcus Sheridanin pelasti bloggaamalla yrityksensä River Pools konkurssilta ja perusti uuden yrityksen bloggaamalla opittujen taitojen avulla. River Poolsin sisältömarkkinoinnin onnistuminen on tullut vastaan useammassa sisältömarkkinoinnin seminaarissa ja tässä CopyBloggerin artikkelissa: How Content Marketing Saved this Brick-and-Mortar Business. Näin tämä tarina kulkee. 1. Konkurssin uhka Vuonna 2008 Yhdysvaltojen asuntoromahdus oli suistanut Marcus Sheridanin ja hänen kumppaninsa vuonna 2001 perustaman lasikuituisia uima-altaita rakentavan yhtiön River Poolsin vaikeuksiin. 2. Uutta ratkaisua etsiessään Sheridan törmäsi sisältömarkkinointiin ja bloggaamiseen. 3. Puolessa vuodessa kävijämäärä River Poolsin saitilla kymmenkertaistui 20 000 eri kävijään kuukaudessa, vuoden 2009 aikana. 4.

Stubb kutsui twitterin keskustelemaan ydinvoimasta – Venäjä nousi huolenaiheeksi - Ydinvoima - Politiikka. Päänministeri Alexander Stubb (kok) pyysi Twitterissä suomalaisilta 140 merkin mittaisia argumentteja ydinvoiman puolesta ja ydinvoimaa vastaan. "Arvostaisin kylmän rauhallista argumentaatiota. Kiitos etukäteen", pääministeri twiittasi 16. syyskuuta. Hän sai kymmeniä kommentteja – enemmän kuitenkin poliittiselta eliitiltä, lobbareilta ja toimittajilta kuin tavallisilta kansalaisilta. Pääministerin aloitetta kiiteltiin vuolaasti. Samalla ydinvoimakeskustelun kärki nousi kuitenkin heti esiin: Venäjä. Nautor's Swan. Mikä huijaus! Opiskelijanainen leuhki Facebookissa olevansa Aasian-lomalla - olikin koko ajan kotonaan! - Matkat - matkailu. Huijaus Hollantilainen opiskelijanainen valehteli perheelleen ja ystävilleen lomailevansa viisi viikkoa Kaakkois-Aasiassa osana yliopistonsa hanketta. 25-vuotias taideopiskelija julkaisi Facebookissa väitetyltä matkaltaan kuvia, joissa hän sukelteli ja nautti auringosta upeilla rannoilla, maistelieksoottisia ruokia ja vieraili buddhalaisessa temppelissä.

Todellisuudessa nainen oli koko ajan kotonaan Amsterdamissa. Hän vietti 42 päivää kotonaan manipuloiden "lomakuviaan". Hän jopa sisusti thai-tyylisen hotellihuoneen omaan makuuhuoneeseensa käyttäen rekvisiittana vanhoja joulukoristeita ja sateenvarjoa. Näin hän sai huijattua vanhempiaan jutellessaan heidän kanssaan Skypessä. Kun hän viimein paljasti läheisilleen totuuden, hän videoi näiden reaktiot asiaan. Naisen tavoitteena oli näyttää, kuinka ihmiset luovat verkossa ihannemaailmaa, joka ei millään tavoin vastaa todellisuutta. - Tavoitteenani oli todistaa, kuinka helppoa todellisuuden väärentäminen on.

Asiasta kertoi Daily Mail. Exclusive: The Rags-To-Riches Tale Of How Jan Koum Built WhatsApp Into Facebook's New $19 Billion Baby. Thanks for coming to Forbes. Please turn off your ad blocker in order to continue. To thank you for doing so, we’re happy to present you with an ad-light experience. Hi again. Looks like you’re still using an ad blocker. 14-vuotiaan kuopiolaispojan sienisovellus huippusuosittu - Savo. Kuopiolaisen 14-vuotiaan Niklas Ansamaan kehittämä Sienikirja-älypuhelinsovellus on saavuttanut huiman suosion: 10 000 latauskerran rajapyykki rikkoutuu Ansamaan mukaan ihan lähiaikoina. – Tuli aika yllätyksenä, nuori ohjelmoija virnistää. Sovelluksen ilmaista ja maksullista versiota on Ansamaan mukaan ladattu melko tasapuolisesti.

Se tietää mukavaa lisäystä rahapussiin, sillä maksullisen version hinta on 3,69 euroa. Ajatteliko tätä kukaan? "Kadonneen" kuvan Facebook-jaolla voi olla hirveät seuraukset. Sanna Ukkola: L’Oréalin pikku kirjurit. Samppanjaa, korkeita korkoja, nuoria mallityttöjä ja salamavaloja. Helsingissä vietettiin viikonloppuna Gloria Fashion Show’ta yhdeksättä kertaa. Muotimaailman eliitti ja seurapiirien kerma kokoontui Helsingin Ruoholahteen.

Paikalla oli myös L’Oréal Finlandin selektiivisen osaston johtaja Marko Kulta, joka asettui poseeraamaan Sanoma Magazine Median liiketoimintajohtajan Kaisa Ala-Laurilan viereen. Hymyilevä Marko Kulta ennusti Glorian toimittajalle, että tänä syksynä myös miehet innostuvat hankkimaan kauneudenhoitolaitteita. Aivan varmasti! Tein puolitoista vuotta sitten juttua mainostajien ja toimittajien yhteistyöstä. Erityisesti ihmettelin kosmetiikkajätti L'Oréalin ilmoittelua. Some-kampanja paljasti tyttöjen ulkonäköpaineet. Mikä mies on Twitter-suosikki Petteri Tarkkonen? Nopea, nopeampi, #kutsumua - Vapa Media – Sisältöstrategia, sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto. Facebook's First 8 Features From 2004. Näin käy kun jätät internetin valvomatta: Julkkiskokkikilpailu poiki kiljua, oikosulkuja ja perversioita.

Matkailublogilla voi tienata jopa 7000 euroa kuukaudessa – ilmiö rantautumassa Suomeen. Mikkelissä sijaitsevassa hotelli Anttolahovissa ihmetys oli suuri, kun joukko kolmekymppisiä ulkomaalaisia ilmaantui parkkipaikalle kannettavat tietokoneet ja kamerat kainalossaan. Jokainen vuorollaan nappasi kuvia ympäristöstä ja kiirehti sitten toimittamaan sisällön omiin matkablogeihin.

Yksi heistä on Sebastian Canaves. Hän ryhtyi pitämään omaa matkailusivustoaan vuonna 2011. Blogi oli ensin harrastus, johon hän kirjoitti muille kokemuksistaan matkoiltaan. – Toimin tuolloin markkinointikonsulttina Thaimaassa. Pian blogikirjoittelusta muodostui hänelle kokopäiväinen työ. Blogikirjoittelulla voi elättää itsensä – Heinäkuussa tienasin vajaa 7000 euroa kaikkien kulujen jälkeen, kertoo Canaves. Vanhemmat eivät tunne sosiaalisen median ikärajoja. Sosiaalisen median eli somen käyttö on yleistynyt lapsien ja aikuisten keskuudessa. Lähetätkö työhakemuksia vai markkinoitko itseäsi? Miksi työnhakuun suhtaudutaan toisin kuin mihinkään muuhun aktiviteettiin? Kenenkään ei tarvitse jättää sormia oven väliin 500 kertaa ennen kuin muuttaa toimintaansa. Yritys ei voi tehdä 200 tarjousta saamatta kauppaa ennen kuin muuttaa tarjouksen sisältöä. Helsingin Sanomissa on tällä viikolla julkaistu kaksi kirjoitusta (1. ja 2.) siitä, miten korkeasti koulutetut työnhakijat eivät ole saaneet töitä.

Taustoja en luonnollisesti tunne sen tarkemmin, mutta väittäisin, että jotain on pielessä, jos 700 hakemusta on lähtenyt ja pysyvää työpaikkaa ei ole kolahtanut. Työhakuguruja ja -oppaita on pilvinpimein, enkä kuvittele olevani tämän alan asiantuntija. Sosiaalinen kupla kaventaa mediamaisemaa. Kela - Tutkimusblogi - Luotettava hallinto – epäluotettava päätöksenteko.

Internet sotkee pitkäkestoisen muistin. Tutkimus: Sosiaalisessa mediassa teeskennellään aitoa. Suomalaisten oppilaiden lukuinto vähentynyt selvästi. RPT-Is Facebook envy making you miserable? "They are happier and having bet... [Cyberpsychol Behav Soc Netw. 2012] Facebook Use Predicts Declines in Subjective Well-Being in Young Adults. You're so vain: U-M study links social media and narcissism. How Many Facebook Friends Do You Have? Study Links Narcissism and Facebook Activity. Hponka: Kiinnostavan aiheen kimpussa: ... Uuninpankkopoika Saku Timonen. Näkökulma: Netissä ei voi luottaa edes omiin silmiin. Internet apuun nuorten masentuneiden hoidossa – Turussa kehitetty ohjelma tunnistaa oireita. Kolmas kerta toden sanoo eli kuinka 60 tonnin tietovarastosta tuli miljoonahanke. Merkitse kartalle – missä Suomen sodat näkyvät? U.S. Military Plugs Into Social Media for Intelligence Gathering - WSJ.

Nettikeskustelu paljasti vaalien voittajat. The Russian Government’s 7,000 Wikipedia Edits. Päivi pekkala - avoin hakemus ja cv 2014. How 20 popular websites looked when they launched. Suomalaisia urheilijoita psykiatrisessa hoidossa – sosiaalinen media yhtenä syyllisenä vakavaan ilmiöön. Jarvenpaa: Poistetaanpa tämä negatiivinen ... CharlesLindberg: Hornets #selfie. #havllv21 ... The Evolution of Mark Zuckerberg's Facebook Profile. Tietotulva sai vapaaehtoiset faktantarkistajat toimimaan. Luotettavan tiedon etsiminen, oman alan verkostot ja QR-koodi. Twitteropolis - A map to the European Parliament on Twitter. Facebook luo vaalipöhinää Suomessa - "Olen äänestänyt" -nappi jakaa tiedon kavereille. Juha Putaala - Mobiilitiedostot. Tuomioistuimena - tätäkö me aikuiset haluamme? Nuorten jakamista intiimikuvista on kasvanut ilmiö: "Vaarana, että kuvat leviävät" - Perhe. Helsingin kuvataidelukion mobiilioppimiskokeilu.

Nordean johtajan Lumia-esitys raivostutti henkilöstön. Vatican Square: 2005 And 2013. Aikuisten pitäisi valvoa sosiaalisen median käyttöä - Mielipide. Tutkijat huolissaan: Ihmisille kehittymässä "digitaaliset aivot", jotka kykenevät enää selailuun. Tieto-ja viestintätekniikka opetuksessa/ICT in Education. Somen viidakkorumpu auttaa pk-yrityksiä - CIO.fi. Julkaise tai kuole – lääkärit häviävät huuhaalle.

Hylätyn lapsen löytänyt Mikael Sundberg on someilmiö! Miten automaalauksen mestarista tuli koulutuksen kehittäjä. Professori: Twitter oli onnistunut valinta Finnairilta - Finnair - Talous. Adoben jättivuoto paljasti salasanojen säälittävyyden - IT. VARTIJA OTTAA PALLON LAPSELTA. VARTIJA OTTAA PALLON LAPSELTA.