background preloader

Hennahol

Facebook Twitter

Henna Holopainen

My World My Math! Kaikki seiskat aloittivat yksilöllisen etenemisen Kivimaalla - #HackEd. Kivimaan koulun seitsemännet luokat (noin 100 oppilasta) aloittivat omaan tahtiin etenemisen matematiikassa viime viikolla.

Kaikki seiskat aloittivat yksilöllisen etenemisen Kivimaalla - #HackEd

Ensimmäiset kaksi oppituntia käytettiin uuden menetelmän esittelyyn ja polku.opetus.tv-palvelun testaamiseen: Alkuhämmennyksen jälkeen tunnelma ensimmäisillä varsinaisilla tunneilla on ollut keskittynyttä ja omaan tahtiin eteneminen motivoi. Digimaikka. Mikko Saari - ajatuksia johtamisesta, opetuksesta ja kasvatuksesta: Koulun tvt-portaille - konkreettista tvt-opetuksen tukea opettajille. Parissa aiemmassa postauksessa olen kuvannut suuntaa, johon opetuksen sekä sähköisten oppimisympäristöjen kehittämisessä tulisi edetä (Kohti uutta luovaa ja oppimista rakastavaa tulevaisuuden koulua - opettajan TVT:n kehityksen portaat; Koulun tvt-portailla eteneminen - mitä muutos ja kehittäminen tarkoittavat käytännössä?).

Mikko Saari - ajatuksia johtamisesta, opetuksesta ja kasvatuksesta: Koulun tvt-portaille - konkreettista tvt-opetuksen tukea opettajille

Jotta jokainen opettaja saisi mahdollisuuden sekä innostuksen kimmokkeen ottaa ensiaskeleet tvt:n hyödyntämisessä opetuksessaan ja pääsisi tvt-portaitten alkuu, tulisi siihen olla tarjolla hyvin yksikertaiset ja selkeät ohjeet. Ohjeet, joilla pääsee alkuun ja saa tuntumaa sähköisten oppimateriaalien käyttöön ja oman / koulun opetuksen kehittämiseen. Selkeillä ohjeilla tarkoitan todella selkeitä ohjeita eli yhtä sivustoa, jossa on pääsivulla kolme linkkiä: yleinen kuvaus TVT:n merkityksestä, oppilaan aktiivista roolia edistävät keinot -linkki ja opettaja materiaalin soveltajana ja tuottajana -linkki.

Tvt tuulettaa oppimiskulttuuria. VILLE - Collaborative Education Tool. GeoGebra. Tablettitiimin satoa. Opeverkostot - Blogit. Ops 2016, TVT ja tulevaisuuden koulu. Opeverkostot - Facebook. Osallistu tämän wikin rakenteluun.

opeverkostot - Facebook

OHJE: Lisää tietoja ja linkkejä: klikkaa Edit, kirjoita haluamaasi kohtaan (listat aakkosjärjestykseen) ja tallenna. Palaute. Facebook on yhä useampien suosima verkottumispaikka myös ammatillisesti. Facebookin käyttöehdot ovat käyttäjän kannalta huonot eikä ympäristön käytettävyyskään aina ole verraton, esimerkiksi keskusteluketjuja ei saa linkitettyä muille verkkosivuille. Heikkouksista huolimatta Facebookista voi löytyä ammatillista apua ja hyviä verkostoja. Quizlet. Android tabletit opetuksessa, oppiainekohtaisia sovelluksia. Espoon Matikkamaa.