background preloader

Rural development

Facebook Twitter

Àrea d’Aprofitaments Fusters i Biomassa » Blog Archive » Finalitzats. INNObiomassa.

Àrea d’Aprofitaments Fusters i Biomassa » Blog Archive » Finalitzats

Sumem amb energia Entitat finançadora: Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors, regulat per l’Ordre TRE/293/2010 Socis: Associació Catalana de Municipis (ACM), Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), Consorci Forestal de Catalunya (CFC), Federació d’Empresaris Instal·ladors de Catalunya (FERCA) i Qnorm Durada: 2011 Contacte: Mireia Codina i Pere Navarro Masies sostenibles: aprofitaments energètics forestals Entitat finançadora: Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino – Gobierno de España; Projecte MASOVERA; Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, LEADER Cat Central. Pagès 2.0. CompartirHi ha un tomàquet que no necessita cambra ni nevera per conservar-se, un tomàquet que ens permet gaudir d’aquest fruit de l’estiu durant els mesos d’hivern: el tomacó.

Pagès 2.0

Un conjunt de varietats tradicionals excel·lents per fer pa amb tomàquet a la cuina de qualsevol llar. Si en aquesta època ens atansem a les parades dels [...] CompartirEl paisatge en mosaic de Menorca és el resultat directe del treball diari dels pagesos i ramaders de l’illa. Consell Català de la Producció Integrada. Slow Food Illes Balears. Palabras Clave de Slow Food Ecogastronomía.

Slow Food Illes Balears

Neo -o 'nueva'- gastronomía indica una concepción de la gastronomía a partir de una aproximación multifacética al alimento, un enfoque consciente del fuerte vínculo entre plato, planeta, personas y cultura. El término ha sido acuñado a fin de expresar la evolución del movimiento Slow Food que, nacido para defender la buena comida, el placer gastronómico y un ritmo de vida más lento enogastronomía, amplió después sus horizontes para abrazar, en lógica consecuencia, temas como la calidad de la vida y la salud del planeta en que vivimos ecogastronomía.

Bueno, Limpio, Justo. El enfoque de Slow Food sobre la producción agroalimentaria y la gastronomía parte del concepto de calidad alimentaria. Coproductor. Recibidos (22) - jimenez.castellanos - Gmail. Steps to a Solidarity Economy. Genesee Valley Organic CSA members pick up their shares at Abundance Natural Food Co-op in Rochester, N.Y.

Steps to a Solidarity Economy

Sustainability Standards for Farm Energy. How can biofuel be certified sustainable?

Sustainability Standards for Farm Energy

Sustainable Agriculture Research and Education Program - Grants and Education. Northeast Sustainable Agriculture Research and Education, Northeast SARE, grants, farmers, researchers, farm service staff, researchers, graduate students, innovation, exploration. Pelegrí destaca l'impuls cap a la innovació i la comercialització en el nou Programa de foment de la producció ecològica. Imatge de la presentació.

Pelegrí destaca l'impuls cap a la innovació i la comercialització en el nou Programa de foment de la producció ecològica

El conseller ha presentat avui aquest Programa, que implica 7 departaments i forma part de l’Acord estratègic 2012-2015 per a la competitivitat de l’economia catalana i la millora de l’ocupació Es tracta d’un programa obert que recull les línies estratègiques i els àmbits de treball a desenvolupar aquesta legislatura, amb la col·laboració del propi sector interessat El titular del DAAM anuncia la imminent convocatòria dels ajuts tant a la recerca aplicada en aquesta matèria com al foment de la distribució d’aliments ecològics per a programes de consum social i/o local.

Untitled. Llotjape.cat és un mercat virtual a l'engròs de compra - venda de productes i d'oferta de serveis relacionats amb l’agricultura ecològica: productes frescos, elaborats, llavors, maquinària, insums, banc de terres, escorxadors i sales de desfer, assessoria, etc.

untitled

És una eina oberta i a disposició dels professionals del sector (productors, elaboradors, distribuïdors, càterings, restauradors, etc.) que de manera àgil i efectiva vulguin contactar amb potencials compradors o venedors de productes i serveis relacionats amb la producció agroalimentària ecològica. llotjape.catinclou dos apartats centrals: ofertes i demandes. A continuació detallem les especificitats de cada cas: Founding Farmers Restaurant. If you clicked through our site or scanned a QR code looking for more information about the products we serve, you’ve come to the right place.

Founding Farmers Restaurant

Below is expanded information on some of our sustainable practices at Founding Farmers, including links to learn more. We are always interested in hearing from you, so please e-mail us with comments or questions. Check back as we are regularly update this information. What does sustainability mean? Presentation Kits, Education Materials to Promote Sustainable Food. Biblioteca Permacultura y agricultura ecológica. La revolucion de una brizna de paja – Fukuoka Descargar La senda del cultivo natural – Fukuoka Descargar.

Biblioteca Permacultura y agricultura ecológica

Multimèdia dels boscos de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. Un segell per distingir el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat - Campanyes - Jornal. Un segell per distingir el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Un segell per distingir el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat - Campanyes - Jornal

Mercat de custòdia - viu la terra. El mercat de custòdia és un espai on entitats i propietaris amb iniciatives de custòdia del territori comercialitzen productes i serveis associats a finques respectuoses amb l’entorn. Si compres els productes, contribuiràs a mantenir aquestes iniciatives i podràs assaborir i gaudir plenament del que ens ofereix la nostra terra. El mercat de custòdia és una iniciativa que promouen la Xarxa de Custòdia del Territori i l’Obra Social de CatalunyaCaixa. Passegeu per aquest mercat virtual. FAO: FAO Home. Diba.cat. Gerència de Serveis de Medi Ambient S'obre el període de sol·licitud de recursos d'educació ambiental per a la setmana de l'Energia Sostenible 2014.

La Diputació de Barcelona, l'Institut Català d'Energia, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Girona, conjuntament amb la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques Gironines, van presentar l'oferta conjunta de recursos de sensibilització i comunicació destinades als ens locals en el marc de la Setmana de l'Energia 2014.

Més informació. Cercador de recursos. Red emprendeverde. Fundació fòrum ambiental. Jornades, Cursos i Seminaris.Jornada tècnica: Els boscos com a recurs energètic renovable i de proximitat. Espais naturals, boscos, energia renovable, recursos Data: 18 d'octubre de 2011Hora: de 9:30 a 14 h.Lloc: Castell de Montesquiu Centre de Recursos del Castell de MontesquiuTelèfon: 938 515 055a/e:jornades@lavola.comPeríode d'inscripció: Fins l'11 d'octubre de 2011Places: 70Organitza: Àrea de Territori i Sostenibilitat Presentació L'aprofitament dels boscos amb objectius energètics obre una porta per garantir la gestió dels boscos compatibilitzant-la amb la seva conservació.

Productos de la Tierra, Diputación de Ávila. Productos de la TierraLos Piñones El piñón comestible procede del Pinus pinea, también denominado pino albar o pino piñonero. 1317404214977.mp4 (video/mp4 Objeto) Instituto Permacultura Montsant. Programa Operativo de Cooperación Territorial España Francia Andorra. Agriproxi. El projecte AGRIPROXI rep el suport de la Unió Europea . L'informatiu dels parcs. Xarxa de Parcs Naturals. Diputació de Barcelona.

Vic Fires - El portal de ferias de la ciudad de Vic. Programa de actividades01 de Abril 2014Cinema: Bullhead. Michael R. II Encuentro Ecoaldeas. II Encuentro Estatal de Ecoaldeas Artosilla, 28, 29 y 39 de agosto de 1999 Más de 200 personas procedentes de 22 provincias españolas, algunas de ellas tan distantes como Canarias, Cádiz, Huelva o La Coruña, y también de diversos países extranjeros como Canadá, Francia, Dinamarca o Alemania, participaron de forma activa en este encuentro caracterizado por el grato y cordial ambiente creado, la buena organización y la fluidez con la que se han desarrollado todas las actividades programadas y las que se incluyeron a última hora. Todas las actividades se llevaron a cabo en el marco del entorno natural de Artosilla, en donde la organización había preparado una sencilla pero eficaz infraestructura de acogida.

How Big a Backyard Would You Need to Live Off the Land? Posted by Dave Llorens on January 4th, 2011. Australian permaculture. Regenerative agriculture. Taller de Agricultura Regenerativa. Agua, Fertilidad y Biodiversidad en el Diseño Agroecológico Dirigido: Agricultores, Agentes medioambientales, Agentes rurales, Técnicos ambientales, Ingenieros, Paisajistas, Propietarios de grandes fincas, y en general a todo el público que directamente o indirectamente participa en la administración del territorio. Precio: 100 €. (60 euros socios de Gats).

Pago a través de esta web alianzaarbol.org o llamando al teléfono 93 379 56 37. El curso se iniciará el viernes 3 de Junio a las 10h y finalizará el domingo 5 de Junio a las 14h. Conservació espais naturals_Dipu. Sustainable Agriculture Initiative. Alianza de Aprendizaje. Salón del Conocimiento. Abraza la Tierra - Proyecto de Acogida de Nuevos Pobladores - Em. Sustainable Forest finance toolkit. Are you a financier of the forestry industry? Are you aware of key environmental and social risks and issues posed by your clients? Forest degradation is one of the most pressing environmental issues we face. It impacts the planets biodiversity and water resources, and is a significant contributor to climate change. Getting the balance right between economic development and deforestation has proven difficult, and the expansion of certified sustainable forestry has been slow. This is an issue for all companies involved in the supply chain, from forest producers, traders, processors, and end buyers to banks that finance forestry.

Consequently, there is growing interest in the sustainability issues linked to forestry and the risks and opportunities they pose for the financial sector. SFFT_Procurement. Do you have procurement policies and principles for purchasing forestry products such as furniture or paper? To ensure the credibility of external commitments, financial institutions need to practise internally what they promote among their client base.