background preloader

Fellmedia

Facebook Twitter

Fellmedia

Untitled. Untitled. Waarom YMYL invloed heeft op jouw SEO? - Fellmedia. YMYL (Your Money or Your Life) De YOLO (You Only Live Once) hype is alweer een tijdje voorbij, nu is het wereldwijde web in de ban van YMYL (Your Money or Your Life).

Waarom YMYL invloed heeft op jouw SEO? - Fellmedia

Naar het Nederlands vertaald betekent dit “Je Geld of Je Leven”, toch heeft deze trending SEO term niet noodzakelijk te maken met geld. YMYL in combinatie met EAT vormen de basis voor een toekomstgerichte SEO strategie. Op deze pagina bekijken we wat ‘geld’ en ‘leven’ te maken hebben met zoekmachine optimalisatie. Wat is een YMYL pagina? Volgens Google is een YMYL pagina iedere webpagina die invloed heeft op de gezondheid, geluk, veiligheid of financiële stabiliteit van de bezoeker.

Pagina’s die de bezoeker in staat stellen om online een aankoop te verrichten, geld over te maken, rekeningen te betalen etc. Er zijn nog meer onderwerpen, zolang ze vallen onder gezondheid, geluk, veiligheid of financiële stabiliteit kunnen ze aangemerkt worden als YMYL pagina’s. De Medic update Google Quality Rater Guidelines Expertise / Kennis. PDC Carpet Dartmat ✔ Mooie dartmat ✔ Snelle levering ✔

Soorten Dartmatten Dartshop Leiden biedt verschillende soorten en maten vloerbesscherming aan, hieronder kunt u de verschillen lezen:

PDC Carpet Dartmat ✔ Mooie dartmat ✔ Snelle levering ✔

Bulls Carpet Finish Dartmat 60 x 300 ✔ Mooi en handige dartmat ✔✔ Soorten Dartmatten Dartshop Leiden biedt verschillende soorten en maten vloerbesscherming aan, hieronder kunt u de verschillen lezen: Rubber Dartmat De rubber dartmat is 3mm fijn rib lopers en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Bulls Carpet Finish Dartmat 60 x 300 ✔ Mooi en handige dartmat ✔✔

De maten varieren van 250 cm lang tot 300 cm lang, De breedte begint bij 60 cm tm 120 cm. Het grote voordeel van deze rubber dartmatten is dat deze goed blijven liggen, niet omkrullen en makkelijk te reinigen zijn. Carpet dartmat Deze dartmatten zijn mooier en makkelijk te verplaatsen doordat ze lichter in gewicht zijn, zoals bijvoorbeeld deze Bulls Carpet Dartmat Het bevat meerdere mooie kleurtjes dan de rubberen mat, maar zijn vaak zonder oche. Bovenaan in Google: Exclusieve Workshop op locatie - Fellmedia. Untitled. 'Smakelijk'. Eetkamer lamp industrieel - Verlichting van Toen. Een klassieke plafondlamp in de hal, een retro bureaulamp op kantoor of een eetkamer lamp industrieel… Een lamp is niet zomaar een handige lichtbron, het voegt ook sfeer en karakter toe aan jouw huis.

'Smakelijk'. Eetkamer lamp industrieel - Verlichting van Toen

Toch komt een lamp op sommige locaties in de woning veel meer tot zijn recht dan op andere plekken. Stijl en uitstraling van de verlichting moet ook nog eens passen bij jouw inrichting. Ik krijg vaak vragen hoe mensen de eetkamer lamp een industrieel tintje kunnen mee geven, zonder dat het echt enorm robuust wordt. Fabriekslamp Niet eens geïnspireerd op… maar mijn verlichting is rechtstreeks uit de tijd ‘van toen’ geplukt. Bolichwerke De lampen die toen der tijd zijn gemaakt bij Bolichwerke, onze fabriek in Duitsland, worden nog steeds op een soortgelijke manier gemaakt. Dartbord Pakket Basis ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd. Beschrijving Dartbord Pakket Basic Dit Dartbord Pakket Basic is de ideale combinatie om gelijk te kunnen darten.

Dartbord Pakket Basis ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd

Dit dartbord pakket Pro bevat een Winmau Pro SFB dartbord en een schuim rubberen surround ring om de dartpijlen op te vangen die naast het dartbord komen. Winmau Pro SFB Dartbord De Winmau Pro SFB Dartbord staat garant voor kwaliteit. Dartbord Pakket Basis ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd. De Visserslamp is helemaal terug - Verlichting van Toen. Toen ik opzoek was naar benamingen voor mijn lampen kwam ik zowaar te term ‘visserslamp’ tegen.

De Visserslamp is helemaal terug - Verlichting van Toen

Ik wist gelijk wat hier mee bedoeld werd. Ik zag een knus houten vissershuisje tegen de kant van het water voor me. Zo’n eentje met een vervallen stijger en zo’n rood/wit/blauw gekleurd bootje aan een touw dobberend op het wilde water. En ja hoor, aan de rood geverfde wand van dat huisje hangt de wel bekende visserslamp met een gebogen wandbevestiging, licht gewelfde reflector en glazen cilinder of bol. Peter Wright Snakebite World Champion 2020 Edition 25gr ✔ Mobiele Dartbaan Deluxe ✔ Goedkoopste in Nederland ! ✔✔✔ Beschrijving Mobiele Dartbaan Deluxe Deze Mobiele Dartbaan Deluxe is ideaal voor privé, horeca, werkvloer en wedstrijd gebruik omdat hij overal gemakkelijk kan worden neergezet.

Mobiele Dartbaan Deluxe ✔ Goedkoopste in Nederland ! ✔✔✔

Het grote voordeel van deze Mobiele Dartbaan Deluxe is dat u gelijk kan beginnen met darten. Met de portable dart standaard kunt u het binnen enkele tellen uw dartbaan opzetten. Hanglamp eettafel nodig? Uniek, mooi en - Verlichting van Toen. Hanglamp Eettafel, dit moet je weten: Als er iets belangrijk is tijdens een etentje met vrienden of gewoon je ontbijt op maandag morgen is het wel de juiste hanglampen boven de eettafel.

Hanglamp eettafel nodig? Uniek, mooi en - Verlichting van Toen

“Goede verlichting is onderdeel van een goed leven!” Speciaal voor jou heb ik een verzameling gemaakt van 5 hanglampen die super geschikt zijn voor boven jouw tafel, om je een beeld te geven van wat mijn assortiment ‘(hang)lampen boven de eettafel’ voor jou in petto heeft! Hanglamp eettafel #1: Mannheim Hanger Als je voor een wat minder voor de hand liggende hanglamp wilt gaan, dan is deze design hanglamp precies wat jouw eetkamer nodig heeft!

Dit stoere, minimalistische Mannheim Hanger model komt bij jou echt onwijs tot zijn recht. Hanglampen eettafel #2: Berlin II. Wat is SEO? - Fellmedia. Is seo copywriting beter voor jouw bezoeker? - Fellmedia. Let op; Dit artikel gaat alleen over de tekstopbouw, niet over de tags en andere SEO codes.

Is seo copywriting beter voor jouw bezoeker? - Fellmedia

>> lees hier meer over metatags Goede seo copywriting vertelt een verhaal Wanneer je een boek leest begin je niet bij de laatste pagina. Amazon Flight "Krokodil" ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd. Watt zeg je? De juiste lichtopbrengst. - Verlichting van Toen. Hoe zit het nou precies met die lichtopbrengst?

Watt zeg je? De juiste lichtopbrengst. - Verlichting van Toen

60 watt is net te veel en dus niet gezellig boven de keukentafel. En bij 10 watt in de schemerlamp kan je net dat ene puzzelstukje niet er in leggen zoals dat hoort. Toen de meeste lampen nag gloeilampen waren drukten we de lichthoeveelheid uit in watt (wattage). Nu je amper nag gloeilampen kan kopen en de LED’s je om de oren vliegen gebruiken we de uitdrukking ‘lumen’. Bekt niet zo lekker hè? Interne links en 3 tips om jouw bezoekers vast te houden - Fellmedia.

Wanneer iemand zoekt in Google, Bing of een andere zoekmachine zijn ze vaak op zoek naar een duidelijk antwoord op een specifieke vraag. Hoe zorg je ervoor dat deze bezoeker langer op jouw site blijft en meerdere pagina’s bezoekt? Met interne links kun je aandacht langer vasthouden. Wat zijn interne links? Hoe content je bedrijf op de kaart zet - Fellmedia SEO. Content Is King en dat weten we allemaal eigenlijk ook wel. Als je wilt scoren in de zoekmachine is het van groot belang dat je hele mooie en hele goede content op je website hebt staan. Is content nu zo belangrijk om te scoren in de zoekmachine? Ja, dat is het zeker! Content is enorm belangrijk om te scoren in de zoekmachine. Maar wat we niet mogen vergeten en wat we altijd moeten blijven onthouden is voor wie we schrijven. YMYL. Welke invloed heeft dit op jouw SEO? - Fellmedia. Shafts Bedrukken ✔ DartshopLeiden ✔ Snelle levertijd. Peter Wright Snakebite World Champion 2020 Edition 25gr ✔

Google Sterren in de zoekresultaten - Fellmedia. Hoe krijg je Google sterren met zoekmachine optimalisatie? Je hoeft geen chefkok te zijn om sterren te verzamelen. Bij internet marketing spelen sterren een enorm belangrijke rol, een waardering in de Google zoekresultaten is vaak de eerste kennismaking met een bedrijf op internet. Waar komen die sterren eigenlijk vandaan, en hoe kun je zo hoog mogelijk scoren? SEO is zoals altijd weer de oplossing om deze uitdaging te tackelen, op deze pagina leggen we uit hoe jij zonder kooktalent toch sterren kunt verzamelen! Waar komen de gele Google sterren in Google vandaan? Is jouw website een kastanje? - Fellmedia. Is jouw website een kastanje? Martin, wat is dat nou voor een rare vraag.

Of mijn website een kastanje is? Hoe kom je daar nou bij, natuurlijk niet. Ik denk toch dat het zo is, laat ik het aan je uitleggen. Wanneer jij hoger wilt komen in de zoekmachine, en je website vergelijkt met een kastanje, dan moet je een aantal op zoekmachine gerichte aanpassingen gaan maken. Wanneer wij gaan werken aan de zoekmachine optimalisatie van jouw website, dan hebben wij één bijzonder uitgangspunt.

Hoe content je bedrijf op de kaart zet - Fellmedia SEO. Title tag voor SEO én voor jouw bezoekers - Fellmedia. Wat is een title tag? Een title tag is een HTML code waarin de titel van een internetpagina beschreven staat. Deze title-tags worden gebruikt in zoekmachines, het zijn de links waar je op klikt in de zoekresultaten. Je zult begrijpen dat deze title-tags naast SEO ook leesbaar moeten zijn voor de potentiële bezoekers. Daarom moet je een title-tag bedenken die kort maar krachtig de inhoud van de pagina achter de link beschrijft.

Wat is SEO? - Fellmedia. Zwickau wandlamp bij Superette Cafe Amsterdam - Verlichting van Toen. Superette Cafe in Amsterdam; Een hippe vintage uitstraling, klassieke gerechten met een Amsterdamse twist en borrels om nog dorstiger van te worden. Ik krijg er echt al honger en dorst van! Maar ik ga het natuurlijk niet hebben over de vri-mi-bo’s, maar over de ‘oh zulke leuke lampen’ op het terras! Superette Cafe springt er namelijk wel uit met hun rode lichtpunten! Op dit veel te gezellig terras hangen 5 Zwickau wandlampen. Industriele bureaulamp - Verlichting van Toen. Oké, ik ga met m’n billen bloot. Een industriele bureaulamp is voor mij pure seks. Het een vreemde fetisj. Winmau Christian Kist 90% 22 gram - Dartshop Leiden Dartshopleiden ✓ Dartbord Pakket Basis ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd. CONVERSIETOOL - Fellmedia. Lena Rubber Dartmat 300x60 ✔Goedkoopste Dartmat in NEDERLAND ✔

Beschrijving De Lena Rubber Dartmat 300×60 zorgt ervoor dat u vloer bescherming krijgt. Als u klaar bent kunt u de mat weghalen en zo houd u de vloer vrij als er niet gedart word. Deze dartmat heeft de afmeting: 300×60 cm en zal door het gewicht niet verschuiven en zal die altijd mooi vlak op uw vloer blijven liggen. Nylon Naturel X-Short - Dartshop Leiden - Snelle levertijd ! Whiteboard Scorebord Stift ✔ Stiften voor scoreborden ✔ Dartshop Leiden. De beste SEO training van 2020 - Fellmedia. LENA Dartbord Verlichting Basic Aqua ✔ Goedkoopste In Nederland ✔ Watt zeg je? De juiste lichtopbrengst. - Verlichting van Toen. Kies jij voor zwarte wandlampen of een kek ander kleurtje? - Verlichting van Toen. De lampen in de webshop worden voor het effect altijd in de twee basiskleuren getoond aan jou, zoals de zwarte wandlampen en ook de zwarte of witte hanglampen. Roxanne is op bezoek bij Bolichwerke - Verlichting van Toen.

Bij een lampenfabriek had ik het beeld dat een plaat staal via een grote lange lopende band aan het einde is omgetoverd tot een quasi kwalitatieve, maar mooie lamp. Maar toen ik startte met de ideeën voor Verlichting van Toen is dit gelukkig bijgesteld. Er is een bedrijf waarbij nog veel handwerk plaats vindt en daardoor krijgt elke lamp dat beetje liefde en aandacht waar wij als mensen toch zo erg naar verlangen. Eerst een stukje geschiedenis voordat ik kort ga vertellen over mijn bezoeken aan de fabriek tot nu toe.

Dartpunten Zilver 32mm ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd. Wat is EAT en waarom is dit van belang voor SEO? – Fellmedia. Er worden volop afkortingen gebruikt bij internet marketing, waarvan de meeste lettercombinaties op zichzelf niets betekenen. Met EAT is er eindelijk een ‘leesbare’ term, die overigens niets te maken heeft met de betekenis. E-A-T staat namelijk voor Expertise, Authority en Trustworthiness, en is van toepassing op de kwaliteit van webpagina’s. Hoe wordt deze kwaliteit bepaald en wat is de impact op de ranking van websites in Google? Google algoritme updates. YMYL. Welke invloed heeft dit op jouw SEO? - Fellmedia. Hanglamp eettafel nodig? Uniek, mooi en - Verlichting van Toen.

Wie of wat is Kelvin nou precies? - Verlichting van Toen. Kelvin is de allerbeste vriend van Celsius. Shot Foam Wedges ✔ Snelle levering ✔ Groot assortiment ✔ Target Cool Play Dartshirt XXL ✔ Op=OP ACTIE ! ✔ Snelle levering !! Untitled. Hoe content je bedrijf op de kaart zet - Fellmedia SEO. Lena Rubberen Dartmat 300 x 120 ✔ De Goedkoopste Dartmat in NED ✔ Flight met Logo Bedrukken ✔ Snelle levertijd ✔ DartshopLeiden. Waarom Voice Search SEO compleet gaat veranderen - Fellmedia. Google brengt regelmatig updates uit van hun zoekalgoritme. Kleine updates waar je niet direct veel van merkt, of grote updates zoals Panda, Penguin, Hummingbird, die de zoekresultaten van de één op de andere dag om kunnen gooien. Denk niet dat jouw websites hier immuun voor zijn, ze geven zelfs hun eigen sites een penalty wanneer ze zich niet aan de regels houden.

Er is momenteel een transformatie gaande binnen de aanpak van Google, wanneer je hier niet op voorbereid bent kan de ranking van jouw pagina’s de komende tijd kelderen. Voice Search ofwel Spraakgestuurd Zoeken gaat SEO compleet veranderen. LENA Dartbord Verlichting Basic Blauw ✔ Goedkoopste dartverlichting in Nederland. Google ranking is belangrijk - Fellmedia. Werken met een SEO Infographic - Fellmedia SEO. Perfecte verlichting voor vergaderruimten - Verlichting van Toen.

Een industrie lamp de laatste trend of een blijvertje? - Verlichting van Toen. Zwickau wandlamp bij Superette Cafe Amsterdam - Verlichting van Toen. Linkbuilding en de gevaren ervan - Fellmedia. SEO optimalisatie - Lees deze 7 belangrijke tips - FellMedia SEO. Winmau Sniper Darts Rood ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd. Hoe kies je de juiste verlichting? - Verlichting van Toen.

Rubber Dartmat 300x120 cm incl Oche ✔ Goedkoopste Dartmat. Wat zijn de SEO trends voor 2020? - Fellmedia. DSL Cool Dartshirt Black ✔ Perfecte kwaliteit dartshirt voor weinig geld ✔ DSL Cool Dartshirt Black ✔ Perfecte kwaliteit dartshirt voor weinig geld ✔ Home - Fellmedia. OP en AF, AF en AAN (dimmen) - Verlichting van Toen.

Google Instant Search Benefits Local SEO. Google review link aanmaken - Fellmedia SEO. On page SEO 2019: Dit moet je weten! - Fellmedia SEO. YouTube video op je website, verstandig of niet - FellMedia SEO. Kies jij voor zwarte wandlampen of een kek ander kleurtje? - Verlichting van Toen. Plafondlamp spot lamp in jouw interieur - Verlichting van Toen. Conversietool - Fellmedia SEO. Waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is - Fellmedia SEO. Hoger in Google komen met seo [4 tips]. - Fellmedia SEO. Interne links en 3 tips om jouw bezoekers vast te houden - Fellmedia SEO.

Google Sterren in de zoekresultaten - Fellmedia SEO. Gevaar van linkfarms voor de SEO ranking - Fellmedia SEO. On page SEO 2019: Dit moet je weten! - Fellmedia SEO. Word een SEO expert en scoor hoger in Google - Fellmedia SEO. Mission Caution Area 501 Cabinet ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd. LENA Dartbord Verlichting Basic Groen ✔ Goedkoopste in Nederland. Levertijd & verzendkosten ✔ Dartshop Leiden ✔ Snelle levertijd. Waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is - Fellmedia SEO.

Word een SEO expert en scoor hoger in Google - Fellmedia SEO. Waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is - Fellmedia SEO. Google SEO voor online ondernemers - Fellmedia SEO. YouTube video op je website, verstandig of niet - FellMedia SEO. JT Foxx Coaching - Get Coaching from the World's #1 Wealth Coach. Real Results and Success Stories. Interne links en 3 tips om jouw bezoekers vast te houden - Fellmedia SEO. Login - FellMedia SEO.