background preloader

eTwinning képzésen bemutatott web 2.0 alkalmazások

Facebook Twitter

Infografika

A Movie Maker letöltése. Hot Potatoes Home Page. Weboldal készítés ingyen - Webnode. eTwinning. eTwinning. Az eTwinning projektek lebonyolításának egyik fontos feltétele, hogy a pedagógus be tudja-e illeszteni saját tanmenetébe a projektmunkát úgy, hogy ne térjen el a tantervi céloktól, illetve az, hogy mindehhez bírja-e az iskolavezetés szakmai támogatását vagy legalább hozzájárulását.

eTwinning

Ezt a folyamatot leginkább egy olyan képzéssel tudjuk támogatni, amely illeszkedik a magyarországi pedagógus továbbképzési rendszerbe. A 30 órás képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az eTwinning nemzetközi projektet és annak pedagógiai, módszertani és technológiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben. A képzés specialitása, hogy az eTwinning projekt megismertetésén túl - ahhoz korszerű - az oktatás egyéb területeire is adaptálható pedagógiai-módszertani és IKT módszertani ismereteket is biztosítunk a résztvevők számára, mintegy eszközt adva a kezükbe, projektjeik sikeres megvalósításához.

Jó munkát kívánunk! LearningApps - interactive and multimedia learning blocks. Tanulás és Web 2.0 by Attila Főző on Prezi. Creative Commons.

Creative Commons Hungary. Safer Internet - Biztonságosabb internethasználat. Home - eSafety label. eBiztonság Minősítés. If your shop assistant was an app (hidden camera) Otthonaneten.hu. Facebook. Blog, wiki. Kép. Videómegosztók, szerkesztők. Képszerkesztők. Szófelhő. Collaborative mind mapping, concept mapping and outlining. Gondolattérképek. Segédeszközök. Zene & Web2.0. Nagyméretű dokumentumok megosztása / File sharing. Oktatóprogramok Angol. Kicsiknek. Rejtvény. Szervezés, Kommunikáció. Egyéb Web2.0-es alkalmazások.

Gyűjtemények. JOG THE WEB.