background preloader

Mediataidot

Facebook Twitter

Terrorismin kokonaiskuva. Digitreenit 24: Helpot vinkit kännykkäkuvien muokkaamiseen. Kuvia on kiva ottaa ja mukava jakaa.

Digitreenit 24: Helpot vinkit kännykkäkuvien muokkaamiseen

Älypuhelimissa on laadukkaat kamerat ja ne ovat aina mukana, joten kuvia tulee otettuakin. Muutamilla yksinkertaisilla muokkauksilla kuvista saa vielä parempia. Miten käyttää videoita opetuksessa?...- Plant a Question, Grow Answers! Gener... Kuusi somepostausta, jotka tulivat tekijälleen kalliiksi – lue nämä ennen kui... Suomen oikeusistuimissa käsitellään joka vuosi useita tapauksia, joissa joku on julkaissut netissä loukkaavaa tietoa toisen ihmisen yksityiselämästä.

Kuusi somepostausta, jotka tulivat tekijälleen kalliiksi – lue nämä ennen kui...

Tyypillisesti näissä tapauksissa tekijät ovat selittäneet toimineensa vahingossa tai vedonneet sananvapauteen. Tai sitten he ovat puolustautuneet sillä, että toisen ihmisen yksityiselämää koskeva tieto on julkaistu vain yksityisellä Facebook-sivulla, WhatsApp-ringissä tai muuten rajatulle yleisölle. Se ei ole läheskään aina riittänyt. Tiedonhaku. Mainos pitää tunnistaa, olipa kanava tai teknologia mikä hyvänsä « Kuluttaja-... Kuluttajat käyttävät mobiililaitteiden kautta yhä enemmän erilaisia palveluita.

Mainos pitää tunnistaa, olipa kanava tai teknologia mikä hyvänsä « Kuluttaja-...

Myös yhteydenpito, ajanvietto ja tiedonhaku kytkeytyvät tiiviisti mobiililaitteisiin. Appsien, eri kanavien ja sisällöntuotannon kehittyessä myös mobiilimainonta muuttuu, kun mainostajien ja myös sisällöntuottajien on keksittävä uudenlaisia tapoja saada kuluttajan huomio. Esimerkiksi Facebook on vastikään ottanut käyttöön mainosten sijoittamismahdollisuuden erilaisten Facebook-videoiden keskelle ja myös livestreamiin (ks. esim. Mikrobitti 24.2.2017), mikä muistuttaa hieman television mainoskatkoja.

Etusivu - DigiMarkus.fi - Raamattu, joka on aina mukanasi! Facebook Live avaruudesta ei ollutkaan aito - Lasten uutiset. Syksyllä sosiaalisessa mediassa levisi uutinen, jonka mukaan amerikkalaiset astronautit tekivät Facebook Live -lähetyksen suoraan avaruudesta.

Facebook Live avaruudesta ei ollutkaan aito - Lasten uutiset

Lähetys näytti niin hienolta, että moni päätyi jakamaan sitä eteenpäin. Jos video ei olisi ollut niin häikäisevän hieno, moni olisi ehkä tullut pohtineeksi sen todenmukaisuutta. Kaikki Kuvaa EDU. "Monipuolinen ja helppo tapa lisätä osallisuutta sekä oman oppimisen omistajuutta.

Kaikki Kuvaa EDU

Se konkretisoi välittömästi sen, mitä ollaan juuri nyt opettelemassa. Jokainen pääsee itse tekemään, miettimään, pohtimaan ja keskustelemaan. Lisää yhdessä tekemistä. " "Kamerakynän pedagogiikka osallistaa ja sitouttaa lapsia oppimiseen, antaa mahdollisuutta keskustella ja sanallistaa oppimista, motivoi lapsia" Digitreenit - Testaa digitaitosi ja hanki uusia.