background preloader

Kropp och själ

Facebook Twitter

Övningar för ökad stabilitet i nacken. Vid vår Atlasbehandling baserad på ATLANTOtec-metoden behandlas de djupt liggande stabiliserande musklerna i nacken med djupverkande vibrationsmassage.

Övningar för ökad stabilitet i nacken

Ett bra komplement till vår behandling kan även vara att stärka de djupt liggande musklerna i nacken och halsen genom träning. Se nedanstående tips på bra övningar för att träna nackens muskler. Leg. sjukgymnast Anders Agetorp demonstrerar Lejonträning Lejonträning är en modell för träning av nacke och halsrygg med hjälp av gummiband. Modellen är framtagen av leg sjukgymnasten Elna Jonsson. Stretcha nackrosettens muskler. Missar du också gorillan varje dag? - Carolina Gårdheim. Hej fantastiska du!

Missar du också gorillan varje dag? - Carolina Gårdheim

När jag för tjugo år sedan, som trettioåring, gick in i väggen och en stor livskris med dunder och brak gjorde jag en upptäckt som då var helt revolutionerande för mig: Jag insåg att det enbart är jag själv och mina tankar om mig själv och världen som begränsar mig. Att det till och med är jag själv och mina tankar om mig själv och världen som skapar det jag upplever och därför kallar min ”verklighet”. (Samtidigt blev det väldigt tydligt att det ju inte finns någon egentlig ”verklighet”, i den mening vi vanligen lägger i ordet, utan bara olika ”verkligheter” beroende på vem som tittade på världen och därmed skapade den verkligheten för sig själv.) I det ögonblick som den här insikten ramlade ner i mig var det som om en helt ny värld av möjligheter öppnade sig för mig, en värld som hela tiden funnits där, men som jag, omedvetet, stängt ute just genom att jag inte känt till den.

Så här förklarar forskarna detta (på ett ungefär) Samma sak händer varje dag i våra liv. MediYoga Shop. 12 råd för ett medialare och andligare liv. Jag får ofta frågan hur man på ett enkelt sätt kan leva ett andligare och ett mer medialt liv och hur man lär sig att lyssna inåt och känna av energier.

12 råd för ett medialare och andligare liv

Det finns egentligen inget enkelt sätt. Det finns ingen ”snabb fix” in i andlighet utan det är en väg som man måste vandra och det går inte att ta några genvägar eller låta någon annan göra ens jobb. Man utvecklas genom att söka sin väg och sanning. För att komma långt så behöver man gå en lång sträcka som innebär både sökande, själv insikt och personlig utveckling. ”Babysteps” är också steg. 1) Meditation – Tillbringa minst 10min om dagen i absolut tystnad och stillhet. 2) Lyssna inåt – Lita på din intuition. 3) Läs – Läs något andligt/medial som intresserar dig. 4) Kurs – Gå en kurs eller på en föreläsning i något ämne som intresserar dig. 5) Medial cirkel – Starta upp en intressegrupp tillsammans med andra som vill utvecklas. 6) Intuitions kort - Köp någon form av andliga- eller intuitionskort. 9) Skriv! Namaste Vivi. Bloggen om ekologisk och vegetarisk mat, trädgård, barn och hållbar livsstil. Vitakvasten.

PNIT metoden för friska individer och företag, ledarskap och hälsa. Mindfulness - medveten närvaro. Mindfulness - medveten närvaro, är en västerländsk meditations- och terapimetod som har sitt ursprung i öst, bl.a. ur Buddismen.

Mindfulness - medveten närvaro

Mindfulness är en beprövad metod som hjälper dig att ta kontroll över negativa, destruktiva tankar och känslor! Mindfulness minskar stress och oro och höjer medvetenheten i din vardag, genom att skapa bättre förståelse och balans i ditt liv. Med Mindfullness lär du dig att VARA HÄR OCH NU! Ältar du? Läs det här så kommer du sluta. Därför ska du INTE älta 1.

Ältar du? Läs det här så kommer du sluta

Sorgen blir starkare och dröjer kvar längre. Det blir en ond cirkel: ältandet gör oss ledsna och ju ledsnare vi blir desto mer ältar vi. När vi reflekterar över jobbiga känslor och upplevelser påverkar det vårt humör negativt. I värsta fall kan tankegnuggandet leda till depression. 2. 3. 4. Planera din dag och förändra ditt liv. Så når du dina livsmål - i 3 steg 1.

Planera din dag och förändra ditt liv

Ta kontroll över din dag. Gå upp klockan 05 (eller en timme tidigare än vanligt) varje morgon. Kicka i gång hjärnan genom att utföra någon fysisk aktivitet, till exempel en promenad med efterföljande stretchning. Ältar du? Läs det här så kommer du sluta. 12 råd för ett medialare och andligare liv. Bananlakrits (glutenfri, vegan, utan vitt socker)

Recept raw och vego

How to Make The Giant Cancer-Fighting Salad: Chris Wark - The Truth About Cancer. Ty Bollinger is a happily married husband, the father of four wonderful children, devoted Christian, best-selling author, medical researcher, talk radio host, health freedom advocate, former competitive bodybuilder and also a certified public accountant.

How to Make The Giant Cancer-Fighting Salad: Chris Wark - The Truth About Cancer

After losing several family members to cancer (including his mother and father), Ty refused to accept the notion that chemotherapy, radiation, and surgery were the most effective treatments available for cancer patients. He began a quest to learn all he possibly could about alternative cancer treatments and the medical industry. Ty has now made it his life mission to share the most remarkable discovery he made on his quest: the vast majority of all diseases (including cancer) can be easily prevented and even cured without drugs or surgery. 44 Best (Beginner) Bodyweight Exercises Ever! New Age - Tarotkort, Pendel, Vindspel, Rökelse, Aromalampor, Öronljus, Wicca, Änglar, Älva & Drakar. Alltomyoga.se. Meditera & yoga med en Swami från Indien 17-23 november Den internationella meditationsläraren Swami Jyothirmayah kommer till Sverige och bjuder in alla som är intresserade av att finna lite mer frid och lycka till en kväll med yoga och meditation.

Alltomyoga.se

Dessa donationsbaserade kvällsworkshops börjar i Malmö och fortsätter till Göteborg, Kristinehamn och sist Stockholm. De olika städerna bjuder på olika teman men Swami Swami Jyothirmayah […] Raw lakritsglass med cookie dough - Min favoritglass har alltid varit den med kakdeg i. Vad betyder Namasté? Hälsa Hållbarhet Helhet. PCRM-Broschyr-2014-02-02-C.pdf. HEM - rawfoodmiddagar. Annaottosson.se. Free Online Yoga Classes at YogaYak.com Meditation Pranayama. Halsa. SmartaMaten. Bejlas Gåva. Mozilla Firefox startsida. Start. GRÖN SMOOTHIE - ENERGIRIK OCH FULLT AV VITAMINER. Gröna smoothies är powerfood som är sprängfyllda av näringsämnen.

GRÖN SMOOTHIE - ENERGIRIK OCH FULLT AV VITAMINER

Den går snabbt att göra och är ett jättebra sätt att både bli mätt, fylld av energi och minskar sötsuget. Gröna smooties har länge varit en naturlig del inom Rawfood rörelsen, men nu börjar fler och fler få upp ögonen för detta smidiga och lätta sätt att ge hälsan en riktig boost. Det fina med dessa gröna smoothies är också att du kan blanda efter tycke, smak och behov. Det finns några enkla hållpunkter som du ska hålla dig till för att det ska bli en riktig grön smoothie. Dessa är: Blanda endast i gröna bladgrönsaker, grönsaker, frukt och vatten.Blanda inte för många ingredienser.Sätt ihop smaker som du tycker om.Variera de gröna bladen du använder i din smoothie (spenat, ruccola, salladsblad, kål etc.). Gröna smoothies gör dig mest nytta om du äter dem på morgonen på fastande mage. I min gröna smoothie blandade jag: SpenatÄrtskottAnanasBananVatten - ca 2 dl.

PERFECT HEALTH 101 - Fokus på mat och hälsa - PERFECT HEALTH 101. Sanna Ehdin - IFD-maten. Här samlas info om den nya IFD-maten, vad den innebär och dess fantastiska fördelar för hälsan.

Sanna Ehdin - IFD-maten

Det nya är att vi kan välja en kost som kallas IFD-mat och som har en hög inflammationsdämpande faktor. IFD-maten främjar friskprocesserna och motverkar kronisk inflammation. Det är friskkost som till stor del består av färgrika grönsaker, fisk, olivolja, rapsolja och nötter. Fisk är särskilt nyttigt – ta gärna tillskott av fiskleverolja. De bästa kryddorna är vitlök, lök, ingefära, gurkmeja, cayennepeppar och chili, som var och en är starkt inflammationsdämpande. Glöm GI – nu är det IFD som gäller! Hur börjar man? Kokosolja Anabelles Virgin Coconut Oil, Olja från kokos och kokosnöt, kokosnöts olja. Naturlig syn - perfekt syn med synträning. Hampa, hampaprotein. Dennis Jensen Osteopat. 2be Det finns genvägar !

Zarah Öbergs blogg om Pigga Barn, Kostkoll och alla hennes dagliga hälsoäventyr. Välkommen - Eilas. Balans I Kroppen - webshop. Om naturkosmetik från Crearome. Naturliga råvaror för en sund kropp! Crearome erbjuder naturliga råvaror av högsta kvalitet för tillverkning av naturkosmetika. Crearome/Naturkosmetikkompaniet är marknadsledande i Sverige på eteriska oljor och råvaror för egen tillverkning av hud- och hårvårdsprodukter. Försäljningen sker direkt till konsumenter och till mindre företag som tillverkar naturkosmetika.

Pearltrees videos