background preloader

Cavalluccio

Facebook Twitter

OKL

Thinglink. Pantomiimikortit luterilainen kko. Föremålskort Lutherska kyrkan. Audio Lingua - mp3 in english, german, spanish and french. Galgenmännchen spielen - bab.la Sprachportal. Ba Ba Dum. Kieli pelittää. Barnbibblan. Senjaopettaa | Senja opettaa sinulle ruotsia. Mistä ilmaisia kuvia löytää – 7 parasta kuvapankkia. Oletko luonut uudet verkkosivut, mutta ne näyttävät tylsiltä? Kirjoitatko paljon, mutta artikkeleihin ei millään tunnu löytyvän sopivia kuvia? Mistä löydät inspiroivan taustan sosiaalisen median postauksellesi? Ei hätää! Listasimme 7 parasta kuvapankkia, joista voit napata ilmaisia kuvia kotisivuillesi – täysin laillisesti. Etsitkö grafiikkaa someen? Kuvitukseen kannattaa panostaa, koska se lisää sisältöjesi kiinnostavuutta kävijöiden silmissä. Huomaa! Pixabay.com Pixabay.com on yksi internetin laajimmista ilmaisia kuvia tarjoavista kuvapankeista.

Helppo hakuominaisuus auttaa sinua löytämään juuri käyttötarkoitukseesi sopivat kuvat. Stocksnap.io Stocksnap.iossa on tuhansia Creative Commons 0 -lisenssillä varustettuja valokuvia, ja uusia tulee päivittäin! Kuten hakulaatikon alla lukee, näitä kuvia voit käyttää missä tahansa ilman mainintaa niiden alkuperästä: Unsplash.com Unsplash.comissa kuvat ovat todella huippulaadukkaita! Sivustolle lisätään kymmenen uutta kuvaa kymmenen päivän välein. Unsplash | Free High-Resolution Photos. Over 389,740 Free Photos and Images. HH some tutuksi: Vimpaimet. Tässä on Outin kokoama lista enemmän ja vähemmän hyödyllisistä työvälineistä (vimpaimista) sosiaalisen median tarpeisiin, opiskeluun ja opetuskäyttöön.

Katso listaa ja etsi vinkkejä omaan käyttöösi tai sovellusten esittelyyn. viikonvalo -blogissa on avoimen lähdekoodin ohjelmia (eivät some sovelluksia, ainakaan kaikki) jokaiselle viikolle. Tutustu ja ihmettele. Top 100 Tools 2011. Ja vielä jotain aivan muuta, HHsomea kuitenkin. HHsome-blogi ja Pearltrees. How (not) to use QR codes. Scholae Futurum. Mediamaisteri - verkko-oppiminen - eLearning - HRD. Centre for Learning and Performance Technologies | Jane Hart's independent resource site about learning trends, technologies and tools. Matleenan blogi. Matleena Laakso presentations | SlideShare. Pelillisyys & mobiilioppiminen kielten opetuksessa. 8. lokakuuta 2015 | Anna von Zansen Opiskelijoiden älypuhelimet ja tabletit, opettajan tietokone, tabletti ja älypuhelin sekä langaton nettiyhteys tuovat mobiileja mahdollisuuksia myös kielten oppimiseen.

Artikkelissa esitellään kirjoittajan omakohtaisia kokemuksia iPadin, iPod touchin sekä opiskelijoiden älypuhelimien hyödyntämistä aikuiskoulutuksessa. Miksi mobiilioppimista ja pelillisyyttä kielten opetukseen? Rentouttava vaikutus, leikkisyys, motivointiUteliaisuuden hyödyntäminen, tekemällä oppiminenOpiskelua helppo jatkaa kun itselle sopii, vaikkapa bussissaKielten opiskelu osaksi arjen rutiineja, säännöllisyysOsallistaminen, yhteistoiminnallisuus, vuorovaikutusTyöelämän taidot, autenttiset viestintätilanteetMahdollisuus eriyttää opetusta, opiskelija voi edetä omaan tahtiinTaskusta löytyvä älypuhelin hyötykäyttöön Pelillisyys kannattaa – se rentouttaa ilmapiiriä, tukee muistia ja mahdollistaa opetuksen eriyttämisen.

Tuumasta toimeen! Tunteja aktivoivia sovelluksia. Android-sovellukset - Mobiilisovellukset opetuksessa. Kieli, koulutus ja yhteiskunta – lokakuu 2015. Mobiilioppiminen. Mobiilisovellukset opetuksessa. Mobiilivälineitä on testattu Helsingin kouluissa innokkaasti jo muutaman vuoden ajan. Opettajat ja oppilaat ovat ottaneet uudet välineet innolla vastaan. Eikä ihme! Mobiilivälineiden tuoma uudenlainen oppimisen kulttuuri antaa oppimiseen ja opettamiseen monia uusia mahdollisuuksia, joista ei voinut vuosikymmen sitten edes uneksiakaan. Tästä innosta syntyvästä osaamisen kehittymisestä haluamme jakaa kaikille, jotka haluavat olla kehityksessä osallisina. Mobiilin oppimisen muutoksessa kannattaa olla murrosvaiheessa mukana - herkällä korvalla.

Mobiiliuteen liittyy myös jakamisen ja osallistumisen mahdollisuus, joka mahdollistaa hyvässä ja pahassa uusia asioita opetuksessa. Muutoksessa oleminen vaatii tarkkuutta ja selkeyttä. Helsingissä käynnissä olevat mobiilioppimista edistävät hankkeet löytyvät Mediakeskuksen sivuilta kootusti. Tällaisten staattisten listausten ongelma on muutosherkkyyden vaillinaisuus. Mobiilisovellukset - Mobiiliopas 2.

Sovellusvertailutaulukko sisältää iOS, Android ja Windows RT -ympäristöissä toimivat maksuttomat ja maksulliset vaihtoehdot seuraavista sovelluksista Videonteko Mind MapSarjakuvatHahmoanimaatiot Keskeisiä mobiilisovelluksia eri käyttötarkoituksiin Lue lisää Mobiilisti-hankkeen blogissa: Sovellus: Freenote (CC BY -SA: Tessa Salmia) Sovellus: PhotoShake (CC BY -SA: Johanna Salmia) Opeverkostot - Facebook. Osallistu tämän wikin rakenteluun. OHJE: Lisää tietoja ja linkkejä: klikkaa Edit, kirjoita haluamaasi kohtaan (listat aakkosjärjestykseen) ja tallenna.

Palaute. Facebook on yhä useampien suosima verkottumispaikka myös ammatillisesti. Facebookin käyttöehdot ovat käyttäjän kannalta huonot eikä ympäristön käytettävyyskään aina ole verraton, esimerkiksi keskusteluketjuja ei saa linkitettyä muille verkkosivuille. Mobiilioppiminen - AmmattiPeda. Mobiili elämäntapa on tullut jäädäkseen. Teknologian kehittymisen myötä verkostot, työ ja opintoihin liittyvät kokonaisuudet ovat käden ulottuvilla ajasta ja paikasta riippumatta. Jo nyt työelämässä mobiiliteknologia on osa arkea. Mobiili ulottuvuus mahdollistaa entistä työelämälähtöisemmät polut ammattiin ja tekee parhaimmillaan opiskelijasta aktiivisen tiedon tuottajan, oman oppimisensa näkyväksi tekijän. Koulutamme tulevaisuuden osaajia, joten annetaan heille parhaat mahdolliset eväät työelämään. Sukella mobiilioppimisen ja -ohjauksen hyviin käytäntöihin, malleihin, vinkkeihin ja linkkeihin edu.fi:ssä. Opiskelija jokapaikan oppiminen yhteisöt ja verkostot apuna ja tukena Opettaja monipuolisia ratkaisuja oppimisen ja ohjauksen tueksi opiskelijan osaaminen näkyväksi Työelämä tarjolla täsmäapua opiskelijan ohjaukseen osaamisen tuki taskussa Koulutuksen järjestäjä tukee yksilöllisempiä oppimispolkuja helpottaa työssäoppimisen ohjausta.

Socrative. Quizizz: Fun Multiplayer Classroom Quizzes. Edustore - kuntien yhteinen sähköisten oppimateriaalien jakelupalvelu. Mobiilisti: Mobiililaitteiden käyttö oppimisen välineenä ei ole tietotekniikkaa vaan pedagogiikkaa. Päivittäismediassa on monesti puurot ja vellit sekaisin, mitä tulee mobiililaitteiden käyttöön opetuksessa. Tabletlaitteet tulevat –tyylisten otsikoiden alla puhutaan tietotekniikan opettamisesta taivastellen sitä, miten iPadin avulla oppilaat eivät voi ymmärtää, mistä tietokoneen bittinen sydän rakentuu.

Uutisoitaessa olisi tärkeää ymmärtää, puhutaanko oppimisen välineestä vai kohteesta. Mutta toisaalta, voisihan olla mielenkiintoista osallistua vaikka tietotekniikan ja historian opettajien yhteistuumin rakentamaan lähihistorian opintojaksoon, jossa projektioppimisen hengessä tutkittaisiin laitteita ja bittejä keskustietokoneista pc-koneisiin, tablettietokoneisiin ja Raspberry Pi’hin asti. Opiskelijat voisivat kerätä tietoa aiheesta ja ottaa kuvia laitteista museoissa ja tekniikkaliikkeissä. Pari asiantuntijahaastattelua yliopiston tietotekniikan laitoksella toisi hommaan potkua. Pauliina Venho Blogitekstin inspiraation lähteitä: Helmiä mobiilioppimisen maailmasta (Käy lisäämässä omasi!) Tiinasarisalmi - TVT-vinkkejä kielten opettajille 2017. Skip to main content Create interactive lessons using any digital content including wikis with our free sister product TES Teach.

Get it on the web or iPad! Guest Join | Help | Sign In tiinasarisalmi Home guest| Join | Help | Sign In Turn off "Getting Started" Loading...