background preloader

Cavalluccio

Facebook Twitter

Audio Lingua - mp3 in english, german, spanish and french. Galgenmännchen spielen - bab.la Sprachportal. Ba Ba Dum. Kieli pelittää. Barnbibblan. Senja opettaa sinulle ruotsia. Mistä ilmaisia kuvia löytää – 7 parasta kuvapankkia. Oletko luonut uudet verkkosivut, mutta ne näyttävät tylsiltä?

Mistä ilmaisia kuvia löytää – 7 parasta kuvapankkia

Kirjoitatko paljon, mutta artikkeleihin ei millään tunnu löytyvän sopivia kuvia? Mistä löydät inspiroivan taustan sosiaalisen median postauksellesi? Free Images - Pixabay. Visual Hunt. Free High-Resolution Photos. Over 389,740 Free Photos and Images. Centre for Learning and Performance Technologies. HH some tutuksi: Vimpaimet. Tässä on Outin kokoama lista enemmän ja vähemmän hyödyllisistä työvälineistä (vimpaimista) sosiaalisen median tarpeisiin, opiskeluun ja opetuskäyttöön.

HH some tutuksi: Vimpaimet

Katso listaa ja etsi vinkkejä omaan käyttöösi tai sovellusten esittelyyn. viikonvalo -blogissa on avoimen lähdekoodin ohjelmia (eivät some sovelluksia, ainakaan kaikki) jokaiselle viikolle. Tutustu ja ihmettele. Top 100 Tools 2011. Ja vielä jotain aivan muuta, HHsomea kuitenkin. Scholae Futurum. Mediamaisteri - verkko-oppiminen - eLearning - HRD. Jane Hart's independent resource site about learning trends, technologies and tools. Matleenan blogi. Matleena Laakso presentations. Pelillisyys & mobiilioppiminen kielten opetuksessa. 8. lokakuuta 2015 | Anna von Zansen Opiskelijoiden älypuhelimet ja tabletit, opettajan tietokone, tabletti ja älypuhelin sekä langaton nettiyhteys tuovat mobiileja mahdollisuuksia myös kielten oppimiseen.

Pelillisyys & mobiilioppiminen kielten opetuksessa

Artikkelissa esitellään kirjoittajan omakohtaisia kokemuksia iPadin, iPod touchin sekä opiskelijoiden älypuhelimien hyödyntämistä aikuiskoulutuksessa. Miksi mobiilioppimista ja pelillisyyttä kielten opetukseen? Android-sovellukset - Mobiilisovellukset opetuksessa. Kieli, koulutus ja yhteiskunta – lokakuu 2015. Mobiilioppiminen. Mobiilisovellukset opetuksessa. Mobiilivälineitä on testattu Helsingin kouluissa innokkaasti jo muutaman vuoden ajan.

Mobiilisovellukset opetuksessa

Opettajat ja oppilaat ovat ottaneet uudet välineet innolla vastaan. Eikä ihme! Mobiilivälineiden tuoma uudenlainen oppimisen kulttuuri antaa oppimiseen ja opettamiseen monia uusia mahdollisuuksia, joista ei voinut vuosikymmen sitten edes uneksiakaan. Tästä innosta syntyvästä osaamisen kehittymisestä haluamme jakaa kaikille, jotka haluavat olla kehityksessä osallisina. Mobiilisovellukset - Mobiiliopas 2. Sovellusvertailutaulukko sisältää iOS, Android ja Windows RT -ympäristöissä toimivat maksuttomat ja maksulliset vaihtoehdot seuraavista sovelluksista Videonteko Mind MapSarjakuvatHahmoanimaatiot Keskeisiä mobiilisovelluksia eri käyttötarkoituksiin Lue lisää Mobiilisti-hankkeen blogissa: Sovellus: Freenote (CC BY -SA: Tessa Salmia) Sovellus: PhotoShake (CC BY -SA: Johanna Salmia)

Mobiilisovellukset - Mobiiliopas 2

Opeverkostot - Facebook. Osallistu tämän wikin rakenteluun.

opeverkostot - Facebook

OHJE: Lisää tietoja ja linkkejä: klikkaa Edit, kirjoita haluamaasi kohtaan (listat aakkosjärjestykseen) ja tallenna. Palaute. Mobiilioppiminen - AmmattiPeda. Mobiili elämäntapa on tullut jäädäkseen.

Mobiilioppiminen - AmmattiPeda

Teknologian kehittymisen myötä verkostot, työ ja opintoihin liittyvät kokonaisuudet ovat käden ulottuvilla ajasta ja paikasta riippumatta. Jo nyt työelämässä mobiiliteknologia on osa arkea. Mobiili ulottuvuus mahdollistaa entistä työelämälähtöisemmät polut ammattiin ja tekee parhaimmillaan opiskelijasta aktiivisen tiedon tuottajan, oman oppimisensa näkyväksi tekijän. Koulutamme tulevaisuuden osaajia, joten annetaan heille parhaat mahdolliset eväät työelämään. Sukella mobiilioppimisen ja -ohjauksen hyviin käytäntöihin, malleihin, vinkkeihin ja linkkeihin edu.fi:ssä. Socrative. Quizizz: Fun Multiplayer Classroom Quizzes.

Edustore - kuntien yhteinen sähköisten oppimateriaalien jakelupalvelu. Mobiilisti: Mobiililaitteiden käyttö oppimisen välineenä ei ole tietotekniikkaa vaan pedagogiikkaa. Päivittäismediassa on monesti puurot ja vellit sekaisin, mitä tulee mobiililaitteiden käyttöön opetuksessa.

Mobiilisti: Mobiililaitteiden käyttö oppimisen välineenä ei ole tietotekniikkaa vaan pedagogiikkaa

Tabletlaitteet tulevat –tyylisten otsikoiden alla puhutaan tietotekniikan opettamisesta taivastellen sitä, miten iPadin avulla oppilaat eivät voi ymmärtää, mistä tietokoneen bittinen sydän rakentuu. Uutisoitaessa olisi tärkeää ymmärtää, puhutaanko oppimisen välineestä vai kohteesta. Mutta toisaalta, voisihan olla mielenkiintoista osallistua vaikka tietotekniikan ja historian opettajien yhteistuumin rakentamaan lähihistorian opintojaksoon, jossa projektioppimisen hengessä tutkittaisiin laitteita ja bittejä keskustietokoneista pc-koneisiin, tablettietokoneisiin ja Raspberry Pi’hin asti. Opiskelijat voisivat kerätä tietoa aiheesta ja ottaa kuvia laitteista museoissa ja tekniikkaliikkeissä.

Tiinasarisalmi - TVT-vinkkejä kielten opettajille 2017.