background preloader

Didaktik

Facebook Twitter

Matematikvanskeligheder

Vurderingstips – Vurderingspraksis. Her er en liste over vurderingstipsene jeg har publisert: Vurderingstips 23: Unngå rangering.

Vurderingstips – Vurderingspraksis

Vurderingstips – Vurderingspraksis. Jobb med læreplan, mål, kjennetegn og kriterier. Elever og lærlinger lærer best når de forstår hva de skal lære og hva som forventes av dem.

Jobb med læreplan, mål, kjennetegn og kriterier

Ordliste Mål: Kompetansemål er fastsatt i læreplaner for fag. Dersom man ser det som hensiktsmessig å utarbeide læringsmål, skal de være utledet av kompetansemål. Mål kan gjelde for kortere eller lengre perioder; en time eller en dag, en måned eller ett eller flere år (f.eks. frem til slutten av 4. trinn, 10. trinn eller VG2). Engasjerende naturfag. Lærerrommet: VfL samleside. Lærerbloggen: Filmer til undervisningsinspirasjon. Engasjerende naturfag. «Test deg selv – hva vet jeg fra før?»

Engasjerende naturfag

Pedagogiske nettsteder. Leter du etter gode digitale verktøy både for lærere og elever?

Pedagogiske nettsteder

Nettstedet Educational Technology har samlet det meste av det beste i 27 kategorier. 50 Tips, Ideas, and Tricks for 7th grade. Let’s be honest, ​seventh grade is a unique year in a child’s (and a teacher’s) life.

50 Tips, Ideas, and Tricks for 7th grade

It takes a special kind of patience to teach middle school, and particularly ​seventh grade. So, look no than these 50 tips, tricks and ideas from the WeAreTeachers Helpline and around the ​Web, just for ​seventh grade. UgeskemaRevolutionen.dk -UgeskemaRevolutionen.dk. Læring i det 21.århundrede. Velkommen til det 21.århundrede og til Danmarks måske første onlinekursus for lærere.

Læring i det 21.århundrede

Er du underviser er dette kursus lige det, du har brug for i forhold til at blive klædt på til at give dine elever en spændende og tidssvarende undervisning, der giver dem de kompetencer, som de vil få brug for i det 21.århundrede. Jeg har det af og til sådan, at jeg har følt, at jeg har gået over broen, som du kan se på billedet, når jeg skulle definere, hvad mine elever i virkeligheden har brug for at lære. Det satte jeg mig for at undersøge og dette kursus er resultatet.

Med udgangspunkt i samfundets ændringer skal vi se på teorier om læring i det 21.århundrede, forskellige bud på, hvad eleverne skal lære og hvordan man så kan lære dem det. The Go-To people of Game-Based Learning. [forside] - Center for Rummelighed. Velkommen til iDidaktik - iDidaktik.dk. 06 Undervisning i England: Læringsmål. Mål for timen: ”I har alle sammen lavet fejl i stærke verber i den nationale test, så målet med denne time er, at I lærer at definere stærke verber.

06 Undervisning i England: Læringsmål

Det vil give jer en karakter højere ved næste test.” Sådan lyder lærerens introduktion til engelsk­timen på Seaham School of Technology. Flippedlearning. Didaktik. Inquiry i naturfags undervisningen. Hvem er du, når du er digital? - Center for Digital pædagogik. Nutidens digitale teenagere forstår at netværke.

Hvem er du, når du er digital? - Center for Digital pædagogik

Biology - Homework and Study Help - Free help with your Biology homework. Can I take a course at HippoCampus for credit?

Biology - Homework and Study Help - Free help with your Biology homework

How do I enroll in a course at HippoCampus? Are there any fees to take your courses? How do I make a comment or ask a question? How do I get individual help with my homework assignment? What are the preferred texts? How can I use HippoCampus in my classroom? Technology in Education. Beredskabsplan - Børn & Familie og Skole. Kritiske funktioner At beskytte de børn og unge, som er i vores varetægt i dagtilbud, skole og på opholdssteder.

Beredskabsplan - Børn & Familie og Skole

Www.undervis.dk. JUMP Math. Worksheets, Lesson Plans, Teacher Resources, and Rubrics from TeAch-nology.com. Søgeresultater. Iundervisning.dk - Regnemaskinen Kategori: 07. Plugins & Programmer: Matematik: Regnemaskinen Hvor kunne det være godt, hvis man kunne øve plus, minus, division eller gange imod hinanden, selvom man ikke var på samme niveau. IT i skolen - en blog om it, læring, didaktik og uddannelse. 8.-10. trinn. Opplegg - Matematikksenteret. GratisSkole.dk: Velkommen til gratisskole.dk. Michael Pødenphant. Folkeskolereformen. Tre mål - flere midler Folkeskolereformen har 3 overordnede mål: At eleverne skal blive så dygtige som de kanAt medvirke til at bryde den negative sociale arvAt medvirke til at skabe respekt om skolen og lærerprofessionen Dertil er der givet en række midler til at nå målene.

Det handler om flere undervisningstimer, mere fokus på de enkelte fag og understøttende undervisning. Alle voksne omkring børnene i og uden for skolen skal medvirke til, at eleverne lærer og trives. Øvelser. Experimentarium: Experimentarium City på skolen. Experimentarium City er meget mere end udstillinger, festivaler og skolemateriale. Vi udvikler både undervisningstilbud, onlinespil, ressourcerum og konkurrencer, som du kan bruge i undervisningen hjemme på skolen.

Læs mere om de enkelte undervisningstilbud. Miljøstatus i Norge : Skolesider. Inspiration til undervisning i natur, teknik og sundhed. Apps kan gøre dig klogere. Det kan blive nemmere og sjovere at lære med de utallige videnskabelige apps. (Foto: Colourbox) Verdens bedst sælgende app er spillet Angry Birds, der går ud på at kaste vrede fugle efter grønne grise. Men apps er ikke kun sjov og ballade. - Nysgjerrigper - Skoven-i-skolen.dk. Om Skoletjenesten – Københavns Universitet. Tag din 7.-10. klasse med ind i laboratorierne på Københavns Universitet og oplev forskningsformidling i form af hands-on oplevelser med biologi, geografi, kemi, nanoteknologi og fysik. Øvelserne foregår i moderne laboratorier på Det Sundhedsvidenskabelige (SUND) og Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE). Alle tilbuddene er gratis Tværfaglige forløb i biologi, kemi, fysik og geografi Øvelserne tager udgangspunkt i fagplanerne for fagene biologi, kemi, fysik og geografi eller flere kombineret.

Smartboardskolen.