background preloader

Deals sites

Facebook Twitter

Simeioseis. Προσφορά Personal-Trainers Studio. Ένα σύστημα προπόνησης με πολλαπλά οφέλη για όλο το σώμα .

Προσφορά Personal-Trainers Studio

Με χρήση ιμάντων γυμνάζεται όλο το σώμα πολύπλευρα χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος ! Ιδανικό για όσους θέλουν να χάσουν κιλά και θέλουν γρήγορη γράμμωση . Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε! Pilates Το Pilates είναι μία μέθοδος άσκησης η οποία επινοήθηκε και τελειοποιήθηκε από τον JosephPilates, με έμφαση στην ισορροπημένη σωματική κατάσταση, μέσα από ασκήσεις δύναμης, ευκαμψίας και υποστήριξης της ανατομικής λειτουργικής κίνησης του σώματος. Core Stability Κάποιες από τις ασκήσεις ίσως να σας θυμίζουν λίγο pilates. Kettlebells Η προπόνηση με kettlebells αναπτύχθηκε στη Ρωσία και σήμερα χρησιμοποιείται για την εκτέλεση βαλλιστικών (εκρηκτικών) κινήσεων οι οποίες συνδυάζουν τα στοιχεία την δύναμης, της ταχύτητας και της ισορροπίας.

Αerobic Fusion Dance Aerobic Αερόβια μέθοδος προπόνησης με χορογραφία. Πολυθρόνα Massage Slendo Lavita Η πολυθρόνα μασάζ Slendo Lavita διαθέτει «Νεφρίτη». Προσφορά Body Style. Pilates: Μία ολοκληρωμένη μέθοδος ασκήσεων που στοχεύει στην ενδυνάμωση και επιμήκυνση των μυών ώστε να βελτιωθεί η στάση και η ευθυγράμμιση του σώματος .

Προσφορά Body Style

Yogilates: Το Yogilates είναι ένας συνδυασμός από Yoga και Pilates μαζί. Το Yogilates βοηθάει στην ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως σκολίωση, κύφωση, λόρδωση. Tabata: Δυναμικό πρόγραμμα δύναμης-αντοχής και καύσης λίπους. To Tabata training είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος η οποία μπορεί να ενισχύσει την αντοχή σου και παράλληλα να κάνει τον μεταβολισμό σου να λειτουργεί μέχρι και 36 ώρες μετά την προπόνηση. Hips & Belly: Πρόγραμμα ενδυνάμωσης και σύσφιξης αποκλειστικά των κοιλιακών & των ραχιαίων μυών καθώς και των μυών των ποδιών .

Ορθοσωμική: Απευθύνεται σε όλους, σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Pump: Το Pump είναι ένα δυναμικό ομαδικό πρόγραμμα που βασίζεται στην προπόνηση με βάρη . Προσφορά Εν Σώματι. Zumba Πρόκειται για μια «εναλλακτική» μορφή άσκησης η οποία έχει φέρει επανάσταση στο χώρο του fitness.

Προσφορά Εν Σώματι

Συνδυάζει κινήσεις από βραζιλιάνικη samba, hip-hop, reggaeton, salsa και άλλους latin χορούς με κινήσεις αεροβικής δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα το οποίο τονώνει το και γυμνάζει το σώμα. Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης ενώ δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στην αεροβική γυμναστική ή στο χορό προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιος ένα μάθημα Zumba. Pilates Ο νέος τρόπος γυμναστικής για όλους. Ορθοσωματική Γυμναστική Απλές ασκήσεις ενδυνάμωσης που ενδείκνυνται για παθήσεις της μέσης, των γονάτων, του αυχένα, κύφωση, λόρδωση, σκολίωση. Cross Fit Συνδυασμός προπόνησης για κάψιμο λίπους, αντοχή, δύναμη, μυϊκή μάζα. Mix Αerobic Συνδυασμοί αερόβιας γυμναστικής υψηλής έντασης χωρίς αναπηδήσεις. Προσφορά GNS. Προσφορά Viva La Vita.

Yogilates - Πρόγραμμα αφιερωμένο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ψυχής και του σώματος.

Προσφορά Viva La Vita

Συνδυάζει την Power Yoga με την Pilates σε μία απαλή ατμόσφαιρα. Pilates - Το αντίβαρο της καθιστικής ζωής του στρες, της πολύωρης εργασίας. Μέθοδος γυμναστικής με θεραπευτικό αποτέλεσμα που απευθύνεται σε κάθε ασκούμενη. Zumba - Η Zumba είναι ένα ομαδικό, αερόβιο πρόγραμμα που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα στην ρουτίνα του αερόμπικ, δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθάει να κάψετε από 400 έως 1.000 θερμίδες την ώρα. ΤRX - σύστημα προπόνησης με πολλαπλά οφέλη για όλο το σώμα . Λιπομέτρηση - Μπορείτε να υπολογίσετε πόσα κιλά λίπους έχει το σώμα σας, πόσα κιλά είναι η άλιπη μάζα (το βάρος των μυών, των οστών και των οργάνων) και να βρείτε αν έχετε περιττά κιλά.

Power Vibro Plate - Η επιστημονική εξέλιξη του τρόπου εκγύμνασης που εξασφαλίζει γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα. Προσφορά Gym & Tonic. H γυμναστική είναι ο τρόπος για να μπορέσετε να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε αλλά και την πιο θετική ψυχολογία.

Προσφορά Gym & Tonic

Το γυμναστήριο Gym & Tonic παρέχει τις υπηρεσίες του τα τελευταία 8 χρόνια στην περιοχή Χαριλάου και έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να κερδίσουν χρόνια από τη ζωή τους. Με την σωστή άσκηση προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες που έχει ο καθένας σας προσωπικά στο γυμναστήριο Gym & Tonic θα βρείτε την διέξοδο που όλοι έχετε ανάγκη.

Στον όμορφο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για ομαδικά και ατομικά προγράμματα μπορείτε να κάνετε γυμναστική, μυϊκή ενδυνάμωση, cardio fitness αλλά και ομαδικά pilates, aerobic, zumba, power bars και yoga. Παράλληλα στο Gym & Tonic λειτουργούν και τμήματα Πολεμικών Τεχνών, ενώ σε συνεργασία με Διαιτολόγο-Διατροφολόγο παρέχονται και υπηρεσίες για αδυνάτισμα παροχή εξατομικευμένης διατροφής και λιπομέτρηση. Αθλητισμός. Keratsini Voice - Κερατσίνι Voice: Τα δέκα καλύτερα site με Προσφορές και Εκπτωτικά Κουπόνια! Επειδή στις μέρες μας το κάθε ευρώ μετράει συγκεντρώσαμε τα 10 καλύτερα site με Προσφορές και Εκπτωτικά Κουπόνια από τα οποία μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές.Οι αγορές είναι απόλυτα ελεγμένες χωρίς κανένα κίνδυνο ασφάλειας, πάμε να τα δούμε… 1)Cheapis Το Cheapis μπήκε πολύ δυναμικά στο χώρο των προσφορών και διαφημιστικέ έντονα από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Keratsini Voice - Κερατσίνι Voice: Τα δέκα καλύτερα site με Προσφορές και Εκπτωτικά Κουπόνια!

Οι προσφορές που παρουσιάζει ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες. Μιλάμε για ένα site που μπήκε μετά τους άλλους και γρήγορα κατάφερε να πιάσει τα υπόλοιπα λόγω των καλών προσφορών που έχει. 2)Groupon Είναι γνωστό σε όλους μας πλέον αφού το Groupon είναι το μεγαλύτερο site προσφορών στο κόσμο και μόνο γι’ αυτό αξίζει να το δεις. 3)Dealsafari. Τα 9 καλύτερα site με προσφορές (Golden Deals, Groupon, Cheapis, Deal Safari, Deal my Day, Deals 365 και άλλα) Όλα τα Deals – Όλες οι Προσφορές στη Θεσσαλονίκη. Ola Ta Deals / Προσφορές για Θεσσαλονίκη /

Όλα τα Deals – Όλες οι Προσφορές στη Θεσσαλονίκη