background preloader

Bakostu

Facebook Twitter

Világ: földrészek és óceánok (rajzos verzió) - Térképes kvízjátékok. Afrika, Antarktisz, Atlanti-óceán, Ausztrália, Ázsia, Csendes-óceán, Dél-Amerika, Déli-óceán, Észak-Amerika, Európa, Indiai-óceán, Jeges-tenger. (12)Készíts egyéni kvízt Világ: földrészek és óceánok (rajzos verzió) Eredményed: undefined% undefined test Játékmód: A Seterra egy szórakoztató és oktató földrajz játék, amelyben felfedezheted világunkat, és tanulhatsz az országokról, fővárosokról, zászlókról, óceánokról, tavakról és sok egyébről! A Seterra elérhető számítógépről, okostelefonról és tabletről, amennyiben a böngésződ (Safari, Firefox, Chrome, Internet Explorer stb.) legújabb verzióját használod.

Valamint van egy Seterra alkalmazás, amely iOS és Android telefonokon és tableteken érhető el. Kulcsszavak: Földrajz, játék, kvízjáték, vaktérkép, földrajzjáték, oktató játék. Az IKT portál. Plickers. Symbaloo - Your Bookmarks and favorites in the cloud. Bitly | URL Shortener and Link Management Platform.

LearningApps - interactive and multimedia learning blocks. Címlap | SMART TananyagPiac. IKT műhely. EclipseCrossword - the fast, easy, and FREE way to create crossword puzzles in minutes. Kreatív eszközök. Creative Commons. A Creative Commons („kreatív közjavak”) egy nonprofit szervezet, melynek célja az olyan kreatív művek mennyiségének növelése, melyeket mások jogszerűen megoszthatnak egymással vagy felhasználhatnak a saját műveikhez.

A szervezet fő tevékenysége a Creative Commons-licencek kiadása. Célja[szerkesztés] A Creative Commons weblapja lehetővé teszi a szerzői jogi oltalom (copyright) alá eső művek tulajdonosainak, hogy az oltalom alatt álló jogok egy részét a közösségre hagyományozzák, míg más részét maguknak megtartsák. Mindezt változatos licenc- és szerződés-formákkal segítik, amelyek lehetővé teszik például a teljes közkinccsé nyilvánítást éppúgy, mint számos szabad licenc formát a nyílt tartalom biztosításához. A cél a jelenlegi szerzői jogi törvények problémáinak elkerülése, amelyek a tudás megosztását akadályozhatják, tekintve, hogy az innovációk és az új ötletek a már meglévőekre épülnek. Minden jog fenntartva - néhány jog fenntartva - nincsen jog fenntartva Creative Commons 1.0 licencek: Teszt. Képszerkesztő. Ötletbőrze.

Szófelhő. Gondolattérkép. Home - Quiver 3D Augmented Reality coloring apps.