Zöld építészet

Facebook Twitter

Erdőben épített ökoházat a hitelek elől menekülő család – fotók! Egy véső, egy kalapács és egy láncfűrész – csupán ennyi szerszám, ám annál több lelkesedés, fantázia, meg persze a család többi tagjának segítségével a kétgyermekes brit apuka, Simon Dale felépítette az új családi fészket.

Erdőben épített ökoházat a hitelek elől menekülő család – fotók!

Az építkezés mindössze háromezer fontba (körülbelül 900 ezer forintba) került. A család nem akart többé drága bankhiteleket fizetni, ezért határoztak úgy, hogy saját kezükkel építenek otthont maguknak. Az apuka a négy hónapig tartó építkezés idejére a helyszínre, egy walesi domboldalra költöztette a családját is. Amíg ő ásott, fúrt, faragott, a család a közelben sátorozott. Simon először kiásta a domboldalt, majd megépítette a faszerkezetet, és befedte az épület tetejét. Green Housing. A Low Impact Woodland Home. A pozitív Hírek oldala - Íme, az új megoldás: családi ház egymillió forintból és teljesen önfenntartó (+képekkel)

Közzétéve: 2012.01.21. Szombat, 12:43 | Utoljára frissítve: 7 hónapja | Szerző: FM Ez nem Új-Zéland, és nem a Gyűrűk ura forgatásának egykori helyszíne, hanem Wales, és egy valós lakóház. The Hand-Sculpted House: A Practical and Philosophical Guide to Building a Cob Cottage: The Real Goods Solar Living Book (9781890132347): Ianto Evans, Michael G. Smith, Linda Smiley, Deanne Bednar. Az Életházakról — 5let.

Earthship

Tree House Living (For Adults) Jól lakni index. Magyar Urbanisztikai Társaság - Minden, ami urbanisztika. Cél az alacsonyjövedelmű, lakással nem rendelkező csakádok lakhatásának és megélhetésének támogatása egyszerű és gazdaságos módon.

Magyar Urbanisztikai Társaság - Minden, ami urbanisztika

A feladat 40-60m2 alapterületű, alacsony komfortfokozatú (a minimális követelményeknek megfelelő) egyedi vagy más gazdaságos fűtésű, a minimális közművasítési előírásoknak megfelelő környezetbarát lakóépületek tervezése, min 1000 m2 élelmiszertermelésre, vagy állattartásra alkalmas kerttel, a szükséges tároló és gazdasági helyiségekkel ill. építményekkel.Beadási határidő: 2011. június 15. Energiatudatosház.hu. Magyar Környezettudatos Építés Egyesület. Dombházak hazánkban. Nem keresheti fel ezt az oldalt a következők miatt: egy elavult könyvjelző/kedvenc egy keresőmotor, melynek erre a webhelyre mutató elavult tétele van egy elgépelt cím nem férhet hozzá ehhez az oldalhoz Az Ön által kért erőforrás nem található.

Dombházak hazánkban

Hiba történt a kérése feldolgozása során. Kérjük, hogy az alábbi oldalak közül próbálja meg valamelyiket: Low Impact Living » Blog Archive » The Most Beautiful Green Home Building Construction Project Ever?