background preloader

Liikunta

Facebook Twitter

Vahva Core - 5 liikkeen vatsalihastreeni - Else Lautala. Core kuntoon kuukaudessa – helpot treenivinkit syville vatsalihaksille. Coren, eli keskivartalon lihasten treenaaminen, on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Core kuntoon kuukaudessa – helpot treenivinkit syville vatsalihaksille

Vahva keskivartalo tuo liikkeisiin voimaa, tukee ja suojaa selkärankaa, helpottaa selkävaivoja sekä ylläpitää hyvää ryhtiä. Vahvasta keskivartalosta on hyötyä sekä perusarjessa että muissa liikuntalajeissa. Kun aloitat coren treenaamisen, tulokset voivat näkyä jo kuukaudessa – tai ainakin ne ehdottomasti tuntuvat. – Selviä tuloksia tulee heti, kun keskivartalo vahvistuu – sen kyllä huomaa heti omassa kehossaan. Paranna kehosi liikkuvuutta ja estä kangistuminen – 7 helppoa liikettä. Kehonsa liikkuvuudesta kannattaa huolehtia, jos haluaa pysyä mahdollisimman vetreänä ja liikuntakykyisenä läpi elämän.

Paranna kehosi liikkuvuutta ja estä kangistuminen – 7 helppoa liikettä

Liikkuvuudella tarkoitetaan kehon kykyä liikkua vapaasti ja sulavasti ilman kipuja ja jännityksiä. Ihmiset ovat synnynnäisesti liikkuvia ja kehon luontaisen liikkuvuuden pitäisi säilyä läpi elämän. Olkapäämobility pro tips – erikoisvinkkejä olkapään venyttelyyn. Aiemmassa suositussa olkapääartikkelissamme Älä anna olkapään olla heikoin lenkkisi!

Olkapäämobility pro tips – erikoisvinkkejä olkapään venyttelyyn

Kipeä olkapää kuntoon! Akuutin omalääkäri Risto Laitila opastaa kipujen jäljille. Julkaistu 14.12.2015 - 16:01.

Kipeä olkapää kuntoon! Akuutin omalääkäri Risto Laitila opastaa kipujen jäljille

Päivitetty 14.12.2015 - 16:01 Olkapään kipu ”Olen 20-vuotias koripalloilija. Olkapääni on jo pitkään ollut kipeänä, varsinkin rasituksen jälkeen. Vaiva näyttää vain pahenevan ja nyt on tullut yösärkyäkin mukaan. Koripallossa olkanivel on varmaan kovan rasituksen alla. On olemassa erilaisia testejä, joilla voi itse tai kaverin kanssa vähän tutkia, mistä olkapään kipu aiheutuu. Lääkäriin kannattaa totta kai hakeutua, jos olkapää on kovin kipeä tai kotikonsteista ei ole hyötyä. Nämä 11 harjoitusta karkoittavat olkapään kivun - Askel Terveyteen. Jos vietät paljon aikaa tietokoneella, nukut aina kyljelläsi tai nostat raskaita painoja työksesi tai huviksesi, voi se johtaa olkapäiden kipuun ja rasittumiseen.

Nämä 11 harjoitusta karkoittavat olkapään kivun - Askel Terveyteen

Nyt treenataan muodokas takamus! Personal trainer Maikki näyttää oikean tekniikan teholiikkeeseen - Laihdutus. Nyt treenataan muodokas takamus!

Nyt treenataan muodokas takamus! Personal trainer Maikki näyttää oikean tekniikan teholiikkeeseen - Laihdutus

Personal trainer Maikki näyttää oikean tekniikan teholiikkeeseen Kyykky on jalkaliikkeiden kunkku, ja se rakentaa erinomaisesti voimaa ja lihasmassaa. Sekä askelkyykyissä että kahden jalan kyykyissä täysi liikerata on tavoite: silloin pohje koskettaa takareittä liikkeen ala-asennossa. Täydet kyykyt kehittävät alavartalon lihaksia loistavasti ja lisäävät liikkuvuutta koko alavartaloon. Katso yllä olevalta videolta, kuinka voit aloittaa kyykkäämisen ja edetä kohti syväkyykkyä. Täysi syväkyykky on luonnollinen ja turvallinen liike ja asento, jossa lapset istuskelevat luonnostaan, jossa esi-isämme lepäilivät jatkuvasti ja jossa painonnostajat nostelevat hurjia määriä rautoja. Kirjaudu sisään - Trainer4You. Kiinteämmät reidet kehonpainolla? Tsekkaa 10 teholiikettä kotitreeniin! - Ida Jemina. Treenaakotona.com - Helpoin tapa treenata! Elämäsi KuntoonElämäsi Kuntoon – Hieronta ja Valmennus. Kuningasliike Maastaveto eli tuttavallisemmin Mave on yksi tärkeimmistä ja kokonaisvaltaisemmista lihaskuntoliikkeistä mitä voit tehdä.

Elämäsi KuntoonElämäsi Kuntoon – Hieronta ja Valmennus

Se on yksi keskeisimpiä harjoituksia kunto- ja voimaharjoitteluohjelmissa. Ja se on myös yksi kolmesta voimalun perusliikkeistä (kyykky, penkki ja maastaveto) joista kisaillaan voimanostossa. Maastaveto on todella raskas liike suurilla raudoilla tehtynä, koska se rasittaa niin suurta osaa kropasta. Olkapäätreeni, jolla saat lihatoppaukset - 7 treeniliikettä. Haluatko rakentaa tykinkuulamaiset olkapäät, jotka ovat ne kirsikat siinä v-mallisen, uljaan selkälihaksistosi päällä?

Olkapäätreeni, jolla saat lihatoppaukset - 7 treeniliikettä

Moninivelliikkeet vapailla painoilla - 6 pääliikettä. Kuntosali on täynnä erilaisia hilavitkutuslaitteita, mutta suurimman kehityksen saavat aikaan simppelit, mutta raskaat moninivelliikkeet.

Moninivelliikkeet vapailla painoilla - 6 pääliikettä

Esittelemme 6 ihmiskeholle luontaista treeniliikettä, joita hyödynnetään myös jokapäiväisessä elämässä. Isot moninivelliikkeet työstävät useaa eri lihasta kerralla, sekä kaupan päälle vielä keskivartaloa. Ne ovat intensiivisyytensä ansiosta loistavia liikkeitä rasvanpolttoon sekä tietenkin lihasten kasvatukseen. Itse asiassa: Niiden opettelu on kärjistetysti sanottuna pakollista, mikäli haluat kasvattaa lihasmassaa. Eli, mikäli haluat oikeasti kehittyä salilla, keskity ottamaan seuraavat liikkeet haltuun – joko itse tekniikkaa opettelemalla tai kysymällä asiansa osaavalta kaverilta / PT:ltä neuvoa. 6 liikkeen hikinen ja polttava pakaratreeni salille. Peppuosasto on sellainen lihasryhmä, jota lähes poikkeuksetta (varsinkin) naiset haluavat rääkätä salilla oikein olan takaa.

6 liikkeen hikinen ja polttava pakaratreeni salille

Tehokas parakatreeni salille tulee siis varmasti käyttöön aktiivisille salitreenaajille. Itsekin tykkään tehdä erityisiskuja pakaralihaksille säännöllisin väliajoin, ja tässä teille treeni jonka paukutin läpi viime viikolla. 5 kehonhallintaliikettä, jotka jokaisen tulisi pystyä tekemään. Älä telo itseäsi kaatumalla – testaa tasapainosi ja aloita treeni näillä kolmella liikkeellä. Jalkasi luiskahtaa jäisellä kadulla, horjut tasapainoa hakien, mutta mätkähdät maahan ja nilkkasi vääntyy ikävästi vartalosi alle. Seuraavat viikot onnut kyynärsauvojen kanssa. Pystyssä pysyminen on helpompaa, jos tasapainokyky on hyvä. Asennon voi onnistua korjaamaan vielä pienen horjahduksen jälkeenkin, kun oikeat lihakset pystyy aktivoimaan oikeaan aikaan. Tasapainoa kannattaa treenata joka iässä, sanoo erikoistutkija, terveystieteiden tohtori Marjo Rinne UKK-instituutista. Kun tasapaino kehittyy hyväksi nuorena, se jää motoriseen muistiin ja sen palauttaminen on vanhempanakin helpompaa. – Se on kuin pyörällä ajaminen tai uimataito.

Testaa tasapainosi minuutissa. Kiireinen, tällä salitreenillä saat vahvan ja kiinteän kehon – 6 liikettä riittää! Kuntosalilla ei tarvitse hinkata liikkeitä tuntikausia kerrallaan, jos haluat näkyviä tuloksia. Kuusi liikettä riittää koko keholle, kun ne on valittu fiksusti. Personal trainer, triathlon-ohjaaja Kadri Forsström suunnitteli kuuden liikkeen treeniohjelman, jolla saat voimaa ja lihasta. Rasvanpoltto tehostuu, ja kropasta tulee kiinteämpi ja ryhdikkäämpi. Tee treeni noin 2–3 kertaa viikossa. Liikepankki - Saliohjelma.fi.

Päivän treenivinkit (takareidet & pakarat) - Onnenpäivä. Opi punnerrus ja leuanveto eksentrisen lihaskuntotreenin avulla. Vaikka et jaksaisi nostaa painoa ylös maasta, todennäköisesti jaksaisit laskea sen hallitusti alas. Tästä on kyse eksentrisessä harjoittelussa, jossa parannetaan lihasten kestävyyttä keskittymällä lihaskuntoliikkeen niin sanottuun jarruttavaan vaiheeseen. Treenimuotoa voidaan kutsua myös negatiiviseksi harjoitteluksi. Negatiivinen, jarruttava harjoittelu on kätevä keino oppia mahdottomiltakin tuntuvat lihaskuntoliikkeet, kuten miesten punnerrus, leuanveto ja yhdellä jalalla tehtävä pistoolikyykky. Seuraavissa harjoituksissa on tarkoitus keskittyä alas laskeutumiseen ja maan vetovoiman vastustamiseen – ja unohtaa ylösnousu kokonaan. Voit tehdä harjoitukset osana kuntosalitreeniäsi 2–3 kertaa viikossa tai harjoitella liikkeitä kotona.

OPI TEKEMÄÄN MAASTAVETO OIKEIN. Fitness-urheilijan pakaratreeni - Ilona Siekkinen. Kuntosaliohjelma.fi. Aloittelijan kuntosaliohjelma. Aloittelijan kuntosaliohjelma. 5 lankkuvariaatota tylsistymisen ehkäisemiseksi. Tehokas pakarajumppa kehonpainolla. Kaikki liikunta on hyvästä, mutta lihaskuntoharjoittelu parasta! - Mukana kesätreeni. Kävely, pyöräily, uinti tai juoksu. Hyviä lajeja ja erinomaista liikuntaa varsinkin näin kesällä, kun tekee mieli liikkua paljon ulkoilmassa! Kaikki liikunta on toki hyvästä, mutta kesäaikaan moni heittää kuntosalin oven kiinni ja samalla lihaskuntoharjoittelu jää tauolle. Lihaskuntoaan ei kuitenkaan kannata laiminlyödä kesälläkään. Varsinkin meidän naisten kannattaa muistaa lihaskunto- ja voimaharjoittelun tärkeys.

Lihakset alkavat heikentyä jo alle kolmekymmpisenä, vääjäämättömästi. Lihaskuntoharjoittelua tarvitaan erityisesti, koska iän myötä lihasmassa häviää. 7 venytystä, jotka sinun tulisi pystyä tekemään. Tehokkain vatsalihasliike, jota (luultavasti) et tee. Eipä ole pulaa puheesta sen suhteen, mitä vahvojen vatsalihasten saamiseksi tulisi tehdä. Total Body Stretch - Flexibility Exercises for the Entire Body. Ville Kalliala Golf - Pitkäpeli. HOW TO HIT YOUR DRIVER DEAD STRAIGHT!

Do These 5 Exercises Every Morning - 5 Minute Mobility & Stretch Routine. Kahvakuulalla kuntoon. Vatsalihashaaste - Eka treeni. How to Get Arms Like a Victoria's Secret Model. How to Lose Belly Fat: 5 Minute Abs. Kehonpainoharjoittelu Archives. Personal trainer Liisa Saukkonen ohjeistaa hapottavan kotitreenin, jossa koko kroppa joutuu töihin ja syke nousee.

Treeni sisältää kuusi liikettä – tee jokaista 30 sekunnin ajan ja toista koko treeni kuuden… Lue lisää. Kylkilihakset kuntoon tällä liikkeellä. Vähemmän ruokaa, enemmän liikuntaa. 1383118_10151911293829310_1434865343_n.png (PNG Image, 650 × 424 pixels) Treenaa itsellesi pyykkilautavatsa – 4 tehokasta vatsalihasliikettä - Liikunta - ME NAISET. 3.1.2015 16:00 Liikunta. Mikä foamroller? Putkirullalla lihakset vetreäksi. Jumit auki putkirullalla: 9 tehokasta liikettä - Liikunta - ME NAISET. 1.1.2015 10:00 Liikunta. Kroppa timmiksi kahvakuulalla – kuuden liikkeen tehotreeni - Liikunta - ME NAISET. 22.5.2013 14:50 Liikunta. Jumppapallotreeni. Cathe Friedrich's Stretch Max. Cathe Core Max DVD. Pallojumppa #2. Pallojumppa #1. Nopea vatsalihastreeni. Reisilihasten helppo ja tehokas jumppa. Latu Kuopio. Pelastajajumppa - Terveys. Rentoudu joogalla - Mikä vikana? - Hyvä Terveys. Fun Fitness: Stability Ball.