background preloader

Liikunta

Facebook Twitter

7 venytystä, jotka sinun tulisi pystyä tekemään. Useimmat harjoitusohjelmat koostuvat voima- ja aerobisen harjoittelun yhdistelystä.

7 venytystä, jotka sinun tulisi pystyä tekemään

Ensiksi tehdään esimerkiksi dynaaminen lämmittely, sitten koko kehon treeni tai HIIT-treeni ja lopuksi mahdollisesti nopea jäähdyttely. Kuulostaa melkein täydelliseltä suunnitelmalta, mutta se ei kuitenkaan ole tarpeeksi. Kuntoilussa on nimittäin on kolme peruskomponenttia: voiman kehittäminen, aerobisen suorituskyvyn parantaminen sekä notkeus. Kaksi ensimmäistä ovat yleensä kunnossa, mutta notkeus saattaa olla lapsipuolen asemassa. Tehokkain vatsalihasliike, jota (luultavasti) et tee. Eipä ole pulaa puheesta sen suhteen, mitä vahvojen vatsalihasten saamiseksi tulisi tehdä.

Tehokkain vatsalihasliike, jota (luultavasti) et tee

Rutistukset ovat laajasti kiisteltyjä, lankut (kaikissa muodoissaan) nauttivat varauksettomasta suosiosta ja maastavedon kaltaiset painonnostoliikkeet ovat yleistymään päin. Yksi omalaatuisimmista lähestymistavoista on liike nimeltä kuollut ötökkä eli dead bug. Liikkeessä maataan selällään kädet ja jalat ilmassa polvet suorassa kulmassa. Total Body Stretch - Flexibility Exercises for the Entire Body. Ville Kalliala Golf - Pitkäpeli. Ote mailasta.

Ville Kalliala Golf - Pitkäpeli

Vasemmasta kädestä näkyy 3 rystystä, oikeasta 1. Vasemman käden peukalo jää oikean käden "elämänviivan" alle. Maila tukeutuu ylemmässä kädessä kämmentyynyä vasten ja pysyy sen alapuolella. Tämä on pitkien lyöntien ja tehokkaan ranneliikkeen perusta. Alkuasennossa paino on tasan, ylävartalo kallistuu hieman oikealle, pallo on lyönnistä ja mailasta riippuen keskellä tai lähempänä vasenta jalkaa.

HOW TO HIT YOUR DRIVER DEAD STRAIGHT! Do These 5 Exercises Every Morning - 5 Minute Mobility & Stretch Routine. Kahvakuulalla kuntoon. Kahvakuulan valtti on sen monipuolisuus.

Kahvakuulalla kuntoon

Yhdellä kuulalla pystyt tekemään monia erilaisia liikkeitä. Kahvakuula on takuuvarma laji kesänkunnon ja -vartalon muokkaamiseen. Jenni Aaltonen/Huippukuntoon.fi Kahvakuulalla pystyy tekemään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita liikkeitä. Kuulalla saa treenattua voimaa, kehonhallintaa, tasapainoa, liikkuvuutta. On tärkeää, että liikkeet, joita tehdään, ovat kahvakuulalle tarkoitettuja. Helppo aloittaa Kuulan aloituspaino riippuu lähtötasosta ja taustasta.

Lajia on helppo alkaa harrastaa, koska sitä voi tehdä myös kotona. Suomesta löytyy seuroja ja kuntokeskuksia, jotka tunteja tarjoavat ja on hyvä mennä opettelemaan tekniikka ammattilaisen kanssa. Vatsalihashaaste - Eka treeni. How to Get Arms Like a Victoria's Secret Model. How to Lose Belly Fat: 5 Minute Abs. Kehonpainoharjoittelu Archives. Personal trainer Liisa Saukkonen ohjeistaa hapottavan kotitreenin, jossa koko kroppa joutuu töihin ja syke nousee.

kehonpainoharjoittelu Archives

Treeni sisältää kuusi liikettä – tee jokaista 30 sekunnin ajan ja toista koko treeni kuuden… Lue lisää Kuuden liikkeen rasvanpolttotreeni sisältää kuusi haastavaa liikettä, jotka saavat sykkeen koholle ja laittavat koko kropan isot lihasryhmät töihin. Tee jokaista liikettä 30 sekuntia ja pidä liikkeiden välillä 20 sekunnin tauko…. Lue lisää Kirjoittaja on Jukka Mäennenä, 28-vuotias opiskelija, yrittäjä ja valmentaja. Burpee eli yleisliike on huipputehokas oman kehon painolla suoritettava treeniliike, joka kehittää monipuolisesti koko kropan toimintaa sekä hapenottokykyä. Kylkilihakset kuntoon tällä liikkeellä. Vähemmän ruokaa, enemmän liikuntaa. Vaikka liikakilojen pudottaminen voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta, fysiologisesti se on helppoa.

Vähemmän ruokaa, enemmän liikuntaa

Paino putoaa, kun syö vähemmän kuin kuluttaa. Tarvitsee siis "vain" pitää huoli siitä, että ei syö enempää kuin kuluttaa. Toisin sanoen: Jos syöt vähemmän kuin kulutat, kilot karisevat väistämättä. On kaksi tapaa laihtua: Tehostamalla rasvanpolttoa liikkumalla enemmän.Syömällä vähemmän. Tutkimusten mukaan on käytännössä lähes mahdotonta laihtua pelkästään liikuntaa lisäämällä. 1383118_10151911293829310_1434865343_n.png (PNG Image, 650 × 424 pixels) Treenaa itsellesi pyykkilautavatsa – 4 tehokasta vatsalihasliikettä - Liikunta - ME NAISET. 3.1.2015 16:00 Liikunta Kuva: Shutterstock Kun yhdistät nämä vatsalihasliikkeet terveelliseen ruokavalioon ja aerobiseen liikuntaan kuten juoksuun tai uintiin, vatsa litistyy väistämättä.

Treenaa itsellesi pyykkilautavatsa – 4 tehokasta vatsalihasliikettä - Liikunta - ME NAISET

Toista neljän liikkeen sarja 2–3 kertaa. Mikä foamroller? Putkirullalla lihakset vetreäksi. Jomottava kallonpohja ja yläselkä, liian kireät lonkankoukistajien ja reisien lihakset, jumiutuneet pohkeet – kaikkea tätä ja vielä enemmän löytyy monen suomalaisen vartalosta.

Putkirullalla lihakset vetreäksi

Oikeanlaisella lihashuollolla jumit helpottavat ja lihakset rentoutuvat, kunhan muistaa säännöllisyyden. Yksi tapa huolehtia lihasten hyvinvoinnista on kuntosaleille ja kauppojen hyllyille ilmestyneet putkirullat – foam rollerit. Mikä tämä putkirulla käytännössä on, miten sitä käytetään ja miksi lihasten rullailu kannattaa? Näihin kysymyksiin vastaa fysioterapeutti Satu Siirtola. Jumit auki putkirullalla: 9 tehokasta liikettä - Liikunta - ME NAISET. 1.1.2015 10:00 Liikunta Lihakset voi käydä rullalla läpi vaikka päivittäin.

Jumit auki putkirullalla: 9 tehokasta liikettä - Liikunta - ME NAISET

Hyvä kerta-annosa on 10 perusteellista rullausta lihasta kohden. Kuvat: Päivi Heiskanen Lämmittele ja palauttele lihakset rasituksesta putkirullalla. Ahkeralla pötkön käytöllä voi jopa korvata hierojan. Putkirulla on simppeli mutta yllättävän monipuolinen kapine kehonhuoltoon. Lihaskalvot jumiutuvat helposti esimerkiksi liian yksipuolisesta treenistä, ja kireys voi pahimmillaan haitata jopa lihasten normaalia kasvua. Kroppa timmiksi kahvakuulalla – kuuden liikkeen tehotreeni - Liikunta - ME NAISET. 22.5.2013 14:50 Liikunta Kahvakuulailu kasvattaa muskeleita mukavasti.

Kroppa timmiksi kahvakuulalla – kuuden liikkeen tehotreeni - Liikunta - ME NAISET

Näillä liikkeillä hankit bikinivatsan ja toppikädet nopeammin kuin arvaatkaan. Kahvakuulailu on hyvä esimerkki trendikkäästä toiminnallisesta harjoittelusta, jossa yhdellä liikkeellä treenataan mahdollisimman monta lihasryhmää. Jumppapallotreeni. Cathe Friedrich's Stretch Max. Cathe Core Max DVD. Pallojumppa #2. Pallojumppa #1. Nopea vatsalihastreeni. Reisilihasten helppo ja tehokas jumppa. Latu Kuopio. Pelastajajumppa - Terveys. Jo näiden liikkeiden tekeminen parantaa ja ylläpitää lihaskuntoa. Liikkeet tulisi tehdä ainakin kaksi kertaa viikossa.

Ohjeet: UKK-Instituutti. Katso video: hs.fi/elamatyyli Tasapaino A Tasapaino B 1. Seiso jalat vierekkäin lantion leveydellä. 2. Seiso kapeassa haara-asennossa paino kantapäillä. 3. Asetu lattialle konttausasentoon tai vaihtoehtoisesti etunojaan, kädet noin hartioiden leveydellä. Ville Männikkö. Rentoudu joogalla - Mikä vikana? - Hyvä Terveys. Haluatko pitää kiinni huolettomasta kesäolosta? Kokeile joogaa. Kun rauhoitut ja keskityt, kehosi vetreytyy ja virkistyy. Jooga-asanat eli liikkeet kohdistuvat erityisesti selkärankaan ja sitä kautta ryhdin ojentamiseen. Muista tehdä harjoitteet hyvin rauhallisesti. Jos kärsit selkävaivoista, kokeile varovasti. Tee aluksi helpompi versio ja kun se alkaa sujua, siirry edistyneempään liikkeeseen. Fun Fitness: Stability Ball.