background preloader

Het echte werk

Facebook Twitter

Belscript maken. Wil je graag aan de hand van een belscript werken of werknemers een leidraad meegeven bij het koud bellen?

Belscript maken

Met dit stappenplan maak je een simpel maar degelijk belscript. 1. Introductie Begin met jezelf fatsoenlijk voor te stellen. Dat betekent verstaanbaar praten en zorgen dat de prospect goed hoort namens welk bedrijf je belt. 2.Elevatorpitch De volgende 20 seconden zijn cruciaal. 3. Het voordeel van telefonische acquisitie ten opzichte van alle andere acquisitiemethoden is dat je kunt anticiperen op wat de klant denkt en zegt. 4. De grootste kans op succes bij koud bellen is door de manier van vragen stellen. 5. De prospect is geïnteresseerd, het hangt nu enkel nog af van een aantrekkelijk aanbod. 6.

Nu de klant weet wat je te bieden hebt, is de kans groot dat hij probeert te onderhandelen of met tegenargumenten komt. 7. De reden dat je belde: je wilt de deal kortsluiten of in ieder geval een vervolgafspraak maken. Het belscript voor een verkoopgesprek. In dit artikel vind je een gestructureerd overzicht van een belscript met voorbeelden. 1.

Het belscript voor een verkoopgesprek

Voorbereiding Lees het belscript goed door voordat je gaat bellen, zodat het vers in je geheugen zit. Probeer om je vragen niet van het papier af te lezen, anders kan een gesprek geforceerd verlopen. Hou je in de grote lijnen wel aan de vragen, maar probeer ook goed te luisteren naar je klant en spring daar, indien nodig, op in. 2. Voorbeeld: Goedemorgen meneer de Vries, u spreekt met Piet Jansen van de firma Jansen. Poster techniek - Wiki Programma VCP. Zo maak je een affiche. Bij een affiche gaat het om twee dingen: Inhoud & Vorm In de voorbeelden hierboven was de opdracht om een affiche te maken om de 'Dag van Europa' aan te kondigen.

Zo maak je een affiche

In elke opdracht staat wat je moet doen en welke informatie je kunt gebruiken. De inhoud is dus bekend. (Klik op een affiche als je het groter wilt zien) Dan de vorm. Zoek een blikvanger:jullie poster moet goed opvallen, daarom gebruik je een blikvanger. Typografie: vormgeving van de letters- Kies voor een mooi lettertype. - Gebruik geen hoOfdLeTterS en kleine letters door elkaar heen.- Pas op met VET en CURSIEF. Een affiche maken in PowerPoint - workshops - Clickx - pagina: 2.

06 maart 2012 | Els Bellens STAP 1: Van dia naar affiche Een van de voordelen van PowerPoint is dat het enorm makkelijk te bedienen is.

Een affiche maken in PowerPoint - workshops - Clickx - pagina: 2

De Office-omgeving voelt heel vertrouwd aan, en in dit programma kan je ook nog eens naar hartenlust slepen met beelden en tekstkaders, iets wat bijvoorbeeld in Word veel minder vlot lukt. Dat neemt niet weg dat PowerPoint in principe een presentatieprogramma is, en de standaard afmetingen van je werkblad zijn dan ook dia’s. Ik wil mijn affiche op een A3’tje maken. Ik zet de dia ook meteen Staand, kwestie van iets meer op een standaard affiche te lijken.

Bron: Clickx Lees meer artikels over Tags. Tips voor een efficiente vergadering. Verwante artikels Help je collega’s door hun eerste werkdag na de vakantie Het is superlekker dat we de komende tijd weer allemaal vrije dagen hebben.

tips voor een efficiente vergadering

Veel mensen nemen in die periode ook wat extra vakantie. Misschien is jouw collega nu wel aan het genieten van de meivakantie? Desecretaresse.nl: Regels voor het versturen van e-mailings. Regels voor het versturen van e-mailings Archief Eerder geplaatste artikelen Inschrijven evenement liever niet via app Overal zijn apps voor, dus ook voor de organisatie van uw evenement en alles wat daarbij komt kijken.

desecretaresse.nl: Regels voor het versturen van e-mailings

Zo kunnen bezoekers zich inschrijven voor evenementen via een app. Zeg ook nee tegen pesten op het werk Neemt uw werkgever krachtig stelling tegen pestgedrag? Computer bron van bacteriën Het is slecht gesteld met de hygiëne op de werkplek. Magazines - secretaresse magazine & community - pa.nl. Het is weer een prachtig magazine geworden boordevol interessante artikelen, tips en ...

Magazines - secretaresse magazine & community - pa.nl

In maart komt het nieuwe PA magazine weer uit! We krijgen steeds meer complimenten en leuke ... 24 mei komt het nieuwe PA magazine weer uit. Het staat weer vol met leuke interviews, ... De zevende uitgave van PA.NL magazine is uitgebracht in week 19 – 2011. De zesde uitgave van PA.NL magazine is uitgebracht in week 10 – 2011. Opvallende sollicitatie. Dat de crisis hard toe slaat is voor werkgevers te merken.

Opvallende sollicitatie

Het aantal reacties op vacatures stijgt explosief waarbij er op een vacature soms wel honderden reacties binnen komen. Hoe selecteren werkgevers tussen al die sollicitaties de beste kandidaat? Voor een sollicitatie wordt soms maar een paar minuten de tijd genomen om deze te beoordelen. Wat kun je doen om jouw sollicitatie op te laten vallen zodat jij uit al die reacties wordt gekozen? Meer sollicitanten In alle sectoren is het aantal sollicitanten explosief gestegen. Het CV Veel werkgever zullen gezien de grote aantallen sollicitaties een snelle schifting maken van de reacties. De sollicitatiebrief De brief wordt in een tweede schifting beoordeeld. Dienstverband Er wordt meestal gekeken naar de relevante werkervaring en het patroon van de dienstverbanden. De “do's en don'ts”