background preloader

CiU

Facebook Twitter

'Crònica d'una esquerda' Ateneu l'Entrebanc sur Twitter : "Avui fa un any del desallotjament... i continua buida! #CiutatPodrida @AssLlibUBRaval. @Banc_Expropiat @SomCanVies. Jubilació daurada pels dos guàrdies urbans del cas 4F condemnats per tortures. En principi, haurien de passar els propers dos anys a la presó, però, durant la resta de la seva vida, rebran el 100% de la nòmina gràcies a una sorprenent decisió de l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques Víctor Bayona i Bakari Samyang tenen 34 i 38 anys respectivament, però estan jubilats.

Jubilació daurada pels dos guàrdies urbans del cas 4F condemnats per tortures

Així ho va donar a conèixer la revista GuB, òrgan portaveu de la Guàrdia Urbana de Barcelona, a la seva edició del novembre de 2013. Els torturadors de Yuri Jardine presenten una nova petició d'indult per a reincorporar-se a la Guàrdia Urbana. César Castañón Ares sur Twitter : "Si et vas indignar mirant #CiutatMorta tens una cita demà a les 19h a Pça Universitat #desmutatge4F. L'empresa que ha acomiadat Silvia Villullas per ser testimoni a 'Ciutat Morta' hauria estafat els governs espanyol i català. El Reina Sofia, els ministeris d'Economia i Hisenda i la Biblioteca de Catalunya serien algunes víctimes del presumpte frau milionari comès per Segur Ibèrica.

L'empresa que ha acomiadat Silvia Villullas per ser testimoni a 'Ciutat Morta' hauria estafat els governs espanyol i català

Segons una denúncia, hauria cobrat milers d'hores de vigilància per serveis que no havia prestat Durant la roda de premsa que familiars, amics i afectades pel cas que recull el documental Ciutat Morta, una de les amigues de Patricia Heras, Silvia Villullas, ha denunciat que arran de l'emissió el passat dissabte del documental al Canal 33, l'empresa en la qual treballava, Segur Ibérica, l'ha acomiadat. La Directa en paper va publicar en el seu número 324, com aquesta empresa hauria estafat els governs espanyols i català.

El frau hauria estat possible a través de la manipulació del programa informàtic de gestió de personal Detectius avalen el frau La fiscalia, però, assegura que no veu indicis de delicte i, fins ara, ha declinat investigar el cas, malgrat les proves aportades, que segons Segur Ibérica estan “falsificades”. PILAR RAHOLA. Estimada Pilar Rahola: Te mando parte de lo que enseñan en la Universidad de las Madres de Plaza de Mayo.Desgrabación de la clase del sábado 20 de Noviembre de 1999: "El derecho a la violencia" por Sergio Schoklender PARTE I Desgrabación de la clase del sábado 20 de Noviembre de 1999: "El derecho a la violencia" por Sergio Schoklender PARTE I Sergio Schoklender -Buenos días, gracias por venir.

PILAR RAHOLA

Les pido disculpas también a aquellos que vinieron alguna otra vez y la charla mía se tuvo que posponer por algún problemita de salud. El tema de la violencia yo diría que es uno de los temas centrales frente a los cuales cada uno de nosotros tenemos que fijar una posición y comenzar a tener definiciones. Pero la violencia es un tema que asusta.

Y tenemos el otro delito, el otro crimen -tal vez el más grave- que no se percibe, porque no es inmediato, porque hay una gran distancia. Ciutat Morta (fragmento censurado) David Bou sur Twitter : "Aquí teniu la policia democràtica de Catalunya. Piulada del sindicat @smemossos dels @mossoscat sobre #CiutatMorta33. Cassolada davant el Districte de Ciutat Vella – dilluns 27 d’octubre, 20h. Twitter. Jordi rabassa sur Twitter : #efectoBarceloneta a la portada del @diariARA #CiutatVella @sosicascantic @assembleagotic @AsbleaRaval #bcnfail. Linux Voice. A juicio dos mossos más de la comisaría del Raval por presuntas agresiones. El magistrado titular del juzgado 1 de Barcelona considera que hay indicios para llevar a juicio a dos agentes de los Mossos d'Esquadra de la comisaría de Ciutat Vella, ubicada en el barrio del Raval de Barcelona, a la que pertenecen también los ocho mossos imputados por la muerte de Juan Andrés Benítez tras una violenta detención y los tres agentes imputados ayer por presuntas agresiones al periodista Bertran Cazorla.

A juicio dos mossos más de la comisaría del Raval por presuntas agresiones

En este caso, el juez cree que hay indicios de que los dos mossos podrían haber golpeado a un motorista que circulaba sin carné y, luego, falsificado el atestado para imputarle un delito de atentado contra la autoridad. En un auto al que ha tenido acceso Efe, el titular del juzgado da por concluida la investigación sobre este caso de presunto abuso policial y señala indicios suficientes para enviar a juicio a los dos mossos imputados por los delitos de falsedad documental, denuncia falsa y detención il ilegal y por una falta de lesiones.

Mor un home al Clínic després de ser reduït pels Mossos. David Companyon: “Tenim dèficit perquè els que més tenen no volen pagar els seus impostos” Només un 39% de la caiguda dels ingressos públics durant la crisi és atribuïble a la recessió.

David Companyon: “Tenim dèficit perquè els que més tenen no volen pagar els seus impostos”

El 61% restant s’explica per les rebaixes fiscals: amb dades com aquesta va argumentar el diputat d’ICV-EUiA David Companyon que “tenim dèficit perquè els que més tenen no volen pagar els seus impostos”. Companyon va subratllar-ho aquest dimecres al ple del Parlament, que va debatre l’informe del Síndic de Comptes de Catalunya sobre el compte de la Generalitat corresponent a l’any 2010. En aquest debat, Companyon va aprofitar per demanar al govern de CiU quan pensa restablir l’impost de subvencions que va suprimir a l’inici dels executius d’Artur Mas. Entre les rebaixes fiscals que són les veritables causes de la caiguda d’ingressos de les arques públiques durant la crisi hi ha, per exemple, la reducció o supressió d’impostos. S’han vist modificats l’IRPF, el tribut de patrimoni, de societats, de successions. Los grandes grupos tributan apenas al 3,5% por los beneficios de 2011. El informe anual de recaudación de 2011, publicado esta semana, completa el retrato del descalabro en el impuesto de sociedades, que grava los beneficios de las empresas.

Los grandes grupos tributan apenas al 3,5% por los beneficios de 2011

Los gigantes empresariales, los grupos consolidados, aprovecharon a fondo durante cinco años la reforma del impuesto, que bajó tipos, y su generoso sistema de deducciones. Pasaron de pagar a las arcas públicas 12.673 millones en 2006 a 3.012 millones en 2011, menos de la cuarta parte. Los grandes grupos tributan apenas al 3,5% por los beneficios de 2011. La casa de les Idees. La Casa de les Idees ha estat un procés d’innovació i participació oberta pioner a Barcelona, dirigit a tota la ciutadania, que es va desenvolupar a la plataforma web lacasadelesidees.cat del 18 de març al 2 de juny de 2013.

La casa de les Idees

El procés va tenir dos objectius bàsics. El primer, implicar la ciutadania en la recerca de solucions innovadores, imaginatives i viables per als principals problemes de l’habitatge, que complementessin l’acció que les administracions ja duen a terme. El segon, experimentar i oferir un nou canal de participació, obert al diàleg entre els participants, per presentar propostes de millora o innovació de l’acció municipal. Ima. Sra. CDC no expulsarà l'alcalde d'Alpicat malgrat la condemna per delicte urbanístic.

El president de CDC de Lleida, Ramon Farré, ha explicat avui que el partit no expulsarà l'alcalde d'Alpicat (Segrià) i president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, malgrat haver estat condemnat per un delicte urbanístic, ja que la sentència no és ferma i no hi ha hagut lucre personal.

CDC no expulsarà l'alcalde d'Alpicat malgrat la condemna per delicte urbanístic

Condemnen el president del Consell Comarcal del Segrià per un delicte urbanístic.